~דמיינו כותרת מעניינת ומקורית~ ../images/Emo223.gif
שיר השבוע של 30: Search and destroy Closer to the edge
שיר השבוע: ~קצת שנות ה80~ Bryan Adams - Summer of 69 !!!!!!!
The Ataris - The Boys Of Summer Billy Ocean - Carribbean Queen Phil Collins - Easy Lover
Nik Kershaw - The Riddle ~קצת פופ ישן מ-2000 + ~ The Corrs - Would You Be Happier Sophie Ellis Bextor - Murder On The Dance Floor Ronan Keating - When You Say Nothing At All Jay Sean - Down KE$HA - Tik Tok [אל תשאלו מה עובר עליי
] ~ורוק מהיום~ Mayday Parade - Anywhere but here
Escape the Fate – Reverse this curse Fall Out Boy - Don't You Know Who I Think I Am וזהו. <:
להקת השבוע: אין אחת ספציפית.
אלבום השבוע: גם אין.
מאכל השבוע: חביתההההההההההה.
משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי עם חברה שלי להליכה בטיילת ליד ביתה, והיה שם מחנה אימונים באיזשהו בסיס, ועברו איזה 2-3 קבוצות של 20 גברים בשני 19-20 אם אני לא טועה, וחלק רצו וחלק התאמנו על הדשא, ואוי, זה היה פשוט מחזה נפלא לעין. *-* ואחרי יומיים היא באה אליי ועשינו שוב הליכה וכל מיני תרגילי ספורט ואירובי בבית עם מוזיקה והיה מצחיק.
נו, כל השבוע לא הייתי במכון, חובה לעשות הליכות! הו, וחתונה שהייתה ב [או יותר נכון- על] כינרת.
משהו רע שקרה השבוע: "יום כיף" בשפיים
ממש יום כיף, הכריחו אותי ללכת. איכ בריכה.
יש לי טראומות חחח מזלי שזה עבר בסדר.
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: יש הרבה, תתכוננו לחפירה
~באירוע חתונה של בת דודה שלי, די דתיים~ מקרא: אוהד, חגי = אחים שלי. * אני: "תשמור לי על התיק" אוהד: "מי ייקח לך, זה אירוע של צדיקים!" * אוהד: "איזה זמר גרוע, אללה איסטר.. הרג אותנו. אם מרגול הייתה כאן היא לא הייתה מעבירה אותו! ~מחקה את מרגול~ 'וואה וואה, מה מחכה לך שבוע הבא' ~מחקה את צדי~ 'זה לא נגע בי, אין לו את זה!' ~מחקה את דנה~ 'יש לך שואו, יש לך פאוור!' חחחח טוב שמעו, זה היה פשוט מצחיק!!
* אוהד: 'איזה חצילים בדיכאון' חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מתהXD * אוהד: "מלצר, בוא בוא רגע. שומע גבר? המלצר שלנו, השמנמן הזה, נעלם לנו. אתה יכול לארגן לנו כמה סטייקים חדשים, אבל רכים יותר? אלה קשים, זה לא אכיל!' ~המלצר מסתובב ללכת להביא לנו ואז הוא מסתכל באייפון של דוד שלי, שמראה משהו לאחי~ דוד שלי: 'מה אתה מסתלבט באמצע שמירה?!' חחחחחחחחחחח ואז המלצר הביא לאחי סטייקים חדשים אוהד: "גבר!! זה רך מדי!!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואני: "אין לי קשר אליהם!!" * אוהד: "בואנה, אני לא מאמין שאני על הכינרת!!" חגי: "מי ישמע איזה כינרת.. בקושי יש פה מים" אוהד: "אל תדאג, יש לי פה בקבוק ליטר שלם, נמלא אחר כך" חחחחחחחחחח דפוקיםXD * ~בגן [אני עובדת בגן ילדים]~ ~אבא של יהונתן ונתנאל [תאומים] בא לקחת אותם מהגן~ גננת: "אתה יודע שהיום יהונתן ישב בכיסא חשיבה? הוא התנהג מאוד לא יפה!" אבא: "מצידי תשימי אותו בכיסא חשמלי"
* ~הילדים אוכלים שלוקים בחצר~ שלו: "זה לא עובד!" חחחחחחחחחחחחחחחחחח מתה, מתה עליו. * דורה: "אתם רואים מה לא בסדר עם הקורקינט של איסה?" בוטס: "כן, חסר לו גלגל!" דורה: "יכול להיות שבתיק הגב שלי יש גלגל.." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתומה זאתי, בחייXD טוב, זהו.
אתר השבוע: פייסבוק?XD
ספר/סרט/סדרת השבוע: סדרה - איך פגשתי את אמא.
תמונת השבוע : אממ, אין.
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: היום, ת''א, מצעד הגאווה.
ומונדיאל~!~@#$
משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אינני יודעת.
הודגש באמצעות מדגישומטיק