סיכום שבועי #34 - קצת עצוב...

Miss Small Talk

New member
../images/Emo79.gif

השבוע אמאבא קנו לי ליום ההולדת את הדיסק של KT Tunstall - Drastic Fantastic ועוד שני דיסקים בדרך. חוצמזה, התחדשתי לי במחיר מצחיק בדיסק של יונתן רזאל שכבר הרבה זמן רציתי לקנות, ולא התחרטתי. שמעתי 2 שירים שלו וזה הספיק בשביל לרוץ ולקנות את הדיסק - והוא ממשיך להיות נפלא מרגע לרגע. מומלץ מאוד מאוד! DF של קייטי הוא גם דיסק טוב, אהבתי במיוחד את White Bird, Hopeless, Beauty of Uncertainty ואת Someday Soon שהוא השיר הכי טוב לדעתי בדיסק. אבל הנגן אודיו שבה עם הדיסק במסגרת אופןדיסק זוועתי ומעצבן, ואני לא יודעת איך להיפטר ממנו. אז אם מישהו רכש את הדיסק והצליח להחזיר חזרה לווינאמפ/מדיה פלאייר, שיעזור לי בבקשה
. שבוע שעבר גיליתי לראשונה את ג'ק ג'ונסון מהוואי, שהוא יוצר עם שירים מעולים ודיסקים ניתן לרכוש אותם גם בצליל! אז אני גם מקווה בזמן הקרוב לרכוש גם את הדיסק Brushfire Fayrietales של ג'ונסון. אלבומי השבוע - DF של KT Tunstall Who We Are של לייפהאוס
סך הכל של יונתן רזאל ( מומלץ לקנות, שווה כל פרוטה וגם עולה יחסית מעט ) ~ זה באמת מוזר לראות את לירן לא כחול, שיחזור אלינו מהר

בנוגע לדיסק של KT

קודם כל אל תתקיני את הנגן מהדיסק, אם התקנת אז תמחקי אותו דבר שני לפני שאת מכניסה את הדיסק תפתחי את המדיה פלייר ואז אחרי שאת מכניסה את הדיסק תעברי במדיה פלייר ללשמוע את הדיסק. ככה אני שומעת אותו.

yrutoo

New member
שלי ../images/Emo13.gif

שמעתי הרבה מ-3 האלבומים של קרייג דייוויד, לכבוד החדש שלו שאני אקנה עוד כמה ימים... כולם מלודיים, קלילים וכיפיים. ממש אוהבת אותו
מחר צריכים להגיע האלבומים של קולבי קאייליי וקארי אנדרווד, שקלתי לא ללכת לבית ספר בגלל האירוע
.. אבל ממילא אני חוזרת מוקדם אז צריך להיות לי יום כייף ;) עלה לי רעיון לביקורת מיוחדת על זה של קארי, ואני אכתוב אותה בקרוב. היה קצת עצוב בגלל לירן, אבל צריך להבין ולתת לו זמן, ואני מקווה שהוא יחזור כמה שיותר מהר

למעלה