סיכום השבוע שלכם!

0ליוש0

New member
עונה נהנהנהנה:]

שיר השבוע שלך?לילה לבן-עידן יניב סרט השבוע שלך?אין תכנית/סדרת השבוע שלך?השמינייה..חחחח משפט השבוע שלך?- מה עשה לך את השבוע?אממ..אין משו מיוחד מה הרס לך את השבוע?ביצפר תמונה שעשתה לך את השבוע?- השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ? לא:]

עונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע שלך? Justin Timberlake - My Love ft T.I סרט השבוע שלך? אין תכנית/סדרת השבוע שלך? מועדון לילה
משפט השבוע שלך? מה עשה לך את השבוע? הלכתי למועדון לילההההה
מה הרס לך את השבוע? משו .. שונאת אנשים שמשקרים לי או משחקים בי
תמונה שעשתה לך את השבוע? אממממ אין השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד? לע

Dark chocolate

New member
"יש לי אבא עורך דין,"

"יש לי אימא מורה, טלוויזיה בחדר!@#$%מס הכנסה" שייגעצ
ביידיש זה ילדים רעים
סוף שבוע ראשון בפורום עפר שכטר סכמו את השבוע.... שבת שלום לכולם!!! גם לך כפרות
שיר השבוע שלך? יש המון. אבל בעיקרון אני שומעת הרבה את שייגעצ, קרן פלס ואריק ברמן. סרט השבוע שלך? פיייייייייי..המצב קשה. אני בקושי רואה סרטים, אבל אם אני נאלצת לומר אז "שר הטבעות".ולא, לא רק בגלל פרודו
תכנית/סדרת השבוע שלך? השמינייה בחרישות אובססיביות. וחלומות פרועים על דניאל האריס
משפט השבוע שלך? אין
מה עשה לך את השבוע? 100 בספרות
המבחן הכי טוב בשכבה!!!!!!!11 מה הרס לך את השבוע? שבוע הבא מבחן במתמטיקה. כאילו, פאק! אין לי ראש מרובע, אני לא בקטע של מתמטיקה!!!!!! תמונה שעשתה לך את השבוע?
השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד?
.

kuku woman

New member
שיגעצצצצ../images/Emo99.gifהייתי בהופעה שלהם

גאלה
! "מרילין מונרוו האם תרצי להיות אשתי??! מרילין מונרוו האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי"

מ א י י ק

New member
אמרו לי שהם טובים ^^../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

וגם הייתי בקניון שבוע שעבר,בקניון בהרצליה והם באו לחתום על האלבום החדש שלהם בחנות TOWER RECORDS,אז ראיתי אותם וכולם שם היו עם הפוסטרים שלהם ^___^ היה נחמד

מורוש101

New member
לבצפר יש כסף חח

כל שנה עושים סוף שנה בממדיון ומבאים זמרים או להקות והם באו לשם לכבוד הסוף שנה...

מ א י י ק

New member
חח זה בצפר עם תקציב..../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אתם צריכים לראות מה הולך אצלנו
ילד אחד לא משלם לטיול שנתי מורידים את החשמל

../images/Emo187.gifאני../images/Emo3.gif

שיר השבוע שלך?התחלתי לשמוע אביבי גפן בעקבות טיול השל"ח של שבוע שעבר
..שירים כמו "מחר" "זה רק הלב שכואב לך" "גשם כבד עומד ליפול"... סרט השבוע שלך?יש לה את זה..אחלה סרט
תכנית/סדרת השבוע שלך?ראש גדול
משפט השבוע שלך?חבר יש רק בארתור וגם שם הוא כלב:// מה עשה לך את השבוע?לגלות שיש דרך להיות עם י"ב..אל תנסו להבין:]] מה הרס לך את השבוע?המבחנים בעיקר.. תמונה שעשתה לך את השבוע?אני ועוד 2 חברות טובות שלי..לא צריך יותר מזה
השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ?לא

מורוש101

New member
אני

שיר השבוע שלך?תודה לך סרט השבוע שלך?... תכנית/סדרת השבוע שלך?... משפט השבוע שלך?... מה עשה לך את השבוע?נעליים חדשות.. מה הרס לך את השבוע?... תמונה שעשתה לך את השבוע?=> השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ?כןן כלב מתוק

baril

New member
השבוע שלי D:

שיר השבוע שלך? shape of my heart - sting סרט השבוע שלך? ארמגדון
כלכך עצוב ויפה ;[ תכנית/סדרת השבוע שלך?חברים כרגיל משפט השבוע שלך?אין
מה עשה לך את השבוע?הניצחון שלנו במשחק D: מה הרס לך את השבוע?לא היה דבר כזה תמונה שעשתה לך את השבוע? אין. השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ? לא

esterosh

New member
עונה ../images/Emo20.gif

שיר השבוע שלך? אני אחלום לנצח - מופע הארנבות של ד"ר קספר סרט השבוע שלך? הסרט היחיד שראיתי השבוע היה אלכסנדר סרט נחמד
תכנית/סדרת השבוע שלך? הרצועה ומאחורי הקלעים של נו אקזיט
( פעם ראשונה שראיתי) משפט השבוע שלך? הפוך את הדפקט לאפקט! מה עשה לך את השבוע? פורום לעפר!!
ויום שישי בלילה!! מה הרס לך את השבוע?
תמונה שעשתה לך את השבוע? השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ? כלב!!

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo210.gif

סוף שבוע ראשון בפורום עפר שכטר סכמו את השבוע.... שבת שלום לכולם!!! שבת שלום גם לך
שיר השבוע שלך?מישהו לרוץ איתו-דניאל סלומון
סרט השבוע שלך?מישהו לרוץ איתו
תכנית/סדרת השבוע שלך?השמינייה
משפט השבוע שלך?יש לי משפט ממש ממש מצחיק, אבל אסור לי לומר אותו
מה עשה לך את השבוע?שפתחו את הפורום
מה הרס לך את השבוע?המבחן במתמטיקה X:
תמונה שעשתה לך את השבוע?אמממ... אין
השאלה השבועית: יש לכם חיית מחמד ? לא

למעלה