סיכום שבועי! טוב שנגמר השבוע!תודה לאללל

sashkaalex

New member
אני אני אני...

השבוע שהיה: קשה שיר השבוע של 30: the mission שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע:thes is war מאכל השבוע:סלט כרוב אם גזר ומיונז משהו טוב שקרה השבוע:כיבלתי מכוח מי דודה שלי משהו רע שקרה השבוע:אבא שלי עבר ניתוח ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע:פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע:על טיבעי תמונת השבוע:התיסרוקת שאני רוצה השבוע שיבוא:מקווה שיהיה קל יותר משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:להיסתפר ביום ראשון משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שאני לא יצא מספיק=(

BtHeS 94

New member
סיכום השבוע שלי

השבוע שהיה: היה מעייף שיר השבוע של 30: attack שיר השבוע: welcome to the black parade להקת השבוע:MCR אלבום השבוע: welcome to the black parade מאכל השבוע: חביתה משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 80 על הריקוד בספורט,ואמרו לי שבתעודה יהיה לי 90 D: משהו רע שקרה השבוע: נכשלתי בתנ''ך OO'' ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אין כזה.. אתר השבוע: ישראבלוג ספר/סרט/סדרת השבוע: קילרים,הלכתי עם דנית,היה אחד הקורעים :p תמונת השבוע : השבוע שיבוא: יהיה השבוע האחרו ללימודים,סופסוף -.- משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לונה פארק עם כל הכיתה :> משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיבטלו ת'לונה פארק,כי ישמצב. :\ שיהיה שבוע מדהים לכולם 333> ~עוד 20 יום ישלי סוויט 16,מוחעחעחעחע~

NASTIAtheSAVIOR

New member
סיכום השבוע שלי

השבוע שהיה: באמצע... :O שיר השבוע של 30: Closer to the edge שיר השבוע: Total eclipse of the heart להקת השבוע: GLEE! ♥ אלבום השבוע: Volume 3 של GLEE ♥ מאכל השבוע: פיצות,והרבה מהן. משהו טוב שקרה השבוע: הקליפ החדש של 30STM!*-* ♥ משהו רע שקרה השבוע: הקליפ החדש של ליידי גאגא. :S ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not. 'קורט קוביין' אתר השבוע: פייסבוק! ♥ ספר/סרט/סדרת השבוע: GLEE,דוקטור הו! ♥♥♥ תמונת השבוע : אין O: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שבוע אחרון ללימודים,מתכוננים לחופש. :) משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שייתנו עבודות לקיץ :O

DanitTal

New member
סיכום שבוועי ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: נחמד מאוד!! :) שיר השבוע של 30:Obelivion שיר השבוע:Blue להקת השבוע:The Birthday Massacere אלבום השבוע:Walking with Strangers מאכל השבוע:ספגטי בולונז משהו טוב שקרה השבוע: הכרתי לראשונה חברה מארמניה ומלוס אנג'לס משהו רע שקרה השבוע: הרכז שיכבה שלי החזיר אותי הבייתה בגלל שלבשתי שורט *וזה לא בי"ס דתי* ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: *כפיים* - מוזר אבל זה נכון אתר השבוע: פייסבוק ספר/סרט/סדרת השבוע: הג'יגלו מת מצחוק תמונת השבוע : השבוע שיבוא: מתחילה עונה שלישית של "דם אמיתי" שכל כך חיכיתי לה וגומרים צפר+ת"א עם שרון! משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שחברה שלי תבוא לישון אצלי הלילה משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): אני מפחדת ששבוע הבא לא ישימו להורדה את הפרק הראשון של "דם אמיתי 3" עם תרגום לעיברית!!!!!! :O

HARMONY224

New member
שלהלהללהלהלהלהלהלהלהלה

השבוע שהיה: חביב שיר השבוע של 30: closer to the edge איזה קליפ מושלם! שיר השבוע: Muse - Resistance להקת השבוע: 30 seconds to mars מאכל השבוע: סלט יווני *-* משהו טוב שקרה השבוע: הקליפ יצא, 100 באנגלית, הפוסטר של ג'ארד D: משהו רע שקרה השבוע: המחנכת שלי מהיסודי נפטרה ._. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: WE WILL ROCK YOU אתר השבוע: ישראבלוג- פעמיים בראשי D: ספר/סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע : האביר האפל השבוע שיבוא: יהיה טוב :) משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: מסיבת סוף שננננננננה! משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): שיבטלו את המסיבה S:

The Fantasy

New member
שבת שלווווווווום ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:CTTE נו מה? מישהו חשב אחרת? סתם האמת שגם אליביי
שיר השבוע:CTTE להקת השבוע:30 ולוסטאלון וסד"ק אלבום השבוע:TIW מאכל השבוע:סושייייייייייי
משהו טוב שקרה השבוע:קניתי כרטיס טיסה לניו-יורק
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! משהו רע שקרה השבוע:סבתא שלי הייתה בבי"ח, אבל למזלי הכל בסדר והיא כבר בבית :) ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אופקיטה
-"הוא שוכח רציר!" [במקום רוצח שכיר]
אתר השבוע:טוויטר כאילו דההה
ספר/סרט/סדרת השבוע:לא קראתי ספר
/קילרס, הייתי בו בקולנוע היום, והוא ממש חמוד!/מחשבות פליליות
תמונת השבוע : סתם כי שמרתי אותה בשביל אופק והיא התמונה היחידה שראיתי מולי כרגע השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:המ לאחי יש יומולדת, ואולי אולי אולי לנסוע לת"א..אה ואולי שישחררו את TIW כבר משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?): המ אין משו כזה

../images/Emo224.gifעונה :)

שיר השבוע של 30: ואו.. אהמ,hurricane
שיר השבוע: three days grace - on my own three days grace - home עוד אח אחד - הדג נחש boyslikegirl - love drunk להקת השבוע:סימפל פלאן...נחמד לשמוע להקות שהזנחתי -_- העיקר שאני שם בפורום כל היום XD אלבום השבוע: THIS IS WAR.. וONE-X.. משהו טוב שקרה השבוע:נרשמתי לקורס מדצים,ושנה הבאה אני יהיה מדצית :) משהו רע שקרה השבוע: הולך להיות לי נכשל במתמטיקה.. כ"כ!, ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:זה לא קרה השבוע אבל..נזכרתי בזה השבוע.. אני הולכת בחצר בצפר..והמורה שלי (שהיא במקרה הסגנית מנהלת) רואה אותי היא:אריאל! אני רותחת למה את בחוץ!?!?!?!?!" אני:"אה..מה?..אני בתפאורה,אני צריכה לצלם ת'ילדה.." היא:"אני לא רותחת!..את יכולה להישאר בחוץ!" אחרי כמה שניות היא תופסת מישהו אחר.. ו... היא:"מה אתם עושים פה!?!?!?!?!?!?!" היא כזאת משוגעת XDDD ויש עוד אחד.. אני מסבירה לחברה איך נראה הפוסטר של ג'ארד אני:"הוא עומד..וזה שלו עומד," היא:"O:" אני:"לא!לא! לא הזה עומד..המוהק שלו עומד!!" היא בסוף השיחה:"לא משנה מה תגידי,זה תמיד ישמע סוטה
" ספר/סרט/סדרת השבוע: כוכב נולד,אני יודעת..ההשפלה.אבל זה כ"כ ממכר!!!!!!!!!! ומולי
תמונת השבוע : דבר מושלם שכזה.. אתן יכולות להריץעליוו בדיחות כמה שתרצו,אבל אי אפשר להתווכח עם האמת :O השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:עוד 9 ימים נגמר בצפר!!!!!!!!!!!!!@ משהו רע שאתם מפחדים שיקרה השבוע (זה לא יותר הגיוני?):שהעולם ימחק.

למעלה