סיכום שבועי

סיכום שבועי

היום הכי טוב השבוע?
היום הפחות טוב?
המצחיק/המרגש/הציטוט של השבוע?
שיר השבוע?
סדרת השבוע?
ספר השבוע?
סרט השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?
מ 1-10 כמה אתם מחכים לעונה החדשה?
לאיזה עוד 3 סדרות אתם ממש ממש מחכים?

Lion_Heart

Well-known member
so...

היום הכי טוב השבוע?חמישי
היום הפחות טוב?תנחשו
המצחיק/המרגש/הציטוט של השבוע?
שיר השבוע?https://www.youtube.com/watch?v=YKtlK7sn0JQ
סדרת השבוע?star trek voyager
ספר השבוע?blood of olympus
סרט השבוע?
תוכניות לשבוע הבא?PASS
מ 1-10 כמה אתם מחכים לעונה החדשה?8
לאיזה עוד 3 סדרות אתם ממש ממש מחכים?AOS,CASTLE, PENNY DREDFULD

אני חולה עליו במפץ הגדול

והקישור זה אמיתי, באמת תיהיה סדרה כזו? אפל וואיט

Lion_Heart

Well-known member
אני תמיד אהבתי אותו

ב"אאורקה" ונראה לי שזה סרט, וכן... apple white...האמת נשמע דיי מתאים

הצלחתי לפתוח את השיר

(עושה לי בעיות המחשב)
השיר קורע!!!
שירן בטוח תאהב אותו (זה במקור הבאקסטריט בויז, נכון?)

אני מאוד אוהב את Voyager

*סילחו לי, קצת לא קשור, קפצתי לכאן בגלל ההודעה שמודיעה על פורומים חדשים, בעיקר כי לא היה לי ידוע שהפורום הזה נסגר בכלל.
&nbsp
במשך שנים הייתי סרבן voyager עקשן. אחרי שראיתי את TNG ואת DS9 ראיתי את העונה הראשונה של Voyager והיא ממש שיעממה אותי. אז הפסקתי ושכחתי ממנה. כמובן זה היה לפני המון שנים. לפני איזה שנתיים ראיתי מחדש את כל TNG ואחריה את כל DS9 ואז החלטתי לראות לתת עוד סיכוי לVoyager. העונה הראשונה באמת הייתה די מרדימה כמו שזכרתי, אבל משם היא השתפרה פלאים ובחלקים מסוימים שלה הייתה ממש נהדרת.
אוף כל כך בא לי שרשת SyFy או רשת אחרת יעשו סדרת מסע בין כוכבים חדשה. מידי פעם שומעים דיבורים, אבל שום דבר לא יוצא מזה. והסרט סטאר טרק האחרון הרגיש לי כמו תועבה, אבל עצם ההצלחה שלו דווקא מקטין את הסיכוי לסדרה, לפחות בזמן הקרוב.
&nbsp
וכאן הסתיים הטיול הצדדי הזה בקרב עולם המד"ב...
לא ממש קשור לפורום...
אלא אם כן דיסני יקנו את הזכויות לStar Trek ואז אולי ז'אן לוק פיקארד יבקר בסטוריברוק בעצמו.

הייי

אי כיף לראות אותך כאן

איזה מעצבנים, הפורום אף פעם לא נסגר, הפורום חי ובועט שנתיים+
סתם הכלילו אותנו

יש הרבה דמויות אורחות שממש מוכרות מסדרות אחרות,
זה כיף לפעמים לראות את זה, כמו פינוקיו (שאת הדמות אתה בטוח מכיר בגלל באפי).
אם תחליט לנסות לצפות בה ואם לא, אתה מוזמן תמיד

Shiri from the block

Active member
חחחח השיר מגניב לגמרי

אוי אני חייבת להראות את זה לידידים שלי שכל שניה מזמינים דברים מאיביי ואמזון חחח
גדול!

Rachel47

New member
היי אני פה בזמן הגיוני לסיכום!

היום הכי טוב השבוע? יום חמישי הייתה חתונה לבנדוד של בויפרינד אז הלכתי עם בתדודה שלו למספרה ועשיתי תסרוקת נחמדה והשמלה גם הייתה אחלה והאולם היה ממש מהמם והאוכל היה מעולה (הכי חשוב לי באירועים האמת
שמנה) וכלללללללל המשפחה שלו הייתה שם והיה ממש מצחיק והזוי ותכלס לא קיבלתי יותר מידי "בקרוב אצלכם" כמו שציפיתי אז או שזה הופנה רק אליו או שהם נרגעו (לא סביר)..החתן עצמו זרק "בקרוב אצלכם" כל פעם שהוא ראה אותי..זה היה די משעשע...והכלה הייתה מהממת..ממש, בלי קשר לכך שהיא בחורה יפייפיה ברמות אחרות גם השמלה שלה הייתה מושלמת! כמובן שרק בחורה שנראית כמוהה יכולה ללבוש אותה..ועדיין..אני מעריכה מאוד את הטעם וגם את המודעות..ראיתי כלות שנראות ככה ואיכשהו חושבות שהן צריכות לשים מחוך וזה פשוט נורא לא במקום אבל היא מודעת לחלוטין לכמה שהיא רזה אז הרבה מהשמלה שלה הייתה מתחרה (בצדדים) והיא ישבה עליה ממש יפה ומאוד החמיאה..קיצר..כל הכבוד...
היום הפחות טוב?יום רביעי האוטו כתב לי הודעה שהגיר שלו התחמם ושאני אעצור בצד וחשבתי שהוא צוחק איתי עד שקלטתי שהוא לא מחליף הילוכים וזה פחות מגניב בכביש מהיר אז נשארתי תקועה בשוליים של כביש 1 מירושלים לתל אביב והזמינו לי גרר ורכב חלופי וכל החוויה הייתה מטלטלת לחלוטין ומורטת עצבים אבל בסופו של דבר היא נפתרה ביעילות יחסית (משהו כמו שעתיים..חשבתי הרבה יותר) ועכשיו אני עם החלופי ודואגת לפורד שלי

המצחיק/המרגש/הציטוט של השבוע? ממממ אין לי כל כך
שיר השבוע? you and I של ג'ון לג'נד..זה החדש שלו אחרי all of me המהמם והיה אותו המון ברדיו השבוע..אז נבחר בו לשיר השבוע

סדרת השבוע? שומדבר ספציפי כי אני לא ממש רואה שומדבר כרגע

ספר השבוע? אני קוראת את Paper towns של ג'ון גרין (זה שכתב את אשמת הכוכבים) והוא נפלא!! וממש מומלץ!!! וגם אשמת הכוכבים עצמו!!! למי שעדיין לא קרא!
סרט השבוע? ראיתי רק סרט אחד השבוע וזה "הרץ במבוך" שהלכתי אליו כי בויפרינד החליט שזה נשמע לו רעיון טוב ואני ואחיו הכנו אותו לעובדה שזה לא עומד להיות טוב (כי ככה נראה מהטריילרים) ואז הגענו והופתעתי לטובה..זה לא משחקי הרעב..אבל זה סבבה ולא סבלתי בכלל..זה בטוח לא מפוצלים הנוראי...אני אראה את ההמשכים...אבל זה לא עשה לי חשק מטורף לקרוא את הספרים (לעומת משחקי הרעב למשל)
תוכניות לשבוע הבא? שבוע קצרררררררר!!! אני כל השבוע במרכז ואז חג ווהוהווווו!!!! איך אני אוהבת את ראש השנה!!!!!!!!
מ 1-10 כמה אתם מחכים לעונה החדשה? פאקינג מיליון!
לאיזה עוד 3 סדרות אתם ממש ממש מחכים? וול הרבה נגמרו לי אז אני מנסה לעשות לעצמי סדר בראש..אני מחכה לאנטומיה לא כי היא מדהימה או משהו..כי זה כבר עניין של הרגל ואני כבר מאוד מחוברת אליו אפילו כשהיא מעצבנת, יהיה לי קשה בלי כריסטינה..אמממ משחקי הכס נחשב? אפילו שזה עוד מלא זמן? אהה האישה הטובה!!!! אוי רגע רגע!!! החץ!!!!!! ראיתי עוד איזה טריילרון השבוע ומתתי!!!!!!!!! שיחזור כבר ושיהיו ביחד כבררררררררררר!!!!!

מה בלי תמונה?
טוב בכל זאת..תמונה של התסרוקת

Y. Welis

New member
יש השפעה מהסידרה 'אקסטנט'

שם החייזר מציג תמיד את התצורה הזו ->

יש גם ספר לסרט הזה?

נשמע מעניין.
החתונה נשמעת מעלפת, והשיער נראה ממש יפה.
איזה באסה עם האוטו
מתי תקבלי אותו בחזרה?

Rachel47

New member
קיוויתי כל כך לקבל אותו היום

והתקשרתי לאיש קשר שהיה בממתינה ולא חזר אליי וגם ככה עזבתי את ירושלים מוקדם יחסית לפגישה במשרד
אני אנסה להתקשר אליו מחר לקבל בערך הערכה מתי אני אקבל אותו..אבל אני לא אופטימית...חגים..וזו בעיה רצינית יחסית..אני באמת חושבת שיש מצב שאני אראה אותו רק אחרי סוכות

מה שכן..באוטו החלופי..אני אף פעם לא לבד....
יש...עכביש באוטו
שמופיע ככה מידי פעם לכמה שניות וכשאני מנסה להגיב ואולי לתפוס אותו ולהוציא אותו הוא פשוט..פוף! נעלם!
ואז אני און אלרט כל הנסיעה וממש דרוכה
יופי

&nbsp
כן זו סדרה של שלושה ספרים ואז הסופר גם הוציא ספר מקדים, פריקוול
לא נפלתי ברמה של לקרוא את הספר למרות שתכלס עוד יש מצב שבאיזה יום של שעמום וחיפוש אחר ספר אני עוד אוריד אותו לקינדל...נראה..

וואי משחקי רעב פתח עולם

שלם, אה? אני אחפש את זה.
עכביש?!?!? קטן? גדול? ואת סבבה עם זה??
איזה באסה עם האותו היפיוף שלך, אני מקווה שיחלים מהר

למעלה