סיכום פרק

סיכום פרק

הנה... הפרק האחרון. מושלם. אחת מן ה45 דקות הכי מושלמות שראינו בטלויזיה. טד מפסיק להיות נאיבי, מייקל מפסיק להיות ילד, בריאן מתחיל להיות בן אדם. וככה זה צריך להיות. מומין שאמר על הפרק הזה את כל מה שהיה צריך

אהוד_

New member
אוי...זה כלכך כואב...

אני אתגעגע אליהם, רק משהו אחד לא האמנתי, ג´סטין מת? אני אתגעגע אליהם, פרק מעולה, כואב לי האמת, אני מאוד רגיש בקטעים כאלו

אהוד_

New member
ועוד יותר עצוב

שאני בתוך כל זה לא מוצא אותי פתאום בכל חיי הגייז, אני גאה וכל זה אבל קשה לי להאמין באנשים, ואני כלכך רוצה בחיי....במיוחד לא לסטרייטים שאני מלא טינה אליהם. HELP

../images/Emo7.gifבכיתי קצת...אני מודה...היה קשה../images/Emo34.gif

שאנשים יגידו מה שהם רוצים על הסדרה: שהיא לא מקורית, שהיא חיקוי עלוב למקור הבריטי, שהיא רדודה...שיגידו מה שהם רוצים. אני יודע את האמת: לי, ואני בטוח שלעוד כמה אנשים היא היתה אחד המקומות הבודדים והזמינים לפחות, שבו יכולנו, מתוך הארון, להציץ החוצה, לעולם הומואי משוחרר וחופשי - כזה שבו הומואים הם לא רק דמויות או חברים וירטואליים, אלא בני אדם שחיים, עובדים, לומדים, חברים, אוהבים ומתמודדים עם חיי היומיום. ותאמינו לי, אני אישית שאבתי המון כוח מהסדרה הזאת. וזה לא משהו שקרה לי אי פעם עם תוכנית טלוויזיה! לעזאזל! לזה בדיוק חיכיתי! שמישהו יראה לי את העולם הזה שאני כל כך רוצה להשתייך אליו, החיים האמיתיים! (רוב החברים בסדרה מחוץ לארון, לזאת הכוונה). למרות שאני בטוח שאף אחד אחר מבני משפחתי וחוג מכריי הקרוב צפה בסדרה (או לפחות ככה אני חושב, אני אשמח להתבדות), היא גרמה לי אושר והמון גאווה. הנה רואים הומואים ולסביות בטלוויזיה והם לא מוצגים באור מגוחך ולעגני, לשם שינוי. הם מוצגים כבני אדם! כמו כל אחד אחר. נקשרתי לדמויות בסדרה, וממש חשתי הזדהות עם מאבקים והתלבטויות שעברו עליהן במהלך הפרקים. ועם כל התרוממות הרוח והגאווה האדירה שהיא גרמה לי, הפרק האחרון היה משל קר ונכון עד אימה על מצבנו בעולם: נכון, יש הצלחות והישגים במאבק ללגיטימציה וזכויות, אבל עדיין, ישנם כוחות אפלים וחזקים שיכולים לערער את השלווה ולקטוע רצף של הצלחות. בפרק הזה, שבו ג´אסטין (ג´אסטין...הו ג´אסטין) "הראה" לכולם, ורקד עם גבר בנשף הסיום (שהוא מושג אמריקני בעל סמליות חשובה) ולכאורה הכל טוב וורוד, דווקא פה, הכניסו סוף טרגי כזה כדי להראות שתמיד יש את החרא התורן שיכול לקלקל הכל ולהרוס מתוך טיפשות, מנוולות ובורות הישגים שעמלו רבות למען השגתם, ואפילו חשוב הרבה יותר מכך, חיים של בן אדם! ורק בגלל שהוא הומו! לא בגלל שום סיבה אחרת! להזכיר לכולנו שלא הכל וורוד, ואסור לשקוע בשאננות ואופוריה מכל סוג שהוא - תמיד לדאוג ולעמוד על המשמר, שלא יגיע מישהו כמו החלאה ההוא ויהרוס הכל. אנשים טובים, אם קראתם הכל ואם לא, זה לא משנה לי, אבל אני באמת חושב ככה ובאמת שזלגו לי דמעות אתמול אחרי שהבנתי מה שקרה שם. אני מקווה שג´אסטין יחזור. ולכולנו - המון בהצלחה וחיים טובים ואושר ואהבה והמון גאווה, תמיד.

MARMELAD

New member
גם אני בכיתי..... ../images/Emo10.gif

מי היה מאמין שאני אבכה מתוכנית טלויזיה... ועוד על הומואים...!

זורבבל

New member
תרשה לי להביע הזדהות ../images/Emo24.gif

בזכות הסידרה הזו אני בכלל כאן בפורום - היא הזכירה לי מי אני ומה אני. אכן ההצצה החוצה היתה מאוד מעניינת. בניגוד לרבים פה - לבכות לא בכיתי. הסדרה הזו נחמדה אבל לפחות לטעמי היא לא יותר מנחמדה. אני מאוד אוהב את הסגנון הפרוע של הצילומים, חלונות מפוצלים מהירויות משתנות, פלאשים... אבל זה רק אני. לגבי הריקוד ב"נשף" - בעולם מושלם זה היה סבבה אבל כרגע לדעתי זה היה יותר מידי לעשות דווקא. לבוא לנשף, שרובו המכריע מורכב מסטרייטים, ולרקוד באמצע הרחבה לבד מול העניים המשתאות של הקהל. קצת מוגזם. ולכל הדואגים לג´אסטין. הרי זה ברור שהוא לא מת. איך יחזיקו אתכם במתח עד לעונה הבאה? איך יגרמו לכם צביטה בלב כדי שתשארו ותזכרו? אל תשכחו שהמטרה הראשית של היוצרים היא למכור ולמכור ולמכור. זרובבל

עמית@

New member
לבכות ../images/Emo10.gif (עמית ולוק ביחד מההורים)

אוי בראיין- כל כך יפה- כל כך מיוסר, כמו איזה ציר של קראווג´יו (עמית) כמו בחור שבא לך לחפון ולא לתת לו ללכת (לוק) ג´סטין שלנו- איזה יופי זה היה

אני כל כך

בכיתי... קשה לי לתאר את מה שאני מרגישה.... אני תמיד לוקחת דברים כאלה קשה... או גוד... הכי עצוב כשהם יצאו בסערה.... ואז כשבריאן ראה במראה את ההוא הוא צעק לג´סטין, ג´סטין הסתובב בחיוך ואז הוא הכה אותו... אוי....

אני לא מאמינה

אני כל כך שמחתי כשבריאן הגיע לנשף והם יצאו כל כך מאושרים. למה? למה הכריס הזה היה חייב להרוס הכל?! אני שונאת את כריס הובס טוב, אני יודעת שאני לוקחת את זה קצת קשה, אבל אני תמיד כזאת בכיינית (ותאמינו לי שבכיתי, אוהו כמה שבכיתי) טוב, נדמה לי שאמרו שיש עוד עונה, אז אולי נגלה שג´סטין רק נחבל אנושות והוא יחלים (הלוואי, הלוואי). שבת שלום ועצוב לכולם ממני בקיבוץ

i love u

New member
בת מדהימה לכולכםםם ../images/Emo34.gif

דיי הרבה זמן לא כתבתי פה עקב חוסר בזמן... התגעגעתי לכולכםםםם ועכשיו בקשר לפרק המדהים שהיה אז ככה היו צינזורים וזאת אני יודעת בגלל שלידיד שלי יש את כל העונה כמו שהיא שודרה בארה"ב שם היא נידמרה ממזמן ובעוד כשבוע מתחילה העונה השנייה... היה יפה מדהים מקסים ועצוב בעיקרון הפרק היה רגיל רק שהסוף היה דיי טראגי...
( כל שנותר לנו הוא לקוות שיהיה בסוודר) בקטע של מייקל אז צינזרו את הקטע שהוא תלה את עצמו... שתיהיה לכולכם אחלה של שבת שמרו על עצמכם ועל היפה והמיוחד שבכם ולכל החברים החדשים ברוכים הבאים ותתחדשו על המוצצים שלכם, יפעת

the_new_guy

New member
כריס הובס- קורות חיים: ../images/Emo129.gif

כריס הובס- קורות חיים: ההומופוב הגדול בבי"ס של ג´סטין(והשערה שלי: הומו בהכחשה), זה שג´סטין הביא לו ביד , ההוא שהתנכל לג´סטין מספר פעמים בבי"ס ומחוץ ל´בבילון´ (וג´סטין השפיט אותו שם לפני כולם), זה שהיום כמעט התפוצץ לו וריד במוח כשהוא ראה את בריאן וג´סטין רוקדים. ו...זה שחבט בג´סטין. האמת, אם אני לא טועה, לא הראו מי עשה את זה - אולי תהיה הפתעה לגבי זה בעונה השניה?

בדקתי עוד הפעם ו...

המנייאק שחבט בג´סטין הוא בהחלט כריס הובס (שיישרף). נקווה שג´סטין לא מת והוא עוד ינקום בו.

הדמות שהכי רגשה אותי העונה...

בעיני הדמות הכי מרגשת היתה דוקא אמט. כי בהתחלה הוא היה סתם הומו נשי כזה, ואז הוא עבר המון המון תהפוכות, גם הנסיון שלו להיות סטרייט, וגם במשך העונה פתאום נחשפה יותר ויותר האנושיות העצומה שיש בו, ומן אהבה כזו לאדם, שאותי באופן אישי די רגשה. ובסך הכל הוא נורא נורא ריגש אותי. ממש אהבתי את הדרך שבה בנו את הדמות שלו.

the_new_guy

New member
oh-my-god איזה פרק! ../images/Emo2.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo108.gif

אכן 45 דקות הטלויזיה הטובות מזה הרבה זמן!!! ייקח בטח יובלות עד שתגיע העונה השנייה (עפ"י ידיעה מ´רייטינג´). שמישהו רק יברר ויגיד לנו מה עם ג´סטין (sunshine) המתח הורג אותי. ועוד משהו: אני עם בלייק גמרתי!!! גם לסבלנות שלי יש גבול!!!

i love u

New member
יובלות לא בדיוק אבל... ../images/Emo36.gif

ייקח מספיק זמן... בעיקרון ערוץ 3 כבר חתמו על העונה השנייה אבל הבעייה היא שהשידורים שלה יתחילו רק שהיא תסתיים בארה"ב ושם היא מתחילה רק בעוד שבוע... לידיד שלי יהיו את כל הפרקים לפני שהשידורים יתחילו בארץ ואם ממש תרצה לדעת מה קורה עם ג´סטין שלנו אני אהיה מוכנה לגלות לך
אוהבת אותך תמיד, יפעת

למעלה