סיכום פרק

Blackice

New member
8-(

*מנסה לעכל את הפרק* וואו... זה היה באמת פרק מרשים... אני מקווה שבעונה הבאה אחרי שג´אסטין יתאושש, שבראיין יבין מה הוא באמת מפסיד ויתנהג שונה... נכון, אז הוא מבוגר ממנו ב12 שנה, אבל ג´אסטין משוגע על בראיין.... הה.... אוף למה נגמר? לא חבל?
ארז

Blackice

New member
למה מת?

סך הכל הוא חטף מכה בראש.... אם הוא היה מת, אז באמבולנס הוא לא היה עטוף יפה ככה ומחובר למסכת חמצן, אלא עם אלקטרודות של דיפיביולטור מחוברות לחזה, וחובש עם אמבו שמנשים אותו. לא היו הדברים האלה אז אני מסיק שהוא נושם בעצמו ושהלב שלו פועם. יכול להיות שהוא לא יחזיק מעמד, או שהוא יהיה צמח... אבל לדעתך הם יכולים לוותר עליו בסידרה? איי דונט ת´ינק סו!
ארז

**Blue-Lagoon**

New member
לא שאני רואה את הסדרה אבל...

אתה מודע לעובדה שאנשים מתים ממכות בראש נכון?

חגיתוס

New member
בואו לא נהיה נאיבים

זה בדיוק העניין- הוא לא היה מחובר למסכת חמצן אלא היא הייתה לו על החזה, מה שאומר שניסו להחיות אותו אך ללא הצלחה. חוץ מזה, נראה לי שאם הוא לא היה מת "ורק" בטיפול נמרץ בריאן לא היה כ"כ עצוב ובוכה, הוא יותר מדי מאצ´ו בשביל זה. ורק בשביל להבהיר- כל מה שכתבתי (לגבי גה שהוא מת) זה רק השערה. הלוואי על כולנו שאני אתבדה ושג´סטין המדהים יחזור אלינו בעונה הבאה.(ושתבוא כמה שיותר מהר!!!)

זורבבל

New member
בקשה לכולם ../images/Emo70.gif

אנא מכם - אם אתם מפרסמים משהו בדוק (לא ספקולציה) לגבי התוכן של העונה השניה שימו סימן ספוילר בכותרת (כזה:
) - למה לקלקל לאחרים את הכיף

MARMELAD

New member
../images/Emo58.gifלמי שרוצה לדעת עוד

זהו הקישור לאתר של שואוטיים - האתר הרשמי של הסדרה. בעקרון אי אפשר להיכנס אליו מחוץ לארה"ב אז זה קישור עוקף אבטחה
. ושמתי לב שלא ראיתי שם אף תמונה של ג´סטין. אז זה יכול לאמר שהוא מת - וזה גם יכול לאמר שהם בכוונה מסתירים אותו עד שהסדרה תצא לאוויר!! הממזרים.......

MARMELAD

New member
אוי ואבוי!!!!!!!!!

נראה לי שאיבדתי אותו!!! שיטטטטטטטטטט שיטטטטטטטטטטט שיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט תנסה כאן

הפרק האחרון בסדרה היה הפרק הראשון

שאני הספקתי לראות מהסדרה הזו, וזה היה בגלל שגיא הכריח אותי, ואני חייבת לציין שזו סדרה על רמה, אומנם לא ממש מבחינת רמת המשחק של השחקנים, אלא מבחינת אפקטי צילום, משחקי צבעים, מוזיקה והעברת רגשות, ממש היה לי קשה לראות את הכיסוח בסוף הפרק ואני בטוחה שהוא מת, כי אילולא הוא מת לא היה כל כך הרבה דם על האלונקה וכו´. בקיצור לצערנו הרב נראה לי שהלך לעולמו עוד בן דמות חביב ושווה להפליא...
לילי

צהובון1

New member
יש לי חדשות בשבילכם....

העונה החדשה בארה"ב מתחילה בעוד שבועייים. אבל ממקורות יודעי דבר אני יכול לספר לכם הרבה דברים שיקרו שם(וכרגע הם הספיקו לצלם עד פרק 11) אז ככה: ג´סטין חי אבל..יאבד את הזיכרון. ואמו, ג´ניפר, תהיה נחושה עוד יותר להפריד בינו לבין בראיין. דיוויד יעזוב, ולמייקל יהיה חבר חדש בשם בן טלר שיתגלה כנשא איידס.(הם ייפגשו בחנות קומיקס ומייקל יגיע לקולג´ שבו הוא נמצא וגם יקבל עבודה שם כמרצה)והפעם, בראיין דווקא יאשר אותו- ודווקא זה יעצבן את מייקל. בלייק יחזור להופעה קצרה. ושימו לב לזה- דבי תמצא חבר בלונדיני- אבל כולם ישנאו אותו כי הוא יכה אותה! אבל המסכנה לא תוכל להשתחרר ממנו... ויק ימות מאיידס בשלהי העונה, לאמט יהיה קשר עם מישהו מעברו, והלסביות מתחתנות.

וSHOWTIME כנראה מורידה את הסדרה

על פי הטענות, העונה הבאה היא עוד יותר גרועה מזאת. (והמקור לעומת זאת, בyes+ בשלישי ב21:30....)

MARMELAD

New member
מורידה את הסדרה?

לא פייר, אבל רק עכשיו הייתי באתר שלהם והכל נראה לי בסדר.... ! דרך אגב- העונה השנייה - גם היא העתק של הסדרה המקורית?

הסדרה המקורית, כמו רוב הסדרות

הבריטיות קצרה, והכילה רק 8 פרקים. אבל שם פתרו את כל המתח המיני (בראיין-מייקל = וינס-סטיוארט) והדמויות הרבה יותר מעניינות. הבריטית גם פחות קיטשית. והיתרון הבולט - בעוד שבאמריקאית יש את דיוויד, שהוא הזקן מ"מיטות נשיקה", בבריטית יש את מי ששיחק את שיין, אח של ג´ייסון דונובן (סקוט) ב"שכנים" האוסטרלית. והוא שווה בהחלט.

למעלה