סיכום השבוע שלנו

סיכום השבוע שלנו

איך היה השבוע שלכם

ספרו על הדברים שגרמו לכם לחייך, ולו חיוך קטנצ'יק

על הדברים הפחות נעימים שיצא לכם להיתקל בהם או לעשות בחוסר חשק וכל מה שתרצו להוסיף על השבוע שהיה.

לא לשכוח לספר על התוכניות לסופשבוע

forglemmigej

New member
יה, סופשבוע כבר פה

כריסמס מתקרב בצעדי ענק יש לי הרגשה מוזרה אחרי כל השנים פה שהוא רגוע לעומת שנים קודמות אין את השירים המעיקים ברדיו , יש פחות שווקים שמוכרים בהם שטויות מקש או עוגיות או שקדים מסוכרים , ברשת אני מקבלת הודעות שכל מה שאקנה יגיע בהובלה חינם ולמרות שאני חוסמת את כל המיילים האלו הם ממשייכים להגיע זה נשמע כאילו הדאטה של מיילים יושבת באיזה ענן וכל מיני חברות ששלמו עבורן פשוט מפגיזות עכשו , אני לא צריכה פמוטים ולא נעליים ולא כריות ולא מנורות עומדות או תלויות ולא סיר בבישול איטי או מהיר ולא סדיני פלנל ולא יינות ולא שוקולדים , מסכנים הם מוכרחים למכור הכל ..

ספרתי פה לפני מספר שבועות על מסעי מהמבורג לממלכה הקטנה עם "פליטים" מהמזרח התיכון , למדינות באיזור נמאס מהזרם הזה והוחלט על חוק חדש פה שכל פליט או בעצם מהגר עבודה שמגיע מהמזרח התיכון יש לשלטונות האפשרות להחרים כל מיני תכשיטים או סכומים רציניים כדי שהפליטים עצמם יממנו את השהות שלהם ולא משלמי המסים ,
אני רוצה לציין שמי שבדנמרק מגיע לו סיוע כספי מהסוסיאל חייב למכור את כל רכושו בית , רכב , תכשיטים עד שיש ביד רק עשר אלף קרונה ואז אפשר לקבל סיוע , הפליטים שמגיעים מקבלים מהיום הראשון טיפול רפואי חינם, למודים חינם בבתי הספר כולל אוניברסיטאות ועוד שלל הטבות למרות שלא שילמו מימיהם מסים אלו לא ממש שרותים חינם מכל משכורת מורידים 57% מסים כמובן שזה משתנה בהתאם לגובה המשכורת אבל מהכי נמוכה זה כך , מי שעשה את כל המסע הארוך דרך יוון , טורקיה, איטליה , גרמניה וצפונה בעיקר לשבדיה יכול בהחלט לממן את שהותו במלון חינם 18 כוכבים שהם מקבלים, בדרך שעשיתי ברכבת ראיתי את רוב הפליטים והדבר היחידי שהטריד אותם זה איך לטעון את הסמרטפון . מצד שמיני אני לא מקנאת באף אחד שצריך להעקר מביתו ולהגיע למקום אחר זר ומנוכר..

השבוע גם ראיתי את סרטו המופלא של במאי שבדי בשם רוי אנדרסון בשם : "יונה ישבה על ענף להרהר על הקיום". הסרט הוא חלק שלישי ואחרון בטרילוגיה על הקיום האנושי ,הסרט מורכב מסצנות קצרות שלכאורה אין קשר בינן אבל כל כולו הסתכלות של חמלה על הקיום האנושי שאוי כמה הוא מכאיב לעצמו בטמטומו ובפגיעותו . מצרפת שני קטעים. הסרט גאוני ומומלץ מכל הלב

פה אני שומעת כבר חודש שירי כריסטמס

לפני שבועיים כבר העמידו את העץ בבניין (לפחות לצד זה העמידו חנוכיה עם סביבונים-לשם האיזון
)-אני כבר בקושי נכנסת לחנויות (כדי לא להתפתות
) אבל כל פעם שנכנסת לסופר/מכולת ליד הבית זה סיוט...אני כבר מזמזת לעצמי...
&nbsp
נשמע סרט מיוחד, אראה בהזדמנות.

alphadelta

New member
ח ו פ ש

הילדים יצאו היום לחופש של יותר משבועיים. שבועיים של יחד. איזה כייף. אני לא עובדת בשבועיים האלה בכלל ואישי היקר יצמצם פעילויות גם. אני מתרגשת.

איזה כיף! מה בתוכנית?

אנחנו יוצאים לחופש ביום רביעי, לשבוע וקצת...
הבחור גם לקח חופש בימים האלה כי היו לי עודף ימי חופש בעבודה -לא תכננו שום דבר.
האמת שלמרות הזמן הקצר היינו אולי נוסעים לארץ אבל עם ההחזרה וכו' -לא רוצים לעשות שום דבר שיסכן וזו גם הוצאה מאוד גדולה לזמן מאוד קצר...

השבוע שלי

שבוע של החזרה -האמת שזה היה מאוד מרגש ,במיוחד שקיבלנו תמונות של העוברית אחרי ההפשרה בהגדלה ותמונה שלה בתוך הרחם. זו הייתה ממש הפתעה מרגשת. בנתיים אני מרגישה ממש טוב, היו לי קצת התכווצויות אבל הרופא אמר שזה בסדר כי הרחם עבר שינוי וזו הדרך שלו להסתגל. לקחתי כמה ימי חופש מהגן ודי התחרפנתי אבל הספקתי לקרוא 2 ספרים, לצפות בסדרות שונות ולנוח ברוגע. היום חזרתי לגן והיה ממש כיף לחזור...
&nbsp
עכשיו רק צריך לחכות בסבלנות עד לתוצאות הבטא ולראות שהכל בסדר ולספוג בשקט ובכאב רב את הזריקות הכואבות
.
&nbsp
תוכניות לסופ"ש- אין ממש, אולי נלך להסתובב פה באיזור. יש פה שוק של כריסטמס מאוד גדול אז אולי נלך סתם להציץ.
&nbsp
שיהיה סופשבוע מקסים לכולנו

shuttles3

New member
כמה מרגש לקרוא!

זו הסיבה שפתחתי את הפורום מוקדם-מוקדם בבוקר

&nbsp
שיהיה המון בהצלחה וללא כאבים. טוב שלקחת את הזמן לנוח.

לתת לפולניה לנוח זה ממש לחפש צרות

מאוד קשה לי לשחרר-גם בבית וגם בגן.
מצד שני, התחלתי להנות מזה קצת-במיוחד בבית
אפילו לחתוך סלט הוא לא נותן לי

&nbsp
ותודה על התמיכה-זה לגמרי בית בשבילי ומקווה להצטרף בצורה רשמית לטייטל של הפורום

shuttles3

New member
אמן אמן אמן

רק לא כל כך בקרוב, חכי 9 חודשים ככה

&nbsp
אחד הדברים הטובים בהורות הוא שהורות מלמדת להוריד הילוך, מלמדת פשוט לשבת ולהתבונן, פשוט כאילו לא לעשות כלום (ואז כמובן ב-20 דקות שהיא ישנה לעשות את מה שהיה לוקח לך בעבר שעתיים
).

חחחח

אני תמיד הייתי תקתקנית כך שהורדת הילוך זה עינוי.
אתמול באתי להזיז כיסא וכל נשות הצוות בגן קפצו עליי ואמרו "לא", כולן עומדות לי על הראש שאני אשתה יותר וכל רגע אמרו לילדים שיש לי "בובו" בבטן כי הילדים התגעגעו ורגילים שאני מרימה וכו'. מה שכן-כמות החיבוקים שקיבלתי הייתה מדהימה. כל היום הילדים נמרחו עליי לגמרי -התגעגעתי אליהם כל כך

shuttles3

New member
איזה צוות מקסים יש לך

ובנימה אופטימית זו, אני מרשה לעצמי לעבור לשלב ה"חכי-חכי"
.
&nbsp
אז,
חכי חכי עד שתשבי במשך 40-50 דקות במרווחים של כשעה ותבהי באלומת שער מתוקה או בטלויזיה בזמן שהגברת אוכלת את הארוחה מספר ה-100 שלה היום
. אם היא יונקת, אז יש לך שתי ידיים פנויות להקליד, לצייר, לסרוג, לפתור תשבצים, לכתוב מכתבים, לאכול סנדויץ/שוקולד, לשתות וכו'. אם אתן עם בקבוק, כאן אני יכולה רק לשער. משערת שיש לך במקרה הטוב רק יד פנויה אחת, כך שמקסימום את בוהה במסך או נהנית מהסנדויץ. לא הורדת הילוך, אלא חיים בקצב צב עייף מאוד
.
בכל אופן, את לומדת מהר מאוד לשבת באותו מקום, בשקט, הרבה מאוד זמן
. ואני מבטיחה לך שאת לא תחשבי לרגע אחד שזה עינוי
.

mumfor4

New member
מתרגשת בשבילך !

איזה כייף , המון בהצלחה שיעבור בשלום .

לנוח , ולא להשתגע , הכול יחכה

Mottek

New member
איזה כיף לקרוא!!!!

המון המון מזל טוב, סוף כל סוף מצאתי דקה להציץ לפורום ואז אני רואה את ההודעה שלך!
שיהיה המון בהצלחה. מחזיקה אצבעות חזק חזק שהכל ילך חלק מעתה.

למעלה