סיכום פעילות נובמבר+התפקדות דצמבר
.

איזה חודש../images/Emo13.gif

התפקדות דצמבר: שם: אור. בניגוד לנובמבר שבו השם שלי הוא משה. גיל: 18 (!!!!!) מיקום: שם, ליד הזה. אייסיקיו: 308078756 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: אמן. שיר החודש לא של היהודים: fergie-big girls dont cry, celine dion-taking chances, britney spears-gimme more, מנגן ושר בגרסה של בועז. דיסק החודש: הדיסק של כוכב נולד 5
ורק בגלל שזה הדיסק היחיד שהיה לנו איתנו בארה"ב. סרט החודש: אינכזה. ספר החודש: חכמת הבייגלה הופעת החודש: טקס הפרסים האמריקאי
תכנית טלויזיה של החודש: מממממממ.. איירון שף ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: להשתעמם בעבודה תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): ארה"ב ארה"ב.

ב י ז י

New member
נותרו לנו שנים, אך לידן שניות וכמה אשליות

התפקדות דצמבר: שם:ליזי גיל:18 וחצי מיקום:לוד סיטי אייסיקיו: מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: להיות שיר החודש לא של היהודים: אתה תחזור- אפרת גוש דיסק החודש:אפרת גוש- הסליחה ואני סרט החודש:חוששני שמא לא ראיתי סרטים ספר החודש: להציל דגים מטביעה הופעת החודש: אתמול, כי זאת ההופעה היחידה שהייתה בה החודש תכנית טלויזיה של החודש: מיכאלה, כי תמיד משעמם בצהרי יום שבת ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש): הזכויות שמורות לגברת לולי בעלת הפות האדיר והשן השבורה.

פעמון מלחמה מצלצל ברחובות

התפקדות דצמבר: שם: ישראל גיל:28 מיקום: חדרה אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] שיר החודש של היהודים:WHERE DO U GO שיר החודש לא של היהודים:עאבד הממהר-שלמה ארצי דיסק החודש:הדיסק הראשון של האוסף המשולש של שלמה ארצי סרט החודש:טרמינל -טום הנקס' ספר החודש:הסוד (אבל לא קניתי) הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: הצילצול 2 והחדשות זה מפחיד באותה מידה ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:איין תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

לא יודע

אולי זה רק טרנד אופנתי עכשווי של העידן החדש ואולי זה באמת טוב ויכול לעזור למי שצריך את זה האמת רציתי לקנות אך טרם הספקתי

hadas2401

New member
פה וזה...

שם: הדס גיל: עוד מעט 18 מיקום: ת"א אייסיקיו: לא זוכרת מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: שיר החודש לא של היהודים: קוקוריקו - התקווה 6 דיסק החודש: דיסק שהכנתי לאוטו. סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש: תכנית טלויזיה של החודש: Friend, THE SIMPLE LIFE!!!!!!!!!! ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: וואלה אין... שהשביתה המזדיינת הזאת תגמר כבר.. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

חמדונה

New member
מה עוד היה לי מותר להיות סנטימנטלי

אין לי כח לענות על השאלון, אבל שיראו שאני מתפקדת, נו. חמד, 17, רחובות, התכנית היחידה זה נורבגיה וזה 80% יתבטל. ואם מישהו תהה, סוציולוגיה זה בלאי.

זוכר את נובמבר?

התפקדות דצמבר: שם:
נופר גיל:
18 מיקום:
כפרגלים/אריאל אייסיקיו:
311774971 מסנג'ר:
בלוג/אתר אישי:
שיר החודש של היהודים:
יכול להיות שיר החודש לא של היהודים:
ימים טובים - נמרוד לב דיסק החודש:
הדיסק שצרבתי סרט החודש:
השדים של אמילי... זה רודף אותי! ספר החודש:
לא קראתי החודש כלל וכלל. הופעת החודש:
כפר סבא
תכנית טלויזיה של החודש:
נולד לרקוד ציפיות/בילויים לחודש הקרוב:
תיאטרון ירושלים. תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):
אני בפנימיה.:\

RtOoNmY

New member
i`m back!

התפקדות דצמבר: שם: רוני גיל: 16 מיקום: קיסריה אייסיקיו: מסר מסנג'ר: מסר בלוג/אתר אישי: אין

ליאןןן

New member
שלום.

[מאלה שבדיליי מטורף...] שם: ליאן גיל: 18 מיקום: רעננה אייסיקיו: 262324881 מסנג'ר: בלוג/אתר אישי: שיר החודש של היהודים: לעולם מצדי. שיר החודש לא של היהודים: אצלך בעולם - מאיר בנאי. מתנות - אביתר בנאי. נצמדנו - שלמה ארצי
.
דיסק החודש: מזה דיסקים?
סרט החודש: ספר החודש: הופעת החודש:
תכנית טלויזיה של החודש: ציפיות/בילויים לחודש הקרוב: קורס? תמונת החודש (אם בא לכם צרפו תמונה שלכם במקום שעשה לכם את החודש):

למעלה