סיכום השבוע שלנו

שבוע חגיגי משהוא עבר אצלי,

בהחלט מרגישים את קריסמס אצלנו. ביום שלישי היינו בקונצרט קריסמס בבית הספר של בוני. כל שנה הם מרימים הפקה מאוד מכובדת. כל הכבוד להם.

בזמנו סיפרתי לכם על ההפקה שבוני לקחה בה חלק ואני הייתי חלק מצוות התלבושות. ההפקה לא יצאה לפועל, והבמאית החליטה להקים תיאטרון ילדים באי שאנחנו חיים בו, ולהרים את ההפקה לבד. השבוע היתה פגישה ראשונה, נבחר צוות מינהלה וקבוצת התיאטרון יצאה לדרך. ההצגה הראשונה בסוף מאי. היום הלכנו לרחוב הראשי לאסוף כסף. הילדים שרו שירי קריסמס ואספו בשעה וחצי 211 פאונד. סכום מדהים!!!

סיפרתי לכם גם על קבוצת פייסבוק של צלמים חובבים שאני מאוד נהנת ממנה. בכל שבוע מנהלת הקבוצה בוחרת את תמונה השבוע. השבוע היא בחרה תמונה שלי, והייתי מאוד גאה
לצערי אין לי מושג איך להקטין את התמונה ככה שאני יוכל לשים אותה פה. אולי מישהו יכול להנחות אותי?

והשבוע שלפנינו: מחר אנחנו חוגגים 9 שנות נישואין, בוני יוצאת לחופשת קריסמס ביום רביעי הקרוב, חוגגים את קריסמס ביום שישי ויום הולדת 10 ביום שבת, אז שבוע מאוד מאוד חגיגי אצלנו

carlimi

New member
את יכולה לנסות את האתר הבא

היא חינמי וסופר פשוט. אני עובדת איתן כל הזמן ....
תבחרי באופציה של EDIT ושם תהיה לך אפשרות לעשות RESIZE ולשמור אותה מחדש על המחשב בגודל קטן יותר.
http://www.picmonkey.com/

ומזל טוב לכל האירועים שלכם!

carlimi

New member
אני לא עובדת עם זה

בשביל תפוז אלא בשביל העבודה.
אין לי מושג מה הדרישות של תפוז כי אני לא מעלה לכאן תמונות.
יש לי הרגשה שמה שהקטנת קטן מאוד!!!
זה שלא כתוב שם K לא אומר כלום, זה עדיין צריך להיות 1024. נראה לי.
תנסי

mumfor4

New member
המוני מזלטובים שתמיד יהיו חגיגות

שבוע כייפי שיהיה לכם וחופשה מהממת

rona73

New member
מזל טוב

קצת באיחור.
שתהנו בחג!

יום הולדת שמח לבוני.

אני בשביל תפוז