סיכום מפגש(?)/כנס

Serf SaN

New member
המ...אני כבר לא זוכר =.=

לא היה לו שיער קצר קופצני? XD אני מתבלבל.. TT; ראיתי את ההקרנה של זה..וזה יותר מדי הזכיר לי את בליץ', אז יצאתי. XP

Fay Wood

New member
היה כלכךךךךך כיף. ../images/Emo168.gif

אבד- הקול שלי. כל המוצא מתבקש להחזירו בהקדם האפשרי. תודה XD; ויש לי כרונו 7-8!!!!!!!!!!!111111111111111 ^____________^ והיה כיף. וצווחתי הרבה ^__^ זה למה אין לי קול XD; והיו קוספליים מגניבים. ^_^ וחיבקתי הרבהרבה אנשים. 3> והיה לי כיף. אני אוהבת את כולכם. 3333333> עכשיו, אני מצווה עליכם להעלות תמונות. !!!11 (אומג, אני רעבה.)

keep smiling

New member
ואמיר לא אהב אותה!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

[מעניין למה, היא נראתה כאילו גמל ירק אותה. ._.]

rukia chan

New member
אומ''ג היה כל כך כיף! אנשים אני

אוהבתותכם כל כך! כן, אז... אור אסף אותי מהרכבת (תודע אור ^^) כי הוא מאגניב ולא רציתי ללכת לאיבוד. ואז הסתובבתי. ופגשתי הרבהרבה אנשימים (דאייסקי! אתם יודעים מי אתם) וישלי פוסטר של טויה/יוקיטו שזה קאנון! וישלי פרובה 12! הא הא הא. כמה שזה מגניב ^____^ והייתי בהקרנות והיה כיף. ושמעתי את ויוי שרה 33333> ויוי יא מוכשרת תעשי לי ילד! קודם..תני לי את המסן שלך כי מסיבה לא ברורה אין לי אותו Oo אני כזאת עילגת XDDDDD והייתה תחרות קוספליי (נאנה והאצ'י שולטות אוהבתותכן 33>) והיו כמה אנשים ממש מאגניבים. ואז הכריחו אותי ללכת מוקדם T____T בקיצור - היה כיף. אוהבתותכם. עכשיו אני אפסיק לבלבל לכם במוח. כןכן.

לא באתי... אני גרה בצפון =[

כ"כ רציתי לבוא... אבל גם שכחתי מזה בכלל בגלל המצב [אנחנו שומעים פיצוצים שבאים מחיפה וזה... אני גרה בטירת כרמל ויש אזעקות...] ורציתי להיות דוקורו-צ'אן אבל התחפושת לא מוכנה עדיין לא משנה, כנס הבא בחנוכה אני אהיה שם... אני חושבת... רציתי לפגוש שוב את אפרת, סיון, זהר, באקורה... וכל מי שדיברתי איתו אז... ישר שהתחיל הבצפר הפסקנו לדבר... בצפר מסריח...

יאיי XD

New member
נו אנשים >> תמונות!

למה אתם מחכים? XD והיה כיף D: ומעייף כלכך להתרוצץ כל היום שם. תודה רבה למארגנים באמת! ^_^

מלפפון להצלה!

לפתוח את הקובץ באמצעות צייר>>לחיצה על 'תמונה' שבשורה האפורה למעלה, זו שמתחת לכחולה>>מתיחה/הטיה>>מחיקת ה100 בשני המלבנים הלבנים הקטנים העליונים>>במקום לכתוב שם 50, או 70, לא נורא חשוב>>אישור.

לבנדר א

New member
האי

אבל זה אומר קצת תמונות, כי אין לי כוח לכווץ את כולם. ;; זה מהרכבת. ^_^

למעלה