סיכום סוכות >>> כפר בצוללים

Ufar

New member
סיכום סוכות >>> כפר בצוללים

ביום שבת בלילה אני ואייל יצאנו לקורס כוכב אחד ושניים... הגענו לכפר ביום ראשון מוקדם מבולבלים אחרי הנסיעה הארוכה וחסרת השינה.. הגיעה הרכז של הקורס מלאנו טפסים ויצאנו לדרך... אחרי הצלילות הראשונות כבר היינו באטרף !! החוויה הייתה מדהימה...המדריך היה גבר שלא מהעולם הזה, כל היום סיפר בדיחות, צללנו 2-3 ביום וגם למדנו תאוריה בצהריים...הרמה המקצועית הייתה בשמים והיחס מצד ההנהלה היה מושלם...הרגשתי בבית שם והצוות הסתחבק ... בלי לשים לב הקורס נגמר....יצאתי עם שלל חוויות...עם המון חברים חדשים ומטען רגשי עצום !!! המסר הראשי שאני מנסה להעביר הוא כזה: קלוד הוא לא בעל המקום יותר...אף אחד מצוות המקום אשר עבדו בו כשקרה המקרה (לפני 10 שנים) לא עובד שם היום...עם כל הכבוד לבעלי האנטרסים שבנינו (וכן, אני מדבר על אינטרסים עסקיים של חברי מועדונים יריבים לדוגמא) המקום לא פסול !! הכסף שנכנס לשם מגיע אל קלוד באותה מידה שכסף שאתה משלם למדינה מגיע אליו....אין לזה גבול ואפשר למשוך את רחוק אבל העניין הוא שיש כאן חוטא ויש נחטאים...החוטא הוא קלוד שקיבל עונש...עונש זעום כמובן!! הנחטאים הם אנשים תמימים אשר רק מחפשים מקור פרנסה בכפר ...המדריכים ...העובדים...ההנהלה אשר התחלפה..אבל בעלי המועדונים היריבים מסרבים להסיר את הכתם...למה?? בגלל אנטרסים כלכליים!! הכפר הוא מקום זול, אמין ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר בארץ ולכן יש סיכון גבוהה מצידו על מועדונים יריבים. אני מציע לחזור למציאות ולהפסיק את השטויות !! הנה אני יצאתי שם לקורס עם חשש קל וחזרתי מרוצה ולא פחות חשוב חזרתי צוללן!! ולא אכפת לי מה תגידו!! שיהיה רק טוב עופר

TheAce

New member
שתי המלצות ביום אחד... הממ...

"המלצות" בהזמנה ?! ארי.

Ufar

New member
המלצה???

אולי זה באמת בא ממקום אמיתי אני ואייל מאוד נהננו בקורס וחשנו צורך לבוא ולהציג את הכפר בצורה יותר ריאלית ממה שהוא הצטייר כאנחנו בקשנו עליו חוות דעת...

yochaib

New member
לאף אחד עין בעיה או עינין במקצועיות

של הכפר אנחנו לא חושבים שלמקום הזה מגיע לשרוד אם ההית הולך לכל מועדון אחר אתה חושב שיוצא אם חוויה אחרת? אז זהו שלא

הליויתן

New member
ה"אנחנו" שלך קצת מוגזם יוחאי

למיטב ידיעתי איש מחברי הפורום עדיין לא מינה אותך כדובר
מאידך,אני סבור שיש לפרסם את המעשים המגונים שנעשו במקום בכל דרך אפשרית,תוך ציון שמו של התוקף קלוד אופנהייםשניצל את המוניטין שלו ואת האפשרות שהיתה לו כמדריך צלילהלתקוף מינית בחורות שצללו אתו וסתם לא קשור לכל הצלמים המוכשרים יותר ופחות ישר כח אני רק מבקש שוב לשלוח בכל פעם פחות תמונות! קשה לעקוב ולהגיב להצפת תמונות קבועה בפורום למרות שמאד כיך לראות מה "דגתם" אבידג,אתה עדיין לא נתת דיווח משבת...........

yochaib

New member
לוויתן אתה צודק

ואין לי כוונה להיות כזה סתם לחצתי enter מוקדם מידי..

Wainshtein Lev

New member
ילד, לפני שאתה מאשים אנשים

ב"אינטרסים" תבדוק את העובדות! א. אני לב וויינשטיין ואין לי ולא היה לי אי פעם שום "אינטרס" בענף הצלילה, חוץ מה"אינטרס" שיעזבו אותי לנפשי ויתנו לי לצלול בכיף. ב. קלוד הוא לא בעל המקום? בטוח? אה, נכון, זה ביתו בעלת המקום, לא הוא. מי התמים כאן? ג. הכסף שנכנס לשם מגיע לקלוד באותה מידה שכסף שאני משלם למדינה מגיע אליו? אתה בטוח? הבת שלו לא מתחלקת איתו ועם אימה? בטוח? מי התמים כאן? ד. לא בעלי המועדונים היריבים מסרבים להסיר את הכתם. אנחנו מסרבים. אני מסרב. אין לי שום אינטרס עסקי בענף. כמוני עוד רבים כאן. בולנו מסרבים להסיר את הכתם ממועדון שרווחיו הולכים לפושע מסוכן. כן, מסוכן! אין לי כח לחזור על כל טיעון וטיעון, ועד באותו היום עצמו. חזור לשרשור שפתח חברך בנושא זה וקרא את טיעונינו אחד לאחד. אה, כן, עוד דבר: אם לא אכפת לך מה נגיד(!!) זה בעיה שלך.

ילוטייל

New member
תגיד - אמרו לך לכתוב את זה? או ש...

הכתיבו לך את הנוסח? בכל מקרה - חבל על הזמן. מסכן האב אשר בנותיו נכנסות למקום הארור הזה. אח הצביעות, הצביעות....

פליפר.

New member
אתה מתכוון ש(אולי) קלוד לא המנהל בפ

בפועל, אבל הוא הבעלים, ואנג'ל למי שלא יודע היא הבת שלו, כך שכל שקל שמורווח שם הולך ישירות אליו. וכמו שאמרו לפני - נראה "מקרי" מדי ששני טירונים שכלל לא בקיאים בנושא פתאום כ"כ נחושים להלל ולפאר סוטה מין חולני שכזה. הידעתם כי סיוע לעבריין הוא עבירה לכל דבר????? אז אולי פה זאת לא עבירה פלילית - אבל בטח ובטח שמוסרית!!!!!!

Famous

New member
וואלה, מפי עוללים... ../images/Emo73.gif

בגלל הרגלי המגונה להגיב לתוכן ההודעות ולא לאנשים שכתבו אותן, לא הסתכלתי עד עכשיו על הכרטיסים שלכם (שלך Ufar ושל אייל)... אז אתם בני 15. וואו
וממש עכשיו סיימתם קורס צלילה כוכב ראשון ושני. מאד מרשים
זו כנראה ההכשרה הדרושה ונסיון החיים ההכרחי כדי לקבוע שכפר הרוכסנים הוא: "מקום זול, אמין ומקצועי ברמה הגבוהה ביותר בארץ" לא פחות ולא יותר
ואת זה אתה קובע בעקבות נסיונך הנרחב עם מועדוני הצלילה בארץ... התרשמתי
יצאת לקורס במקום שבו נשים צעירות, שבסך הכל רצו לחזור עם חוויות כמו אלו איתן אתה חזרת, נתנו אמון בבעל המקום (שהיה חבר של אבא שלהן...) וקיבלו הרבה יותר ממה שהן שילמו עבורו
. החוויות שהן עברו שם הן משהו שאתה (וגם אני, דרך אגב) פשוט לא מסוגל להבין (ואני ממש לא מתכוון להעליב או לרמוז משהו לגבי יכולתך האינטלקטואלית. אתה פשוט לא אישה
וכנראה שלא תהיה...). מדובר בחוויות שילכו איתן כל החיים. לשנייה אין לי כוונה להתיימר ולנסות להסביר לך עד כמה קשה לחיות עם חוויות מהסוג הזה, אבל אולי כדאי שתחפש חומר על הנושא, תקרא ותנסה להבין. אחר כך תשקול שוב את דעתך על מועדון הצלילה בו נעשו המעשים. לגבי העובדה שקלוד לא עובד שם יותר, אתה כנראה עוד לא מבין את זה, אבל זה שהוא רשם את המועדון על שם הבת שלו, בהחלט לא אומר שהוא לא מתפרנס מהכסף שאתה וחברך השארתם שם. ולא, הכסף שאני משלם למדינה בהחלט לא מגיע אליו באותה מידה, במקום בו הוא נמצא הוא לא חופשי להחליט מה הוא עושה עם הכסף שאני משלם. את זה מחליטים בשבילו. אבל כשהוא יצא מהכלא הוא בהחלט יהיה חופשי להחליט מה לעשות עם הכסף שלך וזה בהחלט עלול להיות משהו שיאפשר לו לחזור ולשלוף חלקי גוף ברגעים לא מתאימים... ה"נחטאים" כמו שאתה קורא להם, הם אכן בסך הכל עובדי המקום ולא ביצעו אף אחד מן המעשים המיוחסים למר זיפרהיים. אבל, וזה אבל גדול מאד, יש מקומות אחרים לעבוד בהם ומשפחות אחרות שאפשר לעבוד עבורן. אין שום קורח לעבוד דווקא במקום הזה. כפי שכבר כתבתי ליוסין בשרשור של אייל, אישית הייתי מעדיף להיות מובטל על פני עבודה במקום הזה. ולסיום, למען הסר ספק, אין לי ולא היה לי, שום אינטרס עסקי בעולם הצלילה.

mesan

New member
מה אגיד לך ידידי? רק היום

אחרי שאני אבא (לבן מדהים בן חמישה חודשים) אחרי שזוגתי ואני ניסינו הרבה זמן להכנס להריון, רק עכשיו אני יכול להבין את מה שלא הבנתי בעבר ואולי שפתטי לא נכון. לעצם העניין אני בהחלט מסכים עמך - אני וכל הקבוצה שאני נמנה עליה מדירים רגלינו משם ובעצם מצביעים ברגליים. בברכת ערב טוב.

פליפר.

New member
למי שלא שם לב (אני ראיתי באיחור)

שימו לב כי בכרטיס האישי ה"ממליץ האובייקטיבי" שכאן ועוד אחד שהצטרף לחגיגה הינם בני 15. אז או שהם סתם חבורת יאנוקות טמבלים שכנראה הורידו להם כמה שקלים במחיר כדי שיכתבו את זה, או שהם מתחזים. אחרת מאיפה ההחלטיות בהודעות מצד טירון כ"כ צעיר?????

אילוניק

New member
שני ההודעות זה אותו אחד עם ניקים

ופרטים שונים או הודעות מכוונות מהכפר עצמו או ע"י אחד מעובדיו

omer88

New member
כפר הצוללים הוא כל דבר פרט למקום

זול.אני צללתי אצלם תקופה ארוכה ואם כל הכבוד ניסיוני בענף מעט גדול יותר משלך אז אל תספר לנו על כפר צוללים זול.

yochaib

New member
עופר אייל ושו"ט

עופר תדמיין את הסיטואציה הבאה: אתה עושה קורס שני כוכבים וזה מדהים,. באותו זמן עושה שם ילדה בת 12 קורס ועוברת את חווית ההטרדה המינית שסיפרת חבר שלך אייל קיבל אימייל חדש ומגניב והוא רושם לך אותו על שטר של מאתיים שק"ל [email protected] כותב לך אותו טוש שחור על רקע השטר האדמדם תחשוב שהילדה ואימא שלה באות למנהלת הכפר (administration) ורוצות להתלונן על מעשיו של החרא, מנהלת הכפר או נציגי המשפחה מציעים להם סכום סמלי כדי שישכחו מהפרשה בוא נגיד של 50 אלף שקל בשטרות של מאתיים ₪ ובראש הערמה יש שטר שכתוב עליו [email protected] עכשיו תדמיין שהילדה בת ה12 הזו יום אחד נכנסת לעסק המשפחתי ומשלמת במזומן על איזה עסקה עם שטר שכתוב עליו [email protected] ותחשוב כמה ה"קטע הזה" יהיה מצחיק. ועכשיו תדמיין שכל פעם שהילדה הזאת תיזכר באונס זה יתחבר לה עם השמות שלך ושל אייל... אם עדיין לא הבנת את זה אתה תומך בקלוד אתה צולל עם קלוד את מפרנס את קלוד ואת משפחתו וכשקלוד יצא מהכלא הוא ייקח את כל המשפחה שלו לחגוג במסעדה על חשבונך!!! ההבדל בין זה לבין כספי המיסים הוא שונה בתכלית אני בכספי המיסים שלי קונה לי ולך חופש מהפושע שהורשע בעברות מין ואם עדיין לא הבנת את זה נגמרו לי המילים למען הסר ספק עליי לגלות שיש לי אינטרס בעולם הצלילה אני לא רוצה שיהיו בו אנשים כמו קלוד אפילו שאין לי כל קשר מסחרי לשום מועדון צלילה יש לי אינטרס גם שאנשים תמימים כמוך לא יממנו את סעודת הנלכים של קלוד לכשישתחרר..

yossin

New member
אללה, כמה פרנויה

אולי באמת יש כאן קבוצה של ילדים שחזרה נלהבת מהקורס ולא איזו מזימה חתרנית? כשגמרתי את קורס צלילה שלי, המדריך היה פחות או יותר בדרגה של סגן האלוהים, ואם זה קרה לי בגיל 41 למה שילד בן 15 יהיה מחוסן מזה?

למעלה