סיכום מפגש(?)/כנס

לבנדר א

New member
קהל בתחרות הקוספליי

[שימו לב לגב של רייבן סנפאי וליפני המעגניב 3>]

לבנדר א

New member
עד כאן להיום

מקווה שכולם נהנו מהכנס ושבעתיד מחכים לנו כנסים מהנים עוד יותר! ^_^

Goggle Girl

New member
ומי יתן ובכנס הבא אני ארים הרצאה

על בליץ' כמובן. אז תגידו לי במה להתמקד >< אחרת תנו לי שבוע ואני לא אסתום את הפה. וזה רק על איך שאיכויות הציור בפרקים השונים (כן גם בפילרים) מעידים על פטיש ההתאבדות של איצ'י @@

לבנדר א

New member
אפילו אם ההרצאה שלך תהיה

"חשיבות הצללת הציצי במנגות של המאה העשרים" היא תהיה הכי פופולרית. ;;

Goggle Girl

New member
שמעי, משחקי אור וצל

הם חלק מאוד חשוב בימינו... בייחוד כשהם מעורבים עם גורמי הפנסרביס האימתניים האלה

גם לי יש~

אבל ממש קצת. XD; 'אקירה לא לסבית!' [נכתב כשלט חיפוש של מישהי שטוענת בדבקות שאקירה היא לסבית. ולא, אין לה טיעונים. היא אפילו לא ראתה מאי הימה. <_<]

3. איילת מסוממת משהו.

וזהו, בעיקרון. >: אבל יש כמה קבצי וידאו קצרצרים. [ואחד מהם הוא עדי על הבמה, בתחרות קוספליי. D:]

חוויותי../images/Emo15.gif

גלי ישנה אצלי יומיים קודם. ביום הראשון עשינו מרתון יאוי לילי. ראינו איזו סדרה (2 פרקים) על שני שחקנים שצריכים לשחק זוג ויש להם גם סצנות של סקס, והסאמא מתנהג כמו אוקע למרות שהוא סאמא וההפך, והם היו ממש חמודים ביחד ^.^ וגם ראינו את "פייק" (כמו מתחזה, הכוונה) שזה סרט קוטל על שני בלשים שאחד מהם כל הזמן זומם ללדפוק את הבשותף שלו אבל זה לא יוצר בגלל שכל הזמן מפריעים להם אנשים/ אנשות/ ילדים מעצבנים/ תקריות מוזרות וכ"ו. ואז היא סתם הייתה אצלי וסידראנון סופית את התלבושות של שתיינו והסזתובבנו בלילה מחופשות וזה היה כזה כייף! (אפילו שבאו כמה ערסים להציד לנו וצרחנו "ניגטה!" וברחנו משם צורחות ביפנית...^^ ואז התנחלנו בגשעשועים והתנדנדו בנדנדות שורנו ביפאנית עד שאמא אמרה שצריך לחזור הבייתה. התעוררנו בשמונה ויצאנו עם הרכבת של תשע ועשרים... ושכחתי את בובת המוקונה שתפרתי בבית ;; כשהגענו לקון פשוט נהסתובבנו ודרשנו חיבוקים מאנשים ראנדומאליים. ואני ישר רצתי לקנות את שני הווליוומים האחרונים של XXXHOL<IC, ועעכשיו יש לי את כל השבעה! ואז פגשנו אנשות, וצחנו ושוטטתי וראיתי קינו-נו-טאבי וג'וני קוקי, והסתובבתי עודקצת, והתחבקתי עם אנשות, קיבללתי עוגייה ימשתי צ'יי נחמודות. פגשתי בישי חמדמד שמתאמן בקראטה ודיברנו מלא.... נתתי לו ת'מסן שלי. היה כייף לדבר איתו על תקריות ערסים, מהסוג שחושבים ת'צמם חזקים על קראטיסטים ובסוף בורחים בצרחות? היה שווה! ואז ראינו איזו אנימה הזוייה על נערת משלוחים חזקה ומטורללת שעובדת בחנות של אמא שלה ותמיד הולכת מכות עם נערת מנשלוחים אחרת... זה היה קורע! ואז הלכנו ופגשנו קנדואיסטים (אמיתיים, כולל שלושה בוקנים ושינאי אחד) שהכרתי בפסטיבל דוג'ו, והם טענו שזה מגניב ופעם הבאה הם יתחפשו לשיניגאמים, כי כל הזמן מחמיאים להם על התחפושת למרות שזה בבסך הכול בגדי קנדו רגילים XD. ואז אחד מהם טען ש"בגלל שאת קיו 2 טרייה, אתץ צריכה לקבל שינאי בראש!" והרביץ לי עם השינאי שלו בראש. אז מאוחר יותר התנקמתי בו וגררתי אותו למלאה פאנרגלז שרצו את הבוקנים והשינאי שלו XD ואז מצאתי ילדה חמודה שתתלבש כיוקו כי ויוי (><!) לא רצתה, ועשיתי איתה ברוגז! אחרי זה ישבתי ויחד עם מישמיש וניגנו/ שרנו עבור טיפים. (הווחתי שבעה שקלים- לקולה!) ואז הלכנו לחלראות הוסט קלאב. התאהבתי! סדרה מעולה! וקורעת... (כן, בפחות מיממה ראיתי את כל הפרקים...) סוף סוף הבנתי ממה מתלהבים. וז החלטנו לגייס קאסט גדול של כל האנשים שהם מקלאמפ... זותומרת ארבעה צ'וביטסים, שלושה XXXHOLIC,ושתייעם מקארדקפטר. הילדה שהתחפשה לרובי-מון הייתה מזה חמודה! אירגנו הופעה ושרנו, אבל בסוף לא זכינו בכלום. אז החלטנו אני, גלי ורבי להסתובב ולעשות קטעים תמורת שקל לקטע. הרווחנו מס]יק כדי לחזור הבייתה וטיפה יותר, כי אחרי זה עשיתי הדגמות עם מקל שהקרצתי מאיפשהו. חזרנו ברכבת עם עוד אנשים, וגלי נשארה לישון עוד יום וראינו הוסט והלכנו לישון וקמנו ב1 ואז באו לקחת אותה, קראתי את המאנגות החדשות שלי ועכשיו אני כותבת את זה ^.^

Ruby Moon

New member
ניצן קוןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!

~עינב~ יאיי היה כזה כיף!!!!!!!!!!!! וקאסט קלאמפ באנימהוליקון 2006 תמיד ישאר סגידה!!!! ולא הייתה לי מצלמה
בגלל שיומיים לפני היא החליטה להתקלקל XD והמוקונה של פוקע היה מאוד פוטוגני על הבמה!!!!!!! "מארו צ'אן!!! דוקוטה אירו?" בקיציץ היה מה זה כיף^^^^

Serf SaN

New member
תגידו, מישהו יודע מה קרה בסוף עם זה

עם צמה בלונדינית ארוכה, שהתהלך לו עם צלחת ירוקה ואסף כסף? ;~; הוא הצליח בסוף במשימה שלו? XD;

למעלה