סיכום שבועי

Elle992

New member
סיכום שבועי

סכמו כאוות נפשכם,

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

משהו מבאס שקרה לכם השבוע-

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-

התחדשות השבוע-

שיר-

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-האם אתם סובלים במחיצת הורייכם? אני מדברת על כל הקטע שלא לחוש בטוב מבחינה נפשית עקב השהות עם ההורים, אני מדברת על כך שההורים גורמים לנו לעוגמת נפש ואי לכך למצב נפשי רע ברוב הזמן. ובאופן כללי גם כל דבר שפשוט גורם לנו להרגיש רע, במקום טוב. וגם שהם פשוט לא רואים אתכם כבני אדם, עם רצונות וצרכים אלא לא יותר מסתם ילדים שאמורים להיות להם ולהביא להם נכדים ובעיקר אינטרסים אישיים

שיהיה סופ"ש נחמד, רגוע, צונן ובעיקר שתהנו מימנו ככל שאתם יכולים

Elle992

New member
[דובדבנים]

שבוע נוראי עבר עליי,

משהו טוב שקרה לכם השבוע-

שיחה עם דודה שלי דיברתי איתה מעל ארבע שנים הייתה די חיובית ומנחמת,

מצב בריאותי לא משהו, שריר בשוק נתפס לי לכמה ימים וגרם לי לצלוע, אתמול התחדשתי בצלקת חדשה(ראו תמונה) אני לא יודעת הגעתי אתמול בערב הביתה וראיתי את הסריטה הזו...לא מבינה מאיפה היא הגיעה ואיך זה קרה....משום מה אני לא זוכרת שנסרטתי! ובעצם תמיד אני מתחדשת בסריטות/צלקות מבלי לדעת איך זה קורה

מצב רוח רע, למרות ששבוע הבא קורים כמה דברים טובים אבל השבוע באמת המצב רוח היה ירוד...והיום הוא ירד עוד יותר(בחסות אבי, שיבורך) ואני רק מקווה שהמצב רוח ישתפר במהלך השבת ושבוע הבא בכדי לפתוח אותו על הצד הטוב ולא הרע,

למרות שאני שותה מים על פי דרישת הרופאה עדיין תוצאות ספירת הדם לא יצאו תקינות..

התחדשות השבוע-

הסתפרתי היום(רק קצוות) וזה היה נחמד ומעט מרענן,

דובדבנים! מצאתי קצת הם עלו 15 שקלים לקופסא של 250 גרם.. אבל היי, אני אוהבת מאוד דובדבנים וזה שווה כל שקל (ראו תמונה)

שיר-

יש כמה, הפעם זה "אמינם" כי כשאני בדאון ובתחושה מגעילה הוא היחיד שיודע להעביר לי את זה הכי טוב.http://www.youtube.com/watch?v=hO2wA0Te0wM

http://www.youtube.com/watch?v=JByDbPn6A1o

http://www.youtube.com/watch?v=VA770wpLX-Q

האם אתם סובלים במחיצת הורייכם?

יותר מדי, לא רוצה להכביר במילים כי הדמעות עומדות לי על הקצה אבל....יותר מדי וגם יותר מדי לגילי בעיקר, אני חושבת שאנשים בגילי אמורים להתנהג בגילם ואני עדיין דורכת במקום כי החיים מאלצים אותך להיות ככה ולהתמודד ככה עם המציאות.

snoopytush

New member

מקווה שתצליחי למצוא פיתרון למצבך הרפואי.
עדיין חושבת שכדאי לך לנסות לשאול בפורום רפואה משלימה בתפוז
וגם אולי לפנות לאיזשהו מאבחן מקצועי שיאבחן את זה ( לא בהכרח רופא),
אני מכירה מישהי שמאבחנת דרך הלשון והציפורניים ללא הצורך בבדיקת דם.
תרגישי טוב

dori78

New member
אז ככה

משהו טוב שקרה לכם השבוע
עוד לא קרה אבל תיכף יקרה - מתכננת לצאת לאכול במקס ברנר

ובשבת מתוכנן טיול עם הקטנוע לאיזור הכנרת, במסגרת קבוצת דו"ג

משהו מבאס שקרה לכם השבוע
מישהי מהמשרד התעצבנה עלי כי העברתי ביקורת על שיטת התיוק שלה, אז היא החליטה שאני "לא מקצועית".

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע
מרוששות, עונה שניה - יכול להיות שכבר כתבתי את זה, אבל אני חולה על הסדרה הזו.
מי שלא מכיר - חפשו בגוגל two broke girls.
לא לבעלי לב חלש, מלא בבדיחות סקסואליות וציניות.

התחדשות השבוע
למען האמת זה כבר לפני 3 שבועות אבל זה משמח אותי מאוד - אבא שלי חזר מפולין והביא לי כמה בקבוקי אלכוהול שווים במיוחד, חלקם משלוח מיוחד של וודקה הום-מייד מקרובי המשפחה בוורשה

שיר
מוקדש לכל הגולשים פה ובמיוחד לחבר פורום אחד (אתה יודע מי אתה) - Say Yes של אליוט סמית'.
מדבר על ההתמודדות עם... מה שקורה אחרי ששומעים "כן", אחרי כל כך הרבה "לא".

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע
מתוך חתימה של מנהלת באחד הפורומים האחרים פה בפרדס:
The best friendships are built on a solid foundation of
alcohol, sarcasm, laughter and a dislike of the same people.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע
אני שרה במקלחת, זה עושה לי טוב תמיד.

במסגרת השאלה המשתנה שלך:
עצוב לי לשמוע שככה את מרגישה, זו תחושה נוראית ואני מקווה שתעברי הלאה כמה שיותר מהר.

אבא שלי תמיד ראה אותי כילדה קטנה, כשעברתי לגור לבד שמעתי אותו אומר לאמא שלי "את תראי שהיא תחזור לפה תוך חצי שנה גג, עם מינוס ענק ועם זנב בין הרגליים". זה היה מאוד מעליב ועשה לי להרגיש רע מאוד.
אבל - אחרי שמונה שנים של מגורים לבד, אני יכולה להגיד שהיום הוא למד לראות אותי כאדם בוגר ולא כילדה קטנה ואני למדתי להתייחס אליו כאל אדם בוגר ולא כאל אבא מזלזל.

אני לא מסכימה שההורים גורמים לנו לעוגמת נפש באופן גורף, לדעתי את חווה קשיים של מגורים עם מישהו שלא חושב כמוך בנוגע לאופן ניהול החיים שלך, שזה דבר שתמיד גורם לחיכוכים. מעטים ההורים שגורמים לילדים שלהם עוגמת נפש באופן מודע ומכוון. אני יכולה רק לאחל לך שתגיעי כמה שיותר מהר למצב בו תוכלי לעבור לגור לבד ולתקן את היחסים עם ההורים.

שיהיה סופ"ש נפלא לכולם

Elle992

New member
שמחתי לקרוא את הסכמ"ש שלך
ולגבי ההורים

זה ממש אבל ממש לא מה שציינת, הבלגנים לא קוראים בגלל שאנחנו חושבים שונה(לצערי, אנחנו לא ממש רחוקים האחד מהשני בצורת החשיבה/התנהגות) זה נובע מכך שאני טיפוס מאוד קצר סבלנות או..קשה לי לשמוע אחרים מקטרים או צועקים ובוכים ומתלוננים כל הזמן כמה החיים שלהם קשים וכו',

ואצלי זה קורה 24/7, הוא לא עושה את זה רק בגלל שאני גרה איתו זה היה עם אמא ועם החברה הנוכחית שגרה איתו בעבר, זה לא התנהגות שהיא אופיינית רק בגלל שאני גרה איתו זהו לא מתאים לו-להפך הוא לא מסוגל לחשוב לחיות לבד אחרי שאני איתו כבר 4 שנים והוא אומר שיהיה לו מאוד קשה אם אעזוב למרות שהוא יוכל להתמודד עם זה בסוף. גרתי לבד וזה ממש לא שינה את המצב.

אני חושבת שהוא לא עושה את זה בכוונה, זו ההתנהגות שלו מגיל מאוד צעיר וככה הוא רגיל, בשבילו לצעוק כמה החיים קשים וכמה קשה לו לעשות XXXX מספר של דברים זה דבר מאוד רגיל, גם צורת הדיבור שלו היא בצעקות ולא בצורה שקטה ונעימה וכשמעירים לו(כן, גם אחרים מעירים לו על זה) הוא טוען שהוא ממש לא צועק וככה זה הדיבור שלו. יש גם כמה דברים שאני בטוחה שמשפיעים על מצבו הבריאותי וכד' ואי לכך כל העצבים והחוסר סובלנות שלו כלפי הסביבה שלו.

אז לפני שאומרים משהו כדאי לשמוע את הסיפור המלא בשביל להבין. לא כל ההורים באמת אוהבים ורוצים לטובת ילדיהם, לא צריך להיות נאיבים כל כך, אבל במקרה שלי זה לא נעשה מתוך רוע אלא נטו מתוך אישיות מאוד גרועה.

ורק לשם הבהרה-אין בנינו אלימות או בלגנים קיצוניים, סתם הוא צועק ואני שותקת אבל הצעקות וכל האווירה המאוד לא נעימה שיש בבית לפעמים משפיעה על הנפש

Light18m

New member
סיכום

משהו טוב:
הגעתי לארגנטינה!

מבאס:
כל הזמן נשארות חתיכות בשר בין השיניים

התחדשות:
אבסנט 85%, והרבה אסאדו

ציטוט:
"לא משנה מה הבן אדם מכניס לפה, משנה מה הוא מוציא מהפה. חוץ מבחורות מסויימות, שזה כבר באמת יותר מדי..."

לעצמי:
אכלתי, שתיתי, ונהנתי.

סכמ"ש

משהו טוב שקרה לכם השבוע - הסתיים בצורה כיפית. דייט ביתי ללא הפרעות.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע - כל השבוע הזה היה קשה ומבאס. הרבה הגשות, מעט שינה, כל מה שיכול היה להשתבש - השתבש. העיקר שנגמר.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע - משחקי הכס. לא היה כ"כ זמן לדברים אחרים.

התחדשות השבוע - ראיון עבודה ראשון מזה שנים.

שיר - מחרוזת שירי תכניות ילדים.
ביניהם מוש השור. מוש מוש!

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע - "בשביל זה אני כאן, לפעמים צריך לפרוק".

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע - שלחתי קו"ח בלי חשש, מה שהוביל לראיונות עבודה. אולי גם תצא מזה עבודה בטעות.

האם אתם סובלים במחיצת הוריכם? מאז שאני לא גרה עם ההורים, קשה לי לחזור אליהם לסופ"שים וחופשים. אבל לא בקטע של מצוקה נפשית, הם סתם פולנים שמציקים קצת. רחוק שנות אור מעוגמת נפש, ההורים שלי מקסימים. אמנם לאמא שלי יש רצון פסיכוטי לנכדים, אבל זה לא באמת משנה, במיוחד כשאני מאיימת לחטוף ילדים מהרחוב ולהכריח אותם לקרוא לה סבתא. בכל מקרה, ההורים שלי תמיד שמו את הצרכים שלי מעל לשלהם. אין ספק שיש לי מזל.

השבוע שלי רק התחיל

דברים טובים:
נוסעת השבוע לסופש מהנה אצל חברה

ששם נבלה עד אור הבוקר והרבה צחוקים

דברים רעים:
כבר לא מכירה תמילה הזאת.
נו.. טוב אולי אני בפיגור בחומר לימוד אך אני יודעת שאני אשלים את הפערים.

מה עשיתי בשבילי השבוע:
כשקניתי מתנות לחברה שלי
קניתי לעצמי משהו קטן, ובשבילי זה הישג כי אני תמיד קונה לאחרים ולא לעצמי
אז קניתי את אותו הדבר כמו שקניתי לחברה שלי=לעצמי
משהו זוללל אך התאהבתי בו
וכשאני אומרת משהו אני תמיד קונה אותו

התחדשות שניה
מיליון תמונות חדשות לפייסבוק, עם השמלות החדשות שלי

וקרדיט לחבר שלי שנהפך לצלם מקצועי
וקרדיט לעצמי על היותי נולדתי כפוטוגנית
המצלמה אוהבת אותי
ואני אותה

((להצטלם זה תרפיה החדשה שלי, שבעזרתה אני מבינה שאני יפה וסקסית כשאני מביטה על עצמי מהצד... ככה אני לומדת לאהוב את עצמי ...אחרי כל החיים עם שנאה העצמית שבעבר היתה לי -זה בהחלט אחד מהשינויים שלי-ללמוד לאהוב את עצמי ))

סובלת להיות במחיצת ההורים?
לסבול זאת מילה קלילה מידי...
כל יום הוא נוראי, אך למדתי גם להיות אסרטיבית ולתמרן את ההורים שלי
אך גם יודעת את מקומי=כיבוד הורים חשוב במשפחה שלנו ואצלנו אין דבר כזה כמו: לצעוק על אמא וכו'

askimosi

New member
דו"ח
....

משהו טוב שקרה לכם השבוע- קיבלתי בשורות ממש ממש טובות בנוגע ללימודים שלי(העתידיים)

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- הייתי אצל רופא שיניים וזה אף פעם לא נעים

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ראיתי סרט עם מיקל דאגלאס בשםFalling Down,בקצרה מסופר שם על בנאדם שפוטר ולאט לאט מאבד את שפיותו תוך כידיי שהוא נלחם בבירוקרטיה ובבעיות היומיום שמטרידות את כולנו,סרט מומלץ למי שלא ראה.
מצרף מספר קטעים מהסרט:

ככה נתפרתים מרעש והמולה

http://www.youtube.com/watch?v=N8b3963VRW4
ככה נלחמים בקבעון ובירוקרטיה

http://www.youtube.com/watch?v=AADXt6RHp8M

שיר-http://www.youtube.com/watch?v=uzv7_Owu7oo

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- שמירה על תזונה בריאה ותדה למישהי מכאן על המתכונים
.הסלט יצא אחלה - ממש בכיתי מרוב חרדל
.לקח,פעם הבאה אשים פחות.

סופ"ש טוב ושקט,
אסקימוסי

askimosi

New member
מצטער את זה לא אוכל לפרט לא פה ולא בפרטי

כשאחצה את הגשר אז למה לא.עד אז יש עוד זמן

,
אסקימוסי

ניר4819

New member
עונה

משהו טוב שקרה לכם השבוע-
ביליתי כמה ימים עם בת זוגי המקסימה, וזה היה כיף גדול.

לא היה משהו רציני. בשבוע כזה לא יכולים להיות דברים מבאסים. אולי רק זה שלא התעסקתי בלימודים שלי, כי הקדשתי את כל זמני לבת זוגי. אז בסופ"ש יש לי המון השלמות לעשות.

המעבר/ג'סטין קרונין. ספר מתח ואימה נהדר. אם יש פה חובבים של סטיבן קינג, הספר הזה הוא במיוחד עבורכם. אני נהנה ממנו מאד.

התחדשות השבוע-
לא זוכר אם היה משהו חדש השבוע... אולי פשוט פרח לי מהזיכרון כרגע.

שיר-
שיהיה לכולנו יום מושלם, כמו שלו ריד מבטיח, בשיר היחיד שלו שאני מכיר (והוא אחד מהשירים האהובים עלי ביותר):
http://www.youtube.com/watch?v=QYEC4TZsy-Y

להתרגז זה להיכנע לטיפשותם של האחרים - משפט שראיתי תלוי על קיר משרד באוני', ומצא חן בעיני.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-
התחלתי לחפש עבודה.

האם אתם סובלים במחיצת הורייכם?
שאלה מצויינת. אני אענה עליה במילה - כן. לא תמיד, אבל בהרבה מקרים ההורים שלי, ובפרט אמא שלי, גורמים לי להרגיש רע מאד מבחינה נפשית. מותש אפילו. עם הרבה חיכוכים, מריבות וכדומה. בת זוגי המקסימה לימדה אותי השבוע שאמא שלי אוהבת שאומרים לה "את צודקת" אפילו אם היא לא (אורגזמה נפשית הייתה המילה שהעולתה בהקשר הזה), אבל קשה לי מאד לשחק במשחק הזה. אני אנסה, בכל זאת.

בקשר לציטוט:
הציטוט המדוייק הוא-

להתרגז פירושו להעניש את עצמך, על טיפשותם של אחרים.

והמשפט הנל שונה ממה שאתה כתבת.

השאיפה שלי היא להדפיס את המשפטים החכמים האלו ולתלות במקומות מרכזיים בדירה
למשל על המקרר

Saladin

New member
השבוע שלי.

משהו טוב שקרה לכם השבוע- היה שבוע לא משעמם. פגשתי אנשים מעניינים. נפגשתי עם בת דודה שלי לשיחה טובה.

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- חלק מהדברים הלא משעממים
אבל הם לא מבאסים אותי.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- ראיתי את אקספרס של חצות פעם ראשונה. אני מתכוון לקנות כמה ספרים בשבוע הספר אז אוכל לדווח בהמשך מגזרת הספרים.

התחדשות השבוע- עלה לי רעיון לעשות משהו שעשוי להועיל לי.

שיר- לא עולה לי לראש כרגע.

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- נתתי לעצמי לקבל כמה זפטות. Gimme more.

האם אני סובל במחיצת הוריי - רק כשאני סובל בלי קשר אליהם.

nitsansh

New member
משהו טוב מאד שקרה השבוע

ביקור ראשון בבית החדש של הידידה שלי...

ואחר כך עשיתי יום טיול שהיה די מתיש אבל בסופו של דבר מהנה... ולסיום ניווט נחמד אחרי הפסקה של חודשיים...

משהו מבאס... נעלמו זוג מכנסיים והם מאד חסרים לי...

סרט שראיתי השבוע (יום ששי שעבר זה עוד נחשב?): "נולד פעמיים"

התחדשות: לא שעשיתי משהו בשביל זה... קידומת חדשה לגיל...

ציטוט: "אם אני אינני אני אז מי אני בכלל?"

שיר: ע"ע ציטוט
https://www.youtube.com/watch?v=wQ4PAbWBBMU

מה עשיתי בשביל עצמי: מה שכתוב בתחילת השרשור...

nitsansh

New member

האירוע העיקרי לציון המאורע יוזכר ב"דבר טוב שקרה לי" בסיכום הבא, כי זה יקרה ביום ראשון...

טוב הרבה זמן לא הייתי פה אבל סכמש

משהו טוב שקרה לכם השבוע- יורו 2013 הרבה כדורגל טוב במגרשים טובים ואווירה טובה מה עוד צריך השבוע הזה?
אהה וכמובן הפורמולה בירושלים הכניס אותי לממש אווירה טובה

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- אין באסה זה היופי..

התחדשות השבוע- מטען חדש לפלאפון? נחשב?

שיר- http://www.youtube.com/watch?v=4RByT4bkekU

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- "יש הרבה סוגים של אמת אבל רק 2 סוגים של קרמבו" (מהתכנית של טייכר וזרחוביץ)

האם אתם סובלים במחיצת הורייכם? סובלים זאת הגדרה קשה.. זה איפשהו באמצע

למעלה