סיכום עונה - קבוצות לוטרי במזרח

המשתגר

New member
לדעתי - צריכה לחפש טרייד טוב על קורבר.

קורבר הוא בעייתי מאוד לדעתי מצד אחד, ומצד שני יש לו עדיין מוניטין של פוטנציאל/כשרון גבוהה - הסיקסרס צריכים לשאוף לטרייד עכשיו, לפני שהמוניטין שלו יורד. קורבר הוא בעיה מאחר והוא מאוד לא יציב התקפית, וכשחקן הגנתי הוא פושר מאוד, ואולי אפילו קר. שחקן כזה הוא בעייתי מאוד, מאחר וכדי להצליח התקפית הוא חייב ששאר השחקנים יעבדו בשבילו - אין לא יכולת לשחרר את עצמו לקליעה. ומצד שני הוא פשרה בהגנה. מכל הסיבות הנ"ל, אני חושב שפילי תוכל לעשות צעד גדול עם טרייד עבורו, כשהוא נחשב עדיין שחקן טוב.

סלים וארזה

New member
מנהל
מה פילי תקבל על שחקן כזה? הרי הוא עוד לא מרוויח סכומים כדי לקבל משהו טוב במקומו עם אותו שכר? הם גם עשו טרייד רציני וצריכים לייצב את הסגל.

המשתגר

New member
אני לא לגמרי בקיא בפורצדורות של טריידים.

אבל עד כמה שאני מבין, אז לפילי ככל הנראה יש לא מעט מקום עד לתקרת השכר - אז הם יכולים לעשות טרייד עבורו גם עם שחקן שמשכורתו גבוהה יותר, לא? ומבחינת ייצוב הסגל - באופן כללי אני מאוד מסכים איתך, אני פשוט חושב שקורבר כרגע הוא גורם מעכב, עם זאת יש לו עדיין שם מספיק טוב כדי שיהיו קבוצות שתהיינה מוכנות לוותר על שחקנים עם קבלות תמורתו. אם יצליחו בסיקסרס הלשיג שחקן הגנתי טוב, ויציב התקפית במקום קורבר הם בנק' התחלה טובה מאוד להמשך.

לדעתי פילדלפיה

היא הקבוצה שתעבור את השידרוג הכי משמעותי בקיץ הקרוב. AI החדש הולך להשתלט על הקבוצה הזאת לחלוטין והולך להיות אחד השחקנים המובילים בליגה בעונה הבאה, מילר רכז מעולה ואין מה להרחיב עליו. השאלה הגדולה היא קורבר, הבחור הזה מקבל המון קרדיט על יכולות הקליעה שלו אבל כולם מתעלמים השאר הדברים שהוא מביא למגרש שזה ריבאונדים והגנה לא רעה בכלל, הבעיה היא כמובן חוסר יציבות. שמואל מאכזב קצת וגם הוא יהיה סימן שאלה העונה...לדעתי טרייד של קורבר+שמואל על סנטר איכותי יכול לשנות את התמונה מבחינת פילדלפיה. הנה תסריט... בוסטון מקבלת בחירה ראשונה, בוחרת באודן ושולחת את ג'פרסון לפילי בתמורה לקורבר+עוד משהו. אחלה טרייד
ועוד תסריט... לפילי יש הרבה כסף בתקרת השכר, ואם ארנט מבקש להשתחרר מהזאבים הקבוצה הזאת בהחלט יכולה להרשות לעצמה לשלם לו ומבחינת הכישרון שמסתובב שם זהכם יכול בהחלט לפתות אותו להגיע לשם. בקיצור, פילדלפיה בפלייאוף בעונה הבאה וזאת רק ההתחלה.

המשתגר

New member
וואלה, התרשמת שלקורבר יש הגנה?

אני דוקא התרשמתי ההיפך במשחקים שיצא לי לראות. אין ברירה אלא לראות עוד כמה משחקים שלו, יתכן ואני טועה.

קורבר ארוך ואתלטי באופן מפתיע

וזה עוזר לו לשמור, אבל הוא בכל זאת לא מגן טוב. בכלמקרה, אין מצב לדעתי שאם כבר גארנט מצליח להשתחרר מהוולבס שהוא עובר לקבוצה כמו פילי. אם הוא מצליח להשתחרר האופציות שלו יהיו הלייקרס, הנטס, הבולס. קבוצות שאיתו יהפכו למועמדות לגמר ה-NBA. הוא לא יתפשר על פחות. אין מצב.

אל תגזימו, לא הפכתי אותו לפיפן עכשיו

אבל אני בכל זאת חושב שהוא לא שחקן הגנה גרוע כמו שעושים ממנו\ הגנה סבירה יותר טובה מאין הגנה בכלל (מישהו אמר שאראס?)

lirandr

New member
מיותר לוותר על ג'פרסון.

הוא PF לא C. קו של אודן, ג'פרסון ופירס יפחיד בהחלט כל קבוצה.

tristan79

New member
מסכים

ג'פרסון הוא מעין PF-C אבל כגבוה יחידי הוא לא מספיק, אם בוסטון באמת תזכה בבחירה הראשונה ותקח את אודן - הוא וג'פרסון יהיו שילוב גבוהים מפחיד. אין כבר הרבה קבוצות בליגה שמשחקות עם 2 גבוהים דומיננטים בצבע, אבל שני השחקנים האלו והפוטנציאל שלהם זו סיבה מספיק טובה לזנוח את השגעון האחרון של הראן אנד גאן ומשחק מהיר עם גארדים לטובת 'תאומי מגדל' ומשחק יותר מבוקר, רק צריך לוודא שדוק ריברס הוא המאמן המתאים.

סלים וארזה

New member
מנהל
דווקא לא משתחרר הרבה כסף הבייאאוט של וובר עדיין חלק מסך התשלומים של פילי מבחינת תקרת השכר. פשוט הסכום קטן באופן יחסי לעומת הסכום המלא. לדוגמה אם החוזה של וובר היה 10 מיליון השנה + 14 מיליון שנה הבאה, והבייאאוט היה על סך 18M$, אז העלות היא 75% מהטוטאל ולשנה הבאה מחשיבים 75%*14M$ שזה 10.5M$ עבור תקרת השכר.

QuickSilverAviv

New member
פילי תקבל בוסט רציני השנה

קודם כל, זה שהקבוצה בעונה שבה היא נפטרות מהכוכבים שלה מסיימת עם 35 ניצחונות זה יפה מאוד ומכובד. פילי לדעתי תוכל שנה הבאה להיכנס מחדש לפלייאוף, אם בילי קינג יחליט לעשות בחוכמה - לקחת PF התקפי בדראפט(או סנטר אם הוא מגיע להיברט), להסתער על שוק ה-FA בשביל ניסיון+כוח אש בכנפיים(עדיף לקורבר להישאר על הספסל), אז יש לפילי הרבה לאן לשאוף, עם כוכב שלם מאוד שלו עושה בעיות(AI 2) ועוד צוות משלים מוכשר.

tristan79

New member
מקום 9 - אינדיאנה פייסרס

מאזן (35-47 ) קבוצה שהייתה אמורה להיות אחת הבכירות במזרח בשנים האחרונות ופשוט מאכזבת שוב ושוב – נראית כמו קבוצה חסרת חיים וחסרת טעם ויש תחושה שהנקודה בה ההנהלה תחליט שמפרקים את הסגל הקיים ומתחילים מחדש מתקרבת. בחזית הסטטיסטית הפייסרס הם הקבוצה עם אחוזי הקליעה הגרועים בליגה: 43.8. שחקן מצטיין: אין ממש. ג'רמיין אוניל הוא אולי המוביל סטטיסטית אבל הוא לא משחק כמו כוכב שיסחוף אחריו את הקבוצה. אם צריך לציין מישהו אז נלך על מייק דאנילבי שמאז שהגיע בטרייד מהווריירס השתלב יפה בתפיסת המשחק של קרלייל. שחקן מאכזב: ג'רמיין אוניל – מוביל סטטיסטית אבל מאכזב כמנהיג וככוכב שהוא היה אמור להיות. גם ג'אמל טינסלי במאכזבים – עונה לא רעה סטטיטית 12.8 נק' ו 6.9 אס' למשחק, אבל בעונה בריאה יחסית בגיל 29 זו אמורה להיות תפוקת השיא שלו... לא מדהים. מה הלאה: אופציה א': לתת לסגל היחסית חדש הזה עוד זמן להתאקלם ביחד ולהביא מהשוק החופשי (לא תהיה לקבוצה כנראה בחירת דראפט בסיבוב הראשון) עוד גארד לרוטציה החסרה בעמדה זו. אופציה ב': לפרק ולהתחיל לבנות מחדש, יש לקבוצה SF (גרנג'ר) ו PF (דיוגו) צעירים שאולי יתפתחו להיות שחקנים טובים ויש לפייסרס שחקנים שיעניינו קבוצות של 'להצליח עכשיו' – רק צריך לסחור.

למעלה