סיכום שבועי #34 - קצת עצוב...

סיכום שבועי #34 - קצת עצוב...

אז מי שלא שם לב הפכתי להיות כחולה יחידה בפורום, בגלל בעיות לירן לוקח חופשה ללא הגבלה מהפורום ומאוד עצוב לנו בגלל זה. מעבר לכך בשבועיים הקרובים הוא עובר דירה ככה שמי שלא יקבל ממנו תגובה במסרים - לא להעלב, הוא פשוט לא שם... אני אשתדל בימים הקרובים לחשוב על מישהו שיעזור לי עם הפורום במטרה שימשיך לפעול במתכונת הנוכחית, מי שרוצה לקחת על עצמו חלק מהפינות (לדוגמא סינגלים חדשים) מוזמן ליצור איתי קשר במסרים. וכמיטב המסורת - בואו ספרו לנו איך היה השבוע שלכם - שמח? עצוב? איך הייתה המוזיקה השבוע? במה התמקדתם? אירועים מיוחדים ותוספות יתקבלו בברכה...

TomTal

New member
אני מוכן לעשות את הסינגלים החדשים

מקווה שהוא יחזור...

galoosh33

New member
אני אעזור לך עם הסינגלים החדשים

וגם צריך שיהיה שירים בז'אנרים נוספים חוץ מרוק
אגב, אולי תפרסם פה את מצעד בלר שעשית ?

TomTal

New member
תודה ../images/Emo9.gif

בקשר לז'אנרים-אני לא עד כדי כך מקובע
והמצעד כבר עלה לבלוג שלי + ביקורת על פיג'יאון דטקטיבס..אני יעלה אותו לסופשבוע בריטפופ כשיהיה לי זמן ולא הצבעתי לראש בראש כי אני לא סובל אף אחת מהלהקות

TomTal

New member
ושאלה בקשר לזה

מתי פותחים את השרשור של הסינגלים החדשים בדרך כלל?

כמה תשובות

לפינת הסינגלים לא היה אף פעם זמן קבוע, לירן היה פותח כשהיו לו מספיק חומרים לפרסם, אם אתם רוצים לעבוד על זה ביחד אני אשמח אפילו, אם אתם צריכים עזרה במשהו אתם מוזמנים גם לפנות אלי. אם אתם רוצים להפוך את זה לפינה שבועית אז אפשר, דסקסו ביניכם באיזה יום הכי נוח לשניכם לשבת מול המחשב ולבנות את הפינה ביחד. בקשר לבלוג, כרגיל אשמח אם תפתח שרשור עם תקצירים לאותם פוסטים וקישורים.

galoosh33

New member
OK ../images/Emo13.gif

אגב, מבטאים pigen למרות שיש O.. כלומר פיג'ן לגבי הפינה של הסינגלים - השאיפה זה נראה לי פעם בשבוע, משהו כזה... על שירים מעניינים

galoosh33

New member
באמת עצוב ../images/Emo10.gif

לא הבנתי את זה עד לפני כמה ימים..... אני מקווה שהכל יסתדר במהרה ולירן יחזור. אני אמשיך בפינה של Head2Head (בתקווה שאנשים יצביעו
) ועוד דברים בהנחה שהשביתה תמשך :) השבוע היה נחמד; מבחינת מוזיקה, התמקדתי הרבה בשימוש ברדיו של LastFM, זו פלטפורמה ממש טובה להכרת שירים טובים אבל פחות מוכרים, ובכלל בשביל לשמוע מוזיקה. הכרתי שיר ממש יפה של ג'ק ג'ונסון בזכות זה - Sitting, waiting, wishing
עד היום המליצו עליו אבל כל הזמן שמעתי שירים שלא ממש התלהבתי מהם, אבל השיר הזה ממש שבה אותי מהשמיעה הראשונה. אני מקווה להמשיך בכך ולהיחשף לעוד שירים יפים, גם פחות חדשים. חוץ מזה חרשתי על Shadow Of The Day של לינקין, אינלי מושג למה אבל נתפסתי חזק
שבוע נעים לכולם

ady18

Well-known member
חבל שלירן עוזב../images/Emo10.gif

מבחינת מוזיקה בעיקר שמעתי זוהר ארגוב 20 שנה למותו אז שמעתי כמה ספישלים והמון שירים שלו אז הרוב הפלילסיט הוא רוב מוחלט של זוהר ושאר הפליליסיט שלח לי מלאך לפני תהום הייתי בהופעה של אריק ברמן היה מצוין ליאור שלין כדי לראות את מירי מסיקה ודי היה נפילה הייתי לפני עם הקומנה של אחד הנהגים ודי היה על הפנים ואין ממש מצב רוח מסיבות מסימות ודי רוב השבוע היה לי קצת דכאון ומקווה שישתפר...

anush91

New member
מקווה שלירן יחזור...

השבוע שעמתי בעיקראת האלבום החדש של ווסטלייף Back Home. ממש ממש חרשתי עליו. הוא מעולה לטעמי. שמעתי המון גם את האלבום הספרדי של ג'ניפר לופז como ama una mujer, אני מאוד אוהבת אותו. חוץ מזה גם שמעתי את האלבום החדש של סלין Taking Chances , וחוץ מכמה שירים לא התלהבתי במיוחד. זהו בעצם...

סינטטית

New member
לירן ../images/Emo10.gif

אוף, כל הסיפור נורא מבאס אותי. וול, היה שבוע בסדר, האמת שהיו יותר טובים..

למעלה