סיכום השבוע-Magical mystery tour

האלבום הלבן../images/Emo99.gif

אלבום לבן שלי
כמה שאני אוהבת אותו
אולי זה האלבום האהוב עליי בעצם
בכלופן, לקח לי קצת זמן (כמה ימים
) להתחיל לאהוב אותו כמו שצריך ולהעריץ את גדולתו, אבל עכשיו הכל טוף
ברצינות, אני אוהבת כל שיר שם! ...כמעט. אנשים, לשמוע את רבולושן ניין עם אוזניות, לבד, בחושך זה...מיוחד. נאמבר ניין, נאמבר ניין, נאמבר ניין... אהובים? כדאי שאני אשים את רשימת השירים וזהו

השירים האהובים עליי

האמת שבאלבום שכזה, קצת קשה לרשום רשימה מצומצת של שירים
בכל מקרה, אלו האהובים עליי dear prudence while my guitar gently weeps martha my dear julia mother nature's son sexy sadie השתדלתי לצמצם

אני אישית

קניתי את האלבום הזה לפני ימים ספורים בלבד (רציתי לחכות להזדמנות שתהיה לי לרכוש אותו על גבי תקליט) ולא הספקתי לחרוש אותו כמו את חבריו... אבל כמובן שאני מכירה את רוב השירים בו ואת כולם אהבתי עד אין סוף ועכשיו אני עומדת לציין אותם גם כשירים האהובים עלי מתוך האלבום (למרות שאני בטוחחחההה שיהיו עוד) וגם כהמלצה לכל החדשים בעסקי הביטלס...
אז הנה זה בא: dear prudence (איך לא) julia while my guitar rock racoon (חולה עליו!!) ob la di im so tired ועוד ועוד... חוצמזה עלי לציין שהכרתי גם את REVOLOTION (אחד מהם) אבל לא אהבתי (את שניהם) כמו את האחרים ולכן חשבתי שמן הראוי לציין אותו בנפרד.

מוטי פ

New member
האלבום הלבן

לאחר שקניתי (או יותר נכון קנו לי) את מערכת הסטראו התחלתי לקנות תקליטים של הביטלס ועם הזמן היה לי אוסף די מכובד של התקליטים שלהם. פעם חבר שלי, שמעון, שהיה בחופשה מהצבא, נסע לתל אביב (נדמה לי לקנות תקליטים) ואני בקשתי ממנו לקנות לי תקליט של הביטלס, כשמדובר בביטלס לא משנה איזה תקליט זה יהיה כל תקליט יהיה נפלא... שמעון קנה לי את האלבום הלבן. שמעתי את האלבום ואמרתי לעצמי מה זה הדבר הזה? מה הביטלס עשו כאן? לא הכרתי חלק גדול מהשירים ואמרתי לשמעון שאני הולך להחליף את התקליט... (איזה פדיחה...) ובהזדמנות קרובה החלפתי את האלבום הנפלא הזה באוסף של הביטלס... לכו תאמינו שהחזרתי את האלבום הזה לחנות התקליטים..."פשלה" קטנה (אולי גדולה) למי שאוהב את הביטלס כמוני... כמובן לאחר זמן מה קניתי שוב את האלבום הנהדר הזה. מוטי

SmallVille Girl

New member
meeee

בעני השירים הכי יפים באלבום הם: i am so tired אממ... cry baby cry שיר דווקא נחמד ..:) revolution ברור .. ob la di , זהו השיר שנורא אהבתי בהתחלה אבל עכשו פחות ...:/ rocky raccoon בהתחלה שנאתי אותו אבל עכשו אני יותר אוהבת אותו . ביינתים בדיסק הזה השיר שאני שונאת , (לא שונאת * מפחדת מסקילה * ) why dont we do it in the the road :

למעלה