סיכום שבועי

nitsansh

New member
היית במשחקים??

אני הצלחתי להשיג כרטיס רק למשחק רוסיה-גרמניה ובסוף לא הלכתי כי זה היה משחק לפרוטוקול...

הזמנתי מראש

הייתי שבוע שעבר בהולנד-גרמניה וישראל-איטליה
והשבוע בישראל-אנגליה והולנד-ספרד
לצערי חצאי הגמר בשבת אז אי אפשר ללכת (וגם יש הופעה של הבילויים) אבל יש גם כרטיס לגמר

nitsansh

New member
אני נזכרתי להזמין 3 ימים לפני הטורניר

אז לא היו כבר כרטיסים למשחקים של ישראל וספרד..

אפשר גם?

משהו טוב שקרה לכם השבוע- הגיעה בדואר מתנה מהסיגניפיקנט

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- פגישה לוהטת במיוחד שבוטלה ונאלצה להידחות בגלל ענייני עבודה.

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- המממ, קריאה חוזרת של "משתקפת בך".

התחדשות השבוע- ספרים שרציתי במבצע הזה של 2+1

שיר- ימי התום

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע- אין משהו ספציפי

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע- קראתי וכתבתי

(לנועזים - כתבתי אומר שיש פוסט חדש בבלוג (
- אבל הפעם יש הפתעה בסוף
))

dori78

New member
על הפוסט החדש

אם כי כבר היו לך הרבה יותר נועזים...

אוווו...

ברור, כן - זה יצא לי די סולידי

הפעם הלכתי על הומור ומטאפורות...
איזה כייף - לא ידעתי שאת קוראת שלי

AlanSmith

New member
סיכום שבוע

משהו טוב שקרה לכם השבוע- המשקל יורד לאט אבל בטוח.
משהו רע שקרה לכם השבוע - חוסר המוטיבציה, לא יודע למה.
סדרה - ראיתי ביום ראשון את הדבר שנקרא האח הגדול.
התחדשות השבוע - קצת מפדח לרשום פה.
שיר - Gnarls Barkley - Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=bd2B6SjMh_w
ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע -"המטרה בלימוד כלכלה איננה לרכוש סדרה של תשובות מוכנות עבור שאלות כלכליות או מודלים מסובכים בתחום, אלא ללמוד כיצד להימנע מלהיות מרומים על-ידי כלכלנים."
- ג'ואן רובינסון
מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע - נרשמתי להרבה קבוצות בפייסבוק של אנשים שנפגשים. ואני מתכנן לנסות למצוא לעצמי חיים. גם שלחתי קצת קורות חיים שאני ארגיש טוב עם עצמי.

askimosi

New member
טוב אם לא, כנראה שקשור לדיאטה...

אבל בינינו לא חייב פירוט

סיכום

משהו טוב שקרה לכם השבוע- קיבלתי משמרות אקסטרא בעבודה, אמנם לא משהו קבוע אבל לפחות החודש יהיו לי עוד כמה גרושים במשכורת

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- לאמצליחה להתקדם במבחינת חיפוש עבודה במה שלמדתי

סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע- סרט-האנגאובר 3 , למי שיתכנן לראות סרט מאכזב

התחדשות השבוע-

שיר-

ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-

מה עשיתם בשביל עצמכם השבוע-
לא נתתי לעצמי להתייאש מהלימודים

במסגרת שאלות משתנות ארצה לשאול אתכם הפעם-האם אתם סובלים במחיצת הורייכם? אני עברתי לשכירות,גם בגלל גלילי המופלג וגם כי יש לי ייאוש מלהיות זמן ממושך איתם. הם נוטים לדכא אותי ולהוציא לי את החשק מדברים

השבוע שהיה

משהו טוב-מפגש גננות שכלל סדנא מאוד מעניינת והתרחש אצלי בגן-היה ממש כיף וקיבלתי מלא רעיונות שווים שאני כבר מתחילה ליישם

משהו מבאס- התחלתי לארוז ותקתקתי הרבה אריזה ואז פתאום נהייתה ירידת מתח ושבועות עמוסים מאוד והפסקתי לארוז-היום אחרי סיבוב בפורומים מתכננת לחזור לאריזה רצינית יותר-שבועיים למעבר!

סדרה שראיתי השבוע- "מה שנחוץ לרווק" ,מבוסס על גאווה ודעה קדומה לדעתי. סדרה שראיתי מתוך שעמום כי לא היה מה לראות ודווקא סדרה נחמדה

התחדשות השבוע-לא בשבילי, אבל הסייעת שלי מאוד התלהבה מהתיק שקניתי דרך אתר שנקרא סטייל ריבר, וביקשה שנקנה לה אותו בצבע אחר לכבוד יום ההולדת שיש לה השבוע אז קניתי לה בשם כולנו ובנוסף גם קניתי לה צמיד.

שיר- מי שטוב לו ושמח
חחח סתם סתם... האמת, אין ממש שיר שתפס אותי השבוע, בקושי שמעתי מוסיקה...

משפט שעשה לי את זה השבוע- אחד הילדים בגן מאוד התלהב ממפגש שעשיתי ומיד אחרי המפגש בא אליי,נתן לי חיבוק ואמר: "את יודעת שהיה לי נורא כיף איתך?!" אחחח איזה מתוקים הם!

מה עשיתי למען עצמי- הממ... כלום.

לגבי סבל עם ההורים-מאוד... אני אישית לא מסוגלת להיות לידם מעבר לשעה-שעתיים. הם רבים המון ובכל הזדמנות וזה משגע אותי
לישון אצלם למשל זה משהו שאין סיכוי שיקרה. אני מאוד אוהבת אותם אבל לפעמים זה ממש קשה להיות איתם.

הסיכום שלי

משהו טוב שקרה לכם השבוע- הרבה צחוקים בעבודה ומצב רוח כללי מעולה.
עוד מעט נוסעת להורים לאכול פלאפל שאבא מכין (הכי טוב בארץ, באחריות).

משהו מבאס שקרה לכם השבוע- אין

ספר קראתם השבוע- התחלתי לקרוא את הספר- Quiet: The Power of Introverts in a World That Can't Stop Talking על כוחם של המופנמים, מעניין עד כה.

התחדשות השבוע- שום דבר מיוחד.

שיר- שיר מדהים של פיל קולינס (עם סטינג בקולות רקע) שאני לא מפסיקה לשמוע לאחרונה.

האם אתם סובלים במחיצת הורייכם? ממש לא. כמובן שהיחסים בינינו ידעו עליות וירידות אבל באופן כללי הקשר היום מצויין. אמא שלי עדיין מנדנדת ומציקה הרבה (כמו רוב האימהות) אבל אנחנו די קרובות וממש כמו חברות. האמת מאז שעברתי דירה, אני מרגישה שהקשר עם הוריי השתפר.

למעלה