סיכום שבועי! טוב שנגמר השבוע!תודה לאללל

סיכום שבועי! טוב שנגמר השבוע!תודה לאללל ../images/Emo140.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):

Why So Serious

New member
מונדיאל 2010!!! וווווהו

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא שמעתי את הבחורים השבוע שיר השבוע: Meds- Placebo להקת השבוע: Placebo ללא ספק אלבום השבוע: Battle of the sun- Placebo מאכל השבוע: אורז? משהו טוב שקרה השבוע: ההופעה של פלסיבו, המונדיאללל משהו רע שקרה השבוע: לימודים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Wayne is not angry, he's full passion אתר השבוע: http://www.rol.co.il/mondial/html/center.html אני הולכת לחיות על זה עד סוף המונדיאל ספר/סרט/סדרת השבוע: רובוטריקים 2 תמונת השבוע : השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:המונדיאלללללללללללל משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בגרויות

Moi

השבוע שהיה: חרא. ממש. שיר השבוע של 30: האמתי, שלא שמעתי אותם ממש. אבל אולי closer to the edge שיר השבוע: in the cold light of morning - Placebo להקת השבוע:placebo!!! אלבום השבוע:placebo - Meds מאכל השבוע: לחמניה משהו טוב שקרה השבוע: רק שיצא CTTH כל השאר... לא משו. אה ושורה ראשונה בפלסיבו משהו רע שקרה השבוע: אם אני אפרט לא אסיים ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "hangs on to your IQ to your Ideas" אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: העזרה. אחלה ספר. כמעט סיימתי תמונת השבוע : שורה ראשונה בפלסיבו בייבי! השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שהוא יעבור. משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שהוא יעבור לאט

אוי התמונה!

אני נראית פה כמו תחת. אבל זאת תמונה חמודה! שורה ראשונה בפלסיבו ווווהוו

DarkSecretLove

New member
סכמ"ש התגעגעתי לשטות הזו

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: NOTH וכן התפלאו CTTE כי הקליפ הזה פשוט עשה לי את השבוע שיר השבוע: StreetDrumCorps- Naja להקת השבוע: 30STM SDC ו THE USED אלבום השבוע: SDC-We are machines מאכל השבוע: פיצה =) משהו טוב שקרה השבוע: CTTE שהפתיע את כולנו אני חושבת,באמת שלא יצא לי לבכות ככה מקליפ בחיים שלי. משהו רע שקרה השבוע: שאני לא אתחיל ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: Mind is like a parachute it only works when its opened אתר השבוע: Twitter אהוב ליבי
ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- קן הקוקייה סדרה-מחשבות פליליות,היה את הפרק הכי הורג בעולם תמונת השבוע : אין על הדבר הזה.. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לנסוע לאנני לסופ"ש וללכת לצעוק על הדרן..אני רוצה פיצויים BITCHES! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): לא אתחיל

liron138

New member
סכמ"ש

השבוע שהיה: עמוס עמוס עמוס אבל מהנה מאוד! שיר השבוע של 30: לא שמעתי אותם השבוע..=O שיר השבוע: RIDIN SOLO להקת השבוע: אין לי..יש לי זמר..TINNIE TAMPHA אלבום השבוע: ווואלה אין לי... מאכל השבוע: ספגטייי..:) משהו טוב שקרה השבוע: הוא עבר מהר! משהו רע שקרה השבוע: אין מספיק זמן שינה ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: וואלה פאנן... אתר השבוע: אין.. ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר- "שובר הלבבות" מאת קרן רובארדס תמונת השבוע :

A Modern Myth

New member
../images/Emo41.gifואני../images/Emo41.gif

השבוע שהיה שיר השבוע של 30: Hurricane של כל השבוע, בשתי הגרסאות, וCTTE בזכות הקליפ המדהיםםםםם הזה! שיר השבוע: השבוע היה לי חשק מיוחד לקולדפליי, אז נגיד שViva La Vida להקת השבוע:לא רק של השבוע, נחשו. אלבום השבוע: TIW מאכל השבוע: סניקרס! משהו טוב שקרה השבוע: הקליפ הזה עשה לי את כל השבוע. ואת זה שירדה היום עוד בגרות מהרשימה, ונשארו רק 3. משהו רע שקרה השבוע: כולו היה רע. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: And I find it kinda funny, I find it kinda sad, the dreams in which i'm dying are the best i've ever had אתר השבוע: Youtube ספר/סרט/סדרת השבוע: סיימתי שלשום את שחר מפציע (איזה שם גרוע..) והתחלתי את "100 חורפים" של מיכל שלו. סרט- לא ראיתי ממש, אבל ראיתי דוקו ממש מעניין על little people, וסדרה- HIMYM, תמיד תמונת השבוע : הפוסטר החדש של ג'ארד מראש1, ותמונות הילדות של כולם מהקליפ!!!
השבוע שיבוא משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לעבור עוד בגרות אחת והלהתקרב עוד צעד לעבר החופש הנכסף משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): בגרות בלשון!! והרבה הרבה היסטוריה. אין לי כח לשבוע הזה בשיט

וואי תומו הקטן עם הכינור

והשיניים הבולטות! מעניין כמה הרביצו לו בבצפר...

A Modern Myth

New member
פשוש קטן ../images/Emo23.gif

חחח אני מניחה שהרביצו לו לא קצת, טוב שהוא דבק במה שהוא אוהב אחרת 30 לא היו 30 שהם היום בלעדיו וממש מגניב מצדם שהם שמו את התמונות האלה למרות כל הדיסקרטיות לגבי החיים הפרטיים שלהם

~דמיינו כותרת מעניינת ומקורית~ ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של 30: Search and destroy Closer to the edge
שיר השבוע: ~קצת שנות ה80~ Bryan Adams - Summer of 69 !!!!!!!
The Ataris - The Boys Of Summer Billy Ocean - Carribbean Queen Phil Collins - Easy Lover
Nik Kershaw - The Riddle ~קצת פופ ישן מ-2000 + ~ The Corrs - Would You Be Happier Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dance Floor Ronan Keating - When You Say Nothing At All Jay Sean - Down KE$HA - Tik Tok [אל תשאלו מה עובר עליי
] ~ורוק מהיום~ Mayday Parade - Anywhere but here
Escape the Fate – Reverse this curse Fall Out Boy - Don't You Know Who I Think I Am וזהו. <:
להקת השבוע: אין אחת ספציפית.
אלבום השבוע: גם אין.
מאכל השבוע: חביתההההההההההה.
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה שלי להליכה בטיילת ליד ביתה, והיה שם מחנה אימונים באיזשהו בסיס, ועברו איזה 2-3 קבוצות של 20 גברים בשני 19-20 אם אני לא טועה, וחלק רצו וחלק התאמנו על הדשא, ואוי, זה היה פשוט מחזה נפלא לעין. *-* ואחרי יומיים היא באה אליי ועשינו שוב הליכה וכל מיני תרגילי ספורט ואירובי בבית עם מוזיקה והיה מצחיק.
נו, כל השבוע לא הייתי במכון, חובה לעשות הליכות! הו, וחתונה שהייתה ב [או יותר נכון- על] כינרת.
משהו רע שקרה השבוע: "יום כיף" בשפיים
ממש יום כיף, הכריחו אותי ללכת. איכ בריכה.
יש לי טראומות חחח מזלי שזה עבר בסדר.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: יש הרבה, תתכוננו לחפירה
~באירוע חתונה של בת דודה שלי, די דתיים~ מקרא: אוהד, חגי = אחים שלי. * אני: "תשמור לי על התיק" אוהד: "מי ייקח לך, זה אירוע של צדיקים!" * אוהד: "איזה זמר גרוע, אללה איסטר.. הרג אותנו. אם מרגול הייתה כאן היא לא הייתה מעבירה אותו! ~מחקה את מרגול~ 'וואה וואה, מה מחכה לך שבוע הבא' ~מחקה את צדי~ 'זה לא נגע בי, אין לו את זה!' ~מחקה את דנה~ 'יש לך שואו, יש לך פאוור!' חחחח טוב שמעו, זה היה פשוט מצחיק!!
* אוהד: 'איזה חצילים בדיכאון' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתהXD * אוהד: "מלצר, בוא בוא רגע. שומע גבר? המלצר שלנו, השמנמן הזה, נעלם לנו. אתה יכול לארגן לנו כמה סטייקים חדשים, אבל רכים יותר? אלה קשים, זה לא אכיל!' ~המלצר מסתובב ללכת להביא לנו ואז הוא מסתכל באייפון של דוד שלי, שמראה משהו לאחי~ דוד שלי: 'מה אתה מסתלבט באמצע שמירה?!' חחחחחחחחחחח ואז המלצר הביא לאחי סטייקים חדשים אוהד: "גבר!! זה רך מדי!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני: "אין לי קשר אליהם!!" * אוהד: "בואנה, אני לא מאמין שאני על הכינרת!!" חגי: "מי ישמע איזה כינרת.. בקושי יש פה מים" אוהד: "אל תדאג, יש לי פה בקבוק ליטר שלם, נמלא אחר כך" חחחחחחחחחח דפוקיםXD * ~בגן [אני עובדת בגן ילדים]~ ~אבא של יהונתן ונתנאל [תאומים] בא לקחת אותם מהגן~ גננת: "אתה יודע שהיום יהונתן ישב בכיסא חשיבה? הוא התנהג מאוד לא יפה!" אבא: "מצידי תשימי אותו בכיסא חשמלי"
* ~הילדים אוכלים שלוקים בחצר~ שלו: "זה לא עובד!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה, מתה עליו. * דורה: "אתם רואים מה לא בסדר עם הקורקינט של איסה?" בוטס: "כן, חסר לו גלגל!" דורה: "יכול להיות שבתיק הגב שלי יש גלגל.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה זאתי, בחייXD טוב, זהו.
אתר השבוע: פייסבוק?XD
ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה - איך פגשתי את אמא.
תמונת השבוע : אממ, אין.
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: היום, ת''א, מצעד הגאווה.
ומונדיאל~!~@#$
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אינני יודעת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה