סיכום שבועיימי

סיכום שבועיימי

בהיותו של ארי-אל אדם עסוק עד מאוד אני אכתוב (או לפחות אנסה. זהירות עם האבנים כשאתם סוקלים אותי - זה כואב) את הסיכום של השבועיים האחרונים. אם כן, התחלנו את השבועיים עם שיר שאלון הביא כדי להמחיש את הדרך שבא הוא חש לאחר הסכסוכים שהיו לנו פה. פריאור התחילה בשרשור בו היא דנה בדבר אליו,למרות היותנו פאגאנים, אנו מתקשרים בדתות המונותיאיסטיות. השרשור נגרר לשרשור על הפיחות בכתיבה ובעשייה בפורומים השונים. חבר'ה, להבא - קצת יותר להקשיב ופחות לריב (יצא חרוז...). בעקבות ניצן החל דיון על דומים, מהם ומה בשם האלים אפשר לעשות איתם(?!). אז מה זה אומר בחיי היום היום שלכם? - סוקי כתבה ביקורת נוקבת על התנהלות הפורום והקהילה. סוקי כתבה ציטוט מתוך "הדרור". אני פתחתי שרשור שדן בהערצת הטבע במוסיקה הקלאסית.

פועלי כל העולם התאחדו...

בקשר לילד - אני מצטער פריאור, אבל לא נראה לי שזה ילך... בקשר לפיצה - בשמחה, אני אוהב לבשל. אבל אתה תצטרך לבוא לבקר בגבעת-אלה, כי אני לא מתכוון ליסוע לאיזה קיבוץ שכוח-אל (אחד או יותר) רק כדי לספק את היצרים הקולינריים שלך. ואני לא ממש יודע להכין מגבות, אבל אם תהיה לך אחת, אני מוכן ללמד אותך לעטות אותה.

המשך...

תהינו אם ואיך לערוך טקס לבישול מוצלח. בעקבות שבז החל דיון על הגדרת הפגניזם והנאו-פגניזם על הגדרות וגם קצת על התנגשויות מונותיאיסטיות-פגניות. מיכל328 שאלה על ספרים ואמתאחת נתן קישור למאמר של אלי אשד על פגניזם. אמתאחת גם החל דיון ארוך על (כמה הולם) קיומה של האמת האחת. אלון כתב מאמר על חוק השילוש, אלה ומוסר.

וחלק אחרון בטרילוגיה...

מרגוט שאלה בנוגע לגבי תרגילי ההתמודדות שכרמית כתבה בשלד ללימודי וויקה, והשרשור התגלגל לוויקה קורליאנית ומודלי קהילה. זהו. היו לנו שבועיים עמוסים ומלאים וכולנו החכמנו. היו עמנו גם בשבוע הבא לפרק נוסף של "סיכום שבועי"! (הי, אולי בעוד כמה זמן נעשה לקט של הרגעים הטובים ביותר!). לילה טוב לכולם, ושבוע טוב ומלא, -רובין עוטה המגבת.

זה הכרחי? אני לא אוהב ליצור

תחרותיות, ובטח ובטח שלא להגדיר אנשים כאכזבה. יודעת מה, ברגע זה הואצלה סמכות זו עלייך ואני מייפה את כוחך להחליט בשמי, כשאני שומר לעצמי אפשרות וטו. איך זה?

suki da yo

New member
ממש לא

אתה רוצה להפוך אותי לאחראית? אני היחידה שרואה את הטרור שיהיה אם אני אבחר את האנשים שאני חושבת שמגיע להם תארים? צריך מישהו ניטראלי ושפוי בדעתו, ושני אלה הם לא אני:)

אני אולי ניטראלי, אבל אני מטיל ספק

בעניין השפיות. טוב, יש לי פיתרון. לסטט הכריז על עצמו כאכזבת החודש בכל מקרה. ועכשיו רק נשאר לי לחלק מחמאות! אז כמובן שמגיע לכל מי שמוזכר בשרשור שהוא כתב עשה ופעל. וכמו-כן לכרמית, על נוכחות מפתיעה לטובה בפורום, וגם כי היה לה מומולדת לא מזמן.

ToryMaster

New member
אני הייתי

מכתירה את סוקי למלכת הפורום, רק בגלל שכרמית היא הרבה מעבר לזה ובגלל שסוקי כישרון

suki da yo

New member
לא שאני לא שמחה

אבל באופן קצת יותר אובייקטיבי, הפעם באמת לא מגיע לי... אבל אם אתם מתעקשים:)

ToryMaster

New member
האמת

שבשבוע שעבר, או בשבוע לפני היית קצת יותר פעילה, אבל לא נורא, אנחנו אוהבים אותך על אף הדעות הלוחמניות משהו שלך

L e s t a t

New member
המאמרים

כמו שאמרתי, לא יהיו בקרוב. ובכנות, אני שוקל למשוך את הידיים מהכתיבה.

למעלה