סיכום שבועי וספויילרים

sigalit1000

New member
יאפ, קראתי ראיון עם שרון

היא סיפרה שלפני חודש היא סגרה 20 שנה בצחמ, היא סיפרה שהיא ודילן שיחקו אחים בבית חולים כללי, ושהיא השחקנית השלישית שמגלמת את שרון והרבה לא מודעים לזה, היא מאוד קרובה לשחקניות שגילמו את גרייס ואליס, היא גם בקשר מצויין עם מריה, מייקל, ניקי, אדם הקודם, בילי הקודם [בילי מילר], היא סירבה להתייחס ליחסים הבעייתים עם השחקן שמגלם את ויקטור וסיפרה שהיא מנהלת משא ומתן לחוזה חדש ולא יכולה לדבר על זה מעבר....

מסתבר שהיו לה קשים בחיים, היא נישאה בשנת 2007 וניסתה להרות היא עברה 3 הפלות, והייתה צריכה לבחור בין צחמ לבין לעזוב ולהתמקד בהריון וכל הכרוך באישפוז של 8-9 חודשים[דומה לסיפור של אמבר] לאחר שהיא בחרה להישאר ב2009 הם התגרשו, היא כרגע פנויה וללא ילדים.... מקווה בשבילה שיהיו לה ילדים.....

ohadcarrington

New member
בת כמה היא?

חמישים ומשהו לא? היא עדיין יכולה להביא ילדים עם טיפולים וכאלה...
נקווה בשבילה לטוב...
יש לה סכסוך עם השחקן של ויקטור?
ונקווה שיחדשו לה את החוזה

sigalit1000

New member
לדעתי היא בת 46 בסך הכל

ואני כל כך מקווה שיהיה לה ילד, ושהיא תעשה מה שצריך, ואם יהיו לה בעיות אז שתאמץ או שתלך לפונדקאית כמו ניקול ומאיה ביפים והאמיצים, אני מחזיקה לה אצבעות....

כן, ויקטור מנסה לשכנע את הכותבים להעיף אותה הוא לא סובל אותה, והיא לא יכלה לפרט, לדעתי הפתרון שהיא תמשיך וימצאו לה סיפור בלי ויקטור ומשפחת ניומן יש מספיק סיפורים שאפשר לכתוב בשבילה, שתהיה חלק מסיפור חדש של נוח ומריה מצידי....

ohadcarrington

New member
גם אני מקווה בשבילה...

אם היא בת 46 אז בכלל הסיכויים שלה להביא בעצמה ילד עוד מאוד גבוהים והיא לא חייבת פונדקאית או אימוץ...
&nbsp
מה יש לויקטור נגדה? אוככ בטח משהו מפגר, כי הוא בד"כ מאוד נחמד וסיפרו שהוא ההפך מויקטור הדמות ושהוא חם ולבבי, מעניין מה קרה שם, אני אנסה לחפש את זה לסיכום השבועי...
&nbsp
לגמרי אפשר לכתוב לה סיפור שלא קשור לויקטור, שנים שמשפחת פוסטר (המשפחה המקורית בצח"מ) לא הייתה מעורבת בכלל עם משפחת ניומן ושתיהן הופיעו על המסך בשנות ה80...
משפחת פוסטר הייתה בקשר עם משפחת ברוקס ורק משפחת ברוקס (קת'רין אאל"ט) הייתה בקשר עם ויקטור...
הם היו נפגשים רק בלוויות וחתונות...

למעלה