סיכום שבועי

Rachel47

New member
אני חושבת שהעולם

היה קיים לפחות מבחינת הספרים....ספרות נעורים תמיד הייתה...מדע בדיוני תמיד היה...יכול להיות שיש עכשיו הצפה של סיפורי פוסט אפוקליפסה ועל הקושי של נערים לחיות בעולם כזה עם קריצה ענקית לקושי של נערים לחיות בעולם של ימינו ידה ידה ידה
אבל יכול להיות שזה רק מרגיש ככה ושהז'אנר תמיד היה כזה מפותח פשוט לא פיתחו סרטים לפיו עד לא מזמן
&nbsp
העכביש...וול זה לא טרנטולה..זה עכבישון...גודל של העיגול שאת עושה עם האגודל והאצבע..משהו כזה..אולי טיפה יותר קטן...הוא גם די מרהיב יש עליו קצת צהוב...סהכ חמודי...זה שאני מאוד אדישה לגבי זה זה אחרי עבודה עצמית די רצינית..אני כן מפחדת מג'וקים ועכבישים אבל קראתי פעם קומיקס מפגר שמסביר שיש רק ממש מעט זנים ארסיים ושכל השאר ממש לא מסוכנים והכל סבבה וצריך להיות בסדר איתם...אז אני חוזרת על המסר הזה כל פעם שהוא דופק הופעה...ואני כבר די בסדר עם זה...

Shiri from the block

Active member
עונהההה

היום הכי טוב השבוע? הימי לימוד תופים שלי בראשון ושלישי. זה ממש כיף!
היום הפחות טוב? ביום שני דיברתי עם הפסיכולוגית על כללללללללל מה שמטריד אותי. כאילו, זהו. שפכתי את הכל (בשאר הפגישות זה די נמרח מסביב כי לא רציתי לגעת בזה) אז יום שני דיברנו על הכל.. והיה קצת קשה.. והרבה אומץ להיפתח והרגשתי קצת רע אחר כך.. אבל חזרתי לבית וראיתי באפי ואנג'ל וזה הוציא אותי מזה לגמרי חח אז זה עבר.. והיא המליצה לי ללכת לפסיכיאטר אז הלכתי אתמול ומתחילה טיפול תרופתי ולקחתי היום כדור והאמת שיש לי הרבה חששות לגבי זה
גם כבר הספיק להיות לי 2 תופעות לוואי ואין לי כחחחח למרות שאומרים שזה עובר אחרי שבוע-שבועיים...
המצחיק/המרגש/הציטוט של השבוע? משהו שזאנדר אמר שכתבתי בסיכום באפי שלי
שיר השבוע? בקסטריט הרבה.. ומשום מה האייפון שלי החליט שבא לו לשים לי הרבה בריטני בשאפל חח אז יצא לי לשמוע הרבה בריטני השבוע
סדרת השבוע? באפייייייייייייייייי
אוף אני כבר מתגעגעת!!! איזו סדרה
איפה אייקון סגידה איפה?? צריך לבנות מקדש סגידה לסדרה הזאת. פשוט כל כך מאוהבת!! וגם אנג'ל והמפץ הגדול (עונה 3 פרק 2) ומרוששות לא יכולה להפסיק
וגם היפים והאמיצים לצערי למרות שכבר אין לי כוח

ספר השבוע?
סרט השבוע?
סוף סוף ראיתי העזרה. סרט ממש יפה
תוכניות לשבוע הבא? אז כבר היה לי שיעור תופים אתמול, היום פסיכולוגית, מחר עוד שיעור תופים
ואז רביעי חג אצל המשפחה וחמישי אצל דודים
כיף!
מ 1-10 כמה אתם מחכים לעונה החדשה? 10!!!!!
לאיזה עוד 3 סדרות אתם ממש ממש מחכים? נקמה!!!!!!! ממש אבל!! מרוששות
!! ונגיד שיומני הערפד. למרות שהם מאכזבים אותי בטירוף
הא וגם פאמילי גאי! חסר לי ההומור המטורף שלהם.

Shiri from the block

Active member
חחחחח אין לי משו נגד המשכי קומיקסים
אני פשוט אחפש תקצירים אונליין מה קרה עם הדמויות. קומיקס אף פעם לא עניין אותי.. לא מסתדרת איך לקרוא את זה ובאיזה סדר. מבלבל אותי.

גם אני מתעלמת מהקומיקס

אני לא יכולה עם המעבר הזה, הוא לא טבעי לי.
.
.
.
וואי כתבת הרבה (אני צריכה ללמוד שבהודעות שלך תמיד להתחיל לכתוב תגובה בזמן הקריאה
)
אני יודעת שזה נשמע מלחיץ לקחת תרופות כאלה, אבל תקראי עליהם, תבדקי כדי להרגיע את עצמך,
תני להם צ'אנס של השבוע שבועיים האלה. ומה זאת אומרת? את לא תפגשי איתה יותר? את צריכה לעבור רופא?
אני מקווה שלא הבנתי, כי נשמע שסוף סוף נפתחת ובטחת בה, אני לא רוצה שיחליפו לך רופא עכשיו

את כבר יודעת לנגן טוב?
אני מחכה גם לנקמה וגם מתבאסת שהחזירו את "את יודעת מי" (למקרה וזה ספוילר) ויומני הערפד גם מייאשים אותי, אבל אני אצפהבזה.
.
.
שכחתי לכתוב לך על באפי, שאהבתי נורא את התהליך עם הגרזן הזה ומה שווילו עשתה, הסצנה הזו של כל מי שמיועדת להיות קוטלת הופכת להיות קוטלת עשתה לי ממש צמרמורות.
&nbsp

Shiri from the block

Active member
זה בדיוק הבעיה
קראתי על התרופה וזה מה שהלחיץ אותי XDD
חוץ מזה התלות הזאת בכדורים זה תמיד הציק לי. כאילו מצד אחד אני רוצה שזה יעזור לי אבל מצד שני זה סוג של תלות. למרות שאף אחד לא אמר שאני צריכה לקחת את זה לכל החיים עכשיו.
אני נפגשת עם הפסיכאטרית עוד חודש להסתכלות נוספת לראות אם הכדורים עשו משהו, אם הם השפיעו..
את הפסיכולוגית אני ממשיכה לראות :) אומרים שטיפול פסיכולוגי בנוסף לטיפול פסיכאטרי ממש עוזר ומקל על המצב, אז זה מה שאני עושה! עכשיו נחכה לחלק שמקל על המצב שיגיע חח
&nbsp
אממ יש חלקים שהמורה די מבסוט ממני ואומר שאני קולטת מהר.
יש קטעים שאני קצת מתקשה בהם, כמו מעבר בין התופים כשזה מתחיל להיות מהיר.. אבל המורה ממש מעולה והוא יודע איך להסביר ממש טוב. אני מאוד מרוצה ממנו ובכלל מהשיעורים :)
&nbsp
לגבי נקמה- אני גם מבואסת שהם החזירו את אני-יודעת-מי. אבל הפרומו שראיתי היה נראה ממש טוב אז אני מקווה שתיהיה לנו עונה מוצלחת.
&nbsp
כן מה שהיה עם הגרזן היה רעיון אדיר!!
וגם לי זה העביר קצת צמרמורת שעכשיו כל קולטת פוטנציאלית היא קוטלת. ת'כלס זה הדבר היותר הגיוני מאשר רק קוטלת אחת
מי הגאון שחשב לשים רק קוטלת אחת?
הקוסמים האלה.... או נזירים.. או מי שזה לא יהיה חח כבר לא זוכרת.

למעלה