סיכום קצר על חוווית הצ'ט ..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
דבר דבר אני עוצם אוזניים

המנותק1

New member
חח

טוב, אם זה גורם ל"עצימת אוזניים" אני מוותר. קשי קשי הוא בעל מניות רבות כאן וצריך לכבד אותו.
אבל אל תרים להנחתות עם כל מיני סיפורים על 72 בתולות וכאלה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב אענה קצת רציני

תראה אפשר לדבר על הכל..וברור סקס זה נושא שבודדים במחסור בו..

לכן זה קופץ ...וגם שיש נשים וגברים...הטבע עושה את שלו.

אני לא הייתי שומר מצוות כל חיי ובעצמי צחקתי ועשיתי דברים..

מה הנקודה שאני אומר שלא כדאי להגרר אליה..? להתקע בשיחה על סקס...כי זה משדר אני להוט מידי ....וזה עלול להרחיק או אם מקרב זה יקרב על בסיס צורך רגעי ולא חיבור אמיתי...

זה למה אני מציע לדבר על זה פחות ויותר על דברים אחרים..גם בצ'ט גם בחיים....אני יודע זה מעייף לעבור שלבי היכרויות מחדש..אבל זה אפשרי ואז אז יבוא הכל..כולל הסקס (אחרי החתונה דירבלאק הא? חח)

המנותק1

New member
ברור

שמע, לא דיברנו באמת על סקס, זה היה כמה שורות בקריצה כי מישהו שאל את בחורונת (נדמה לי אתה) אם היא הייתה עם 72 בתולות, ואני אוהב לעשות צחוקים וזו הייתה הרמה להנחתה חחח.
אני לגמרי לא בקטע של לבוא ולדבר על עניינים כאלה במיוחד, ובטח לא להוט למשהו דרך צ'אטים. זה לא הסגנון שלי.
ודרך אגב, את בחורונות אני מכיר, ובגלל זה הרשתי לעצמי לערב אותה בבדיחה. אז אל תרגיש לא בנוח אם אני עושה שטויות, הכל ברוח טובה ולא בקטע של משהו לא מכובד.

ומה את מתכנן לייבש אותי עד אחרי החתונה, תגיד לי? מה נראה לך שאני בחור ישיבה מ- 100 שערים? חחח

אז כמה אתה שומר מצוות?
אני הייתי קרוב לדת בעבר, היום קצת פחות. עברתי תהליך הפוך משלך...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מממ

לא אני אמרתי על הבתולות זה מתבונן בשתיקה...אני אמרתי רק שאין דבר כזה זו המצאה של אני שת קיצוניים שיקרית לניצול אנשים לעשות דברים לא מוסריים. ..

תרגיש נוח לצחוק גם אני צחקתי שם...זה בסדר

אני שומר ...כמה דברים כשרות כמובן...נטילת ידיים ברכת המזון ..קידוש שבת...כאלה ..ללכת ללמוד עוד קשה לי בגלל שאין משהו קרוב לי ..

תפילין נגנבו לי פעם ואין לקנות אז את זה אני עושה מידי פעם בבית כנסת אם אני קם ללכת בבוקר...

ובעיקר בעיקר שומר על קשר עם בורא עולם מדבר איתו ..מקטר לו מודה לו מסביר לו מבקש ממנו..מקווה להתקדם עוד :)

גם אני מתקרב מתרחק ..זה לא פשוט כל העסק...נקווה להתחזקות יותר :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
פתחתי מחדש בואו מי שבא לו לצ'אט

נסגר מה שהיה כי לא היו אנשים..פתחתי חדש ..בנתיים לצורך העיניין..

השם אותו שם "בודדים אבל ביחד "...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טעות ...אי אפשר מסתבר

פעם היה אפשר לפתוח כנראה סיבכו את זה..ומאחר שלא הייתה נוכחות קבועה בחדר שמנהלת בניסיון פתחה לנו הוא נסגר....

נו רעיון טוב אבל כמו שחשבתי לא יהיה ישים אם זה לא קבוע עם אנשים...

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חחחח

תאמת קיבלתי סחרחורת מזה יש ואטס אפ הנאאאוט..סקייפ..ועוד...לחלק מחובר שם חלק שם ..בלאגן חח

אתה מספר לי?

אבא שלי הכריח אותי להוריד לו ווייבר\טנגו\ןוואטצפ\כל אמצעי אחר דרכו הוא יהיה מסוגל לתקשר איתי כשאהיה בדרום אמריקה. לך תסביר לו שלא תמיד הכל יעבוד..... חח

וזה שנאלצתי לפתוח חשבונות לתכנות שלא היו לי בגלל זה$#%@%

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חחחח

אני רק מנסה קבוצה לעבור לוייבר שתהיה גישה גם מטבלט ומחשב ככה יהיה נוח יותר לכולם ...מקווה יסכימו

למעלה