תראה גם לי וגם לשפמנון לא קל לכתוב את המאמרים האלה, אם הם יגיעו, זה לא יהיה בקרוב.
L L e s t a t New member 5/11/03 #27 תראה גם לי וגם לשפמנון לא קל לכתוב את המאמרים האלה, אם הם יגיעו, זה לא יהיה בקרוב.
S Sfahmnoon New member 4/11/03 #25 ושלי - גם לי ייקח עוד זמן. בעיקר בגלל שאני לא כל כך מתקדם, כי אני מנסה לכתוב רק כשאני במצב רוח מתאים. אבל לא נורא - כנראה שלא יותר מדיי אנשים הבינו - או שהיה אכפת להם - שאני מנסה בכלל.
ושלי - גם לי ייקח עוד זמן. בעיקר בגלל שאני לא כל כך מתקדם, כי אני מנסה לכתוב רק כשאני במצב רוח מתאים. אבל לא נורא - כנראה שלא יותר מדיי אנשים הבינו - או שהיה אכפת להם - שאני מנסה בכלל.
מ מורגיין New member 3/11/03 #11 ../images/Emo32.gif אני משתחררת! ../images/Emo98.gif כן כן, מחר אני בבקו"ם, היום עשיתי טופס טיולים ועוד שעה השתיית שחרור שלי! יפי!!
../images/Emo32.gif אני משתחררת! ../images/Emo98.gif כן כן, מחר אני בבקו"ם, היום עשיתי טופס טיולים ועוד שעה השתיית שחרור שלי! יפי!!
S suki da yo New member 3/11/03 #12 אררר את תסלחי לי אם אני אתעב אותך לכמה ימים נכון? עוד 18 ימים לגיוס.
מ מורגיין New member 4/11/03 #26 תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif אכן עכשו אני אזרחית חופשייה מן המניין... קצת קשה לעכל ונראה כאילו אני פשוט בחופש...
תודה רבה לכולם ../images/Emo13.gif אכן עכשו אני אזרחית חופשייה מן המניין... קצת קשה לעכל ונראה כאילו אני פשוט בחופש...