../images/Emo224.gifעונה
שיר השבוע של 30: ואו.. אהמ,hurricane
שיר השבוע: three days grace - on my own three days grace - home עוד אח אחד - הדג נחש boyslikegirl - love drunk להקת השבוע:סימפל פלאן...נחמד לשמוע להקות שהזנחתי -_- העיקר שאני שם בפורום כל היום XD אלבום השבוע: THIS IS WAR.. וONE-X.. משהו טוב שקרה השבוע:נרשמתי לקורס מדצים,ושנה הבאה אני יהיה מדצית
משהו רע שקרה השבוע: הולך להיות לי נכשל במתמטיקה.. כ"כ!, ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:זה לא קרה השבוע אבל..נזכרתי בזה השבוע.. אני הולכת בחצר בצפר..והמורה שלי (שהיא במקרה הסגנית מנהלת) רואה אותי היא:אריאל! אני רותחת למה את בחוץ!?!?!?!?!" אני:"אה..מה?..אני בתפאורה,אני צריכה לצלם ת'ילדה.." היא:"אני לא רותחת!..את יכולה להישאר בחוץ!" אחרי כמה שניות היא תופסת מישהו אחר.. ו... היא:"מה אתם עושים פה!?!?!?!?!?!?!" היא כזאת משוגעת XDDD ויש עוד אחד.. אני מסבירה לחברה איך נראה הפוסטר של ג'ארד אני:"הוא עומד..וזה שלו עומד," היא:"O:" אני:"לא!לא! לא הזה עומד..המוהק שלו עומד!!" היא בסוף השיחה:"לא משנה מה תגידי,זה תמיד ישמע סוטה
" ספר/סרט/סדרת השבוע: כוכב נולד,אני יודעת..ההשפלה.אבל זה כ"כ ממכר!!!!!!!!!! ומולי
תמונת השבוע : דבר מושלם שכזה.. אתן יכולות להריץעליוו בדיחות כמה שתרצו,אבל אי אפשר להתווכח עם האמת :O השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:עוד 9 ימים נגמר בצפר!!!!!!!!!!!!!@ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שהעולם ימחק.