../images/Emo7.gifבכיתי קצת...אני מודה...היה קשה../images/Emo34.gif
שאנשים יגידו מה שהם רוצים על הסדרה: שהיא לא מקורית, שהיא חיקוי עלוב למקור הבריטי, שהיא רדודה...שיגידו מה שהם רוצים. אני יודע את האמת: לי, ואני בטוח שלעוד כמה אנשים היא היתה אחד המקומות הבודדים והזמינים לפחות, שבו יכולנו, מתוך הארון, להציץ החוצה, לעולם הומואי משוחרר וחופשי - כזה שבו הומואים הם לא רק דמויות או חברים וירטואליים, אלא בני אדם שחיים, עובדים, לומדים, חברים, אוהבים ומתמודדים עם חיי היומיום. ותאמינו לי, אני אישית שאבתי המון כוח מהסדרה הזאת. וזה לא משהו שקרה לי אי פעם עם תוכנית טלוויזיה! לעזאזל! לזה בדיוק חיכיתי! שמישהו יראה לי את העולם הזה שאני כל כך רוצה להשתייך אליו, החיים האמיתיים! (רוב החברים בסדרה מחוץ לארון, לזאת הכוונה). למרות שאני בטוח שאף אחד אחר מבני משפחתי וחוג מכריי הקרוב צפה בסדרה (או לפחות ככה אני חושב, אני אשמח להתבדות), היא גרמה לי אושר והמון גאווה. הנה רואים הומואים ולסביות בטלוויזיה והם לא מוצגים באור מגוחך ולעגני, לשם שינוי. הם מוצגים כבני אדם! כמו כל אחד אחר. נקשרתי לדמויות בסדרה, וממש חשתי הזדהות עם מאבקים והתלבטויות שעברו עליהן במהלך הפרקים. ועם כל התרוממות הרוח והגאווה האדירה שהיא גרמה לי, הפרק האחרון היה משל קר ונכון עד אימה על מצבנו בעולם: נכון, יש הצלחות והישגים במאבק ללגיטימציה וזכויות, אבל עדיין, ישנם כוחות אפלים וחזקים שיכולים לערער את השלווה ולקטוע רצף של הצלחות. בפרק הזה, שבו ג´אסטין (ג´אסטין...הו ג´אסטין) "הראה" לכולם, ורקד עם גבר בנשף הסיום (שהוא מושג אמריקני בעל סמליות חשובה) ולכאורה הכל טוב וורוד, דווקא פה, הכניסו סוף טרגי כזה כדי להראות שתמיד יש את החרא התורן שיכול לקלקל הכל ולהרוס מתוך טיפשות, מנוולות ובורות הישגים שעמלו רבות למען השגתם, ואפילו חשוב הרבה יותר מכך, חיים של בן אדם! ורק בגלל שהוא הומו! לא בגלל שום סיבה אחרת! להזכיר לכולנו שלא הכל וורוד, ואסור לשקוע בשאננות ואופוריה מכל סוג שהוא - תמיד לדאוג ולעמוד על המשמר, שלא יגיע מישהו כמו החלאה ההוא ויהרוס הכל. אנשים טובים, אם קראתם הכל ואם לא, זה לא משנה לי, אבל אני באמת חושב ככה ובאמת שזלגו לי דמעות אתמול אחרי שהבנתי מה שקרה שם. אני מקווה שג´אסטין יחזור. ולכולנו - המון בהצלחה וחיים טובים ואושר ואהבה והמון גאווה, תמיד.