סיכום חודש יולי+התפקדות אוגוסט

../images/Emo219.gif

שם: שחר. גיל: 16 מאיפה בארץ: נגב. שיר אהוב של גאנז: Estranged. באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: זיהוי שירים, צופים, פאנפיקים, ועוד כמה מדי פעם. מסר לאומה: הממ. תמונה: אני לא פוטוגנית.

Dug E

New member
את חמודה את.

אני מת למפגש להכיר פה כמה,דחוף.

Y035

New member
מה הסיפור של ההתפקדות?

שם: יובל גיל: 15 מאיפה בארץ: ליד ירושלים שיר אהוב של גאנז: paradise city ו-you could be mine (קשה לבחור
) באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: כלי נגינה ונגנים מסר לאומה: כולכם גרבילים! תמונה: אין

Y035

New member
סולמוניקו הכי שולתתתתתתתת!!111!!!

הגלים טולטולו את הספינה, והים בוגדוני! שקנאי מק מק מלמעלה! X: אני צריך להפסיק עם זה

AsafGur

New member
חח כן הוא גדולל

הרבה יותר מגדעון סער (שגם הוא גדול לא קטן
)

AsafGur

New member
מתפקד

שם: גור. גיל: בספטמבר 15. מאיפה בארץ: פתח תקוה (ראיתי פעם את ניר טרטר). שיר אהוב של גאנז: כמה נדוש, סוייט צ'יילד... איזה עוד פורומים: פעם הייתי באיירון מיידן אבל הפורום נתקע ואף אחד לא הגיב לכלום איזה שבועיים.אז אני בלד זפלין ולפעמים בפינק פלויד. מסר לאומה: הכל לטובה:) תמונה: בברצלונה לפני חודש...(השמש הייתה ממש חזקה והיינו על גג של איזה מוזיאון אז השמש ממש סינוורה..
)

AsafGur

New member
מצטער..

התמונה יצאה כ"כ קטנה... נראה אם עכשיו ילך...

יצא אחלה התמונה ../images/Emo13.gif

איזה חמווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד
גרררררררררררררררררררררררררררר תעשה לי ילד :p

ש נ י1

New member
מתפקדת

שם: שני גיל: 17 מאיפה בארץ: אבן יהודה שיר אהוב של גאנז: Civil War באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי: כלי נגינה ונגנים
מסר לאומה: כואבת לי הבטן! תמונה? אין לי על המחשב הזה

אני-דסו!

שם:נועם (אבל כולם קוראים לי סוֹבִי!)
מאיפה בארץ:גבעתיים
שיר אהוב של גאנז:sympathy to the devil גם בגלל שהשיר מגניב וגם בגלל שהוא מופיע בראיון עם ערפד
באיזה עוד פורומים אפשר למצוא אותי:
מסר לאומה:מחר בwishlist יהיה את G N' R!
תמונה:

למעלה