סיכום "עונת חורף"

Macphista

New member
איפה?

איפה ראינו בפרק האחרון שהשערים יכולים להיפתח לזמן אחר?
כשאמה וסנואו קפצו מעולם אחד הם הגיעו לעולם האחר. הם לא הגיעו שנה קודם או שנה מאוחר יותר. הזמן התקדם בשני העולמות בצורה מקבילה.
ההתקדמות הזהה בזמן יצרה את הפגישות בעולם החלומות ההוא ואת המעבר הסופי. המים התחילו לבעבע בבאר כשקורה פתחה את המעבר מהצד השני ואז רמפל הפעיל את "מערכת הסינון" שלו וכשרג'ינה הפסיקה אותה אמה וסנואו יצאו.

הלדין

New member
בפרק 21 של העונה הראשונה.

כך רג'ינה הניחה את ידיה על התפוח המכושף. ופה אני גולש לספוקלציה זהירה: מרגע שהקללה הוטלה, סטוריברוק היא, למעשה, ראש הגשר של עולם האגדות בעולמנו כך שאין בעיה שהזמנים עתה נעים במקביל. אחרי הכל, ושוב אני מניח פה הנחה פרועה, אם הקשר לעולם האגדות היה מנותק כליל, הקללה הייתה גם כך נמוגה בהיעדר אנרגיה מאגית שתתחזק אותה. לפני כן, לא הייתה התאמה ואין בעיה להניח שביי וסטוריברוק הגיחו לעולמנו באותו הזמן וייתכן שאפילו באותה הנקודה במרחב.

בבקשה

תיאוריה אחת הוכחה בפרק של השבוע. קורה היא מלכת הלבבות.
התיאוריה האחרת היא שקורה בת הטוחן נהרגה המקורית ורג'ינה היא התינוקת שהובטחה לרמפל. יש כל מיני רמזים לכך، למשל שקורה לא הגתה אף פעם את השם רק כתבה אותו המחברת. שם המשפחה שלהן הוא מילס שזה אולם באנגלית ורמפל אמר לרג'ינה שהוא הכיר אותה כתינוקת

Im All That

New member

Miller - באנגלית זה טוחן, ויש מנהגים ששם המשפחה הוא בעצם המקצוע של אותו אדם.
לפי האגדה של רמפלסטילטסקין, היה טוחן שרברב שביתו יודעת לטוות זהב מקש.
המלך שמע על כך וציווה עליה לבוא איתו ולטוות לו זהב אחרת הוא יוציא אותה להורג.
מכיוון שהיא לא באמת ידעה, הגיע עוץ לי גוץ לי ואמר לה שהוא מוכן לעשות זאת אם היא תיהיה מוכנה לותר בשבילו על הילד הראשון שהיא תלד(כמו מה שהיה בסדרה עם סינדרלה בערך), הוא הפך את הקש לזהב בעזרת גלגל תפירה. המלך התפעל ונשא אותה לאישה, היא ילדה תינוק והוא בא לקחת אותו. אך היא לא רצתה וביקשה ממנו לשמור אותה. הוא אמר לה שאם היא תגלה את שמו אז הוא יוותר.
נעשו חיפושים אחר השם ולבסוף מישהו שהלך אל ההרים ראה אותו ושמה אותו צוחק בקול ואומר את השם שלו ושהיא אף פעם לא תגלה.
בסוף היא גילתה את השם ובכל הוא היה צריך לוותר על החוב שלה.
בקיצור מה שאומרים זה שקורה היא בת הטוחן (Miller) ורג'ינה הייתה התינוקת שקורה הבטיחה לרמפלסטילטסקין.

למעלה