סיכום סוכות >>> כפר בצוללים

Wainshtein Lev

New member
יוסין, אין לי בעיה עם ילדים מתלהבים

אתה צודק, גם אנחנו היינו כאלה. יש לי בעיה עם זה שלא פחות משלושה (רגע, תן לספור שוב... כן, שלושה.) ילדים מאותו הקורס פתאום בתזמון מושלם נכנסים לאותו הפורום עם אותן ההודעות המתלהבות ושלושתם שמים דגש מיוחד על "המקצועיות" של כפר הצוללים. ובוא ונחדד את זה עוד יותר: מאיזה כיוון של חוצפה ישראלית טהורה לוקח זעטוט בן חמש-עשרה שרק לפני יומיים סיים קורס שני כוכבים בסיסי ויש לו... תן לחשוב... אפס!!! צלילות שלא במסגרת קורס, מאיזה כיוון בדיוק לוקח אותו זעטוט את החוצפה לקבוע מה ומי מקצועי ומה ומי לא מקצועי? ויסלחו לי מראש אותם חברי פורום שגם הם בני חמש-עשרה. כשאני כותב "זעטוט" הכוונה להתנהגות ולא לגיל.

TheAce

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קותי

New member
לא רק שצוללים בשבת

אלא גם אוכלים לפני הצלילה סנדוויץ' שינקן עם חמאה, ואחריה שרימפס ועוד כל מיני שרצים.

Alto

New member
מאיכן השטות הזאת?

לא שלי אישית זה משנה, אבל כששאלתי פעם צולל דתי הוא אמר במפורש שאין בעיה לצלול בשבת.

הקרפיון

New member
יש ספקטרום שלם של דתיים

יש כאילו שחושבים שצלילה בשבת זה סבירף, ויש מי שלו, ויש מי שמסכימים, בתנאים מסויימים. YMMV

Wainshtein Lev

New member
טוב, אחרי שיחה ממושכת עם זה שלמעלה

(שמוליק, השכן מקומה 6) זה מה שהסכמנו עליו: 1. אסור לעבוד (ושוב, רק לדתיים) אבל צלילה זה לא עבודה. זה כיף. אז מותר. 2. אסור לדתיים? זבש"ם! אסור לרבי? זבש"ו! אסור לך? זבש"ך! לי מותר! 3. ללכת אסור. (השתגעת? מהבית שלי לים יש איזה כמה ק"מ טובים! עם כל הציוד הזה? ואח"כ חזרה?) אבל לנסוע לצלול, במיוחד ברכב ממוזג, זאת מצווה!

למעלה