היי אני פה בזמן הגיוני לסיכום!
היום הכי טוב השבוע? יום חמישי הייתה חתונה לבנדוד של בויפרינד אז הלכתי עם בתדודה שלו למספרה ועשיתי תסרוקת נחמדה והשמלה גם הייתה אחלה והאולם היה ממש מהמם והאוכל היה מעולה (הכי חשוב לי באירועים האמת
שמנה) וכלללללללל המשפחה שלו הייתה שם והיה ממש מצחיק והזוי ותכלס לא קיבלתי יותר מידי "בקרוב אצלכם" כמו שציפיתי אז או שזה הופנה רק אליו או שהם נרגעו (לא סביר)..החתן עצמו זרק "בקרוב אצלכם" כל פעם שהוא ראה אותי..זה היה די משעשע...והכלה הייתה מהממת..ממש, בלי קשר לכך שהיא בחורה יפייפיה ברמות אחרות גם השמלה שלה הייתה מושלמת! כמובן שרק בחורה שנראית כמוהה יכולה ללבוש אותה..ועדיין..אני מעריכה מאוד את הטעם וגם את המודעות..ראיתי כלות שנראות ככה ואיכשהו חושבות שהן צריכות לשים מחוך וזה פשוט נורא לא במקום אבל היא מודעת לחלוטין לכמה שהיא רזה אז הרבה מהשמלה שלה הייתה מתחרה (בצדדים) והיא ישבה עליה ממש יפה ומאוד החמיאה..קיצר..כל הכבוד...
היום הפחות טוב?יום רביעי האוטו כתב לי הודעה שהגיר שלו התחמם ושאני אעצור בצד וחשבתי שהוא צוחק איתי עד שקלטתי שהוא לא מחליף הילוכים וזה פחות מגניב בכביש מהיר אז נשארתי תקועה בשוליים של כביש 1 מירושלים לתל אביב והזמינו לי גרר ורכב חלופי וכל החוויה הייתה מטלטלת לחלוטין ומורטת עצבים אבל בסופו של דבר היא נפתרה ביעילות יחסית (משהו כמו שעתיים..חשבתי הרבה יותר) ועכשיו אני עם החלופי ודואגת לפורד שלי
המצחיק/המרגש/הציטוט של השבוע? ממממ אין לי כל כך
שיר השבוע? you and I של ג'ון לג'נד..זה החדש שלו אחרי all of me המהמם והיה אותו המון ברדיו השבוע..אז נבחר בו לשיר השבוע
סדרת השבוע? שומדבר ספציפי כי אני לא ממש רואה שומדבר כרגע
ספר השבוע? אני קוראת את Paper towns של ג'ון גרין (זה שכתב את אשמת הכוכבים) והוא נפלא!! וממש מומלץ!!! וגם אשמת הכוכבים עצמו!!! למי שעדיין לא קרא!
סרט השבוע? ראיתי רק סרט אחד השבוע וזה "הרץ במבוך" שהלכתי אליו כי בויפרינד החליט שזה נשמע לו רעיון טוב ואני ואחיו הכנו אותו לעובדה שזה לא עומד להיות טוב (כי ככה נראה מהטריילרים) ואז הגענו והופתעתי לטובה..זה לא משחקי הרעב..אבל זה סבבה ולא סבלתי בכלל..זה בטוח לא מפוצלים הנוראי...אני אראה את ההמשכים...אבל זה לא עשה לי חשק מטורף לקרוא את הספרים (לעומת משחקי הרעב למשל)
תוכניות לשבוע הבא? שבוע קצרררררררר!!! אני כל השבוע במרכז ואז חג ווהוהווווו!!!! איך אני אוהבת את ראש השנה!!!!!!!!
מ 1-10 כמה אתם מחכים לעונה החדשה? פאקינג מיליון!
לאיזה עוד 3 סדרות אתם ממש ממש מחכים? וול הרבה נגמרו לי אז אני מנסה לעשות לעצמי סדר בראש..אני מחכה לאנטומיה לא כי היא מדהימה או משהו..כי זה כבר עניין של הרגל ואני כבר מאוד מחוברת אליו אפילו כשהיא מעצבנת, יהיה לי קשה בלי כריסטינה..אמממ משחקי הכס נחשב? אפילו שזה עוד מלא זמן? אהה האישה הטובה!!!! אוי רגע רגע!!! החץ!!!!!! ראיתי עוד איזה טריילרון השבוע ומתתי!!!!!!!!! שיחזור כבר ושיהיו ביחד כבררררררררררר!!!!!
מה בלי תמונה?
טוב בכל זאת..תמונה של התסרוקת