סיכום שבועי

סיכום שבועי

שאלה מתחלפת
: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם)

היום הכי טוב:
היום הפחות טוב:
משהו מעצבן:
משהו טוב:
ציטוט או משהו מצחיק:
קניית השבוע:

סרט:
סדרה:
ספר:

תוכניות לשבוע הבא:
תמונה?

שבת שלום

מסכמת

שאלה מתחלפת: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם):
לפני אי אלו שנים בשנות העשרים שלי התחפשתי לדמות הנפלאה של אומה ת'ורמן - מייה וולאס מספרות זולה,
ועוד תחפושת שאהבתי היא מכיתה א' - הייתי וונדרוומן, הכל הכנו בבית, ויצא ממש מקסים

היום הכי טוב:
היום
הקטנה קמה ב 6 בבוקר נרגשת ביותר, אז קמתי גם אני מוקדם כדי לארגן אותה, היא ממש התרגשה, והיה כיף לאפר אותה ולעזור לה להתלבש,
מזל שזו שמלה ארוכה אז שמתי לה חולצה מתחת+טייץ כי היה ממש קר. צילמתי אותה בבית ובבי"ס עם החברות, הקור קצת הרס להם את החגיגות, אבל הם
ממש נהנו. מקווה שיום ראשון יהיה נעים יותר.

היום הפחות טוב:
אתמול
הרבה הרבה זמן לא יצאתי לבלות, ותמיד כל שנה יש בריף הדולפינים מסיבת פורים, כמה שנים לא יצא לי להיות שם,
והשנה ממש רציתי והחברות התלהבו שאני מסכימה לצאת, יצאו מגדרם כדי לארגן הזמנות למסיבה (כי הם לא למכירה), בערב כבר היה קר ודי יצא לי החשק
אבל לא רציתי לאכזב אותן, אז התארגנתי, התאפרתי, סידרתי שיער יפה ושנייה לפני שיצאתי התחיל גשם

אבל אחרי כמה דקות הפך לטיפטוף קל, לקחתי מטרייה ויצאתי, ישבנו אצל חברה, ואז יצאתנו, הגענו, נכנסנו, קנינו שתייה ו....מבול!! נכנסתי עם פאן יוצאתי משם
עם חצי תלתלים, ברחנו הביתה
.

משהו מעצבן:
אתמול^^

משהו טוב:
סליחה, כתבתי את זה פעמיים

ציטוט או משהו מצחיק:
מהפרסומת של הוט: "יש שכל, יש דאגות"

קניית השבוע:
מטען למחשב (200 ש"ח), חולצות לבית, נמאס לי מהסמרטוטים, אז קניתי כמה חולצות טריקו חמודות עם הדפסים ממחלקת גברים (גדול ונוח)

סרט:
היום יש את "מלחמת העולמות Z" - נקליט ונראה איך זה.

סדרה:
הצטברו לי מלא בגלל המרתון האנטומיה, כיף לראות פתאום רצוף. יש לי לראות פל"ל, טין וולף, שיקגו פייר, האישה הטובה, נאשוויל.

ספר:
לא

תוכניות לשבוע הבא:
בע"ה ביום ראשון לקחת את הקטנה לעוד סיבוב תחפושת, יש חגיגות בעיר, מקווה שלא יהיה הומה מדי

תמונה?
מייה וולאס

Macphista

New member
וונדרוומן זה מגניב!

יום אחד אתחפש לוונדרוומן.
איזה כיף זה לחפש ילדים, כל ההתלהבות וההנאה. נשמע כיף כיף.
תמיד היה לנו הרגל שהיינו הולכות אמא שלי, סבתא שלי ואני, בבוקר של מסיבת התחפושות בבתי הספר בפורים, לבית ספר יסודי ליד הבית שלנו והיינו מסתכלות על התחפושות של הילדים.
רק אתמול בצהריים חשבתי על זה ששכחתי מזה לגמרי. סבתא כבר לא יכולה ללכת כך שלא היה אף אחד שיזכיר לנו...

אני באמת מנסה להבין איזה חוסר הגיון שלא מסתדר לי- יום ראשון ושני יש חופש לילדים מבתי הספר. אבל אין חופש ברוב מקומות העבודה.
הכיצד?
איך זה מסתדר?

זה באמת החלק הכי מתסכל

ההבדל בין החופשות של הילדים לבין מקומות העבודה, 70 ומשהו יום הפרש של ימי חופשה! שזה המון.

עצוב על סבתא, לראות אותם מזדקנים, אני מסתכלת על סבתא שלי היום ולפני שנה שנתיים וההבדל כזה גדול

shirush3

New member
מרתון אנטומיה? של עונה 10?

ראיתי עכשיו פלל ואני עם רגשות מעורבים

למה חיפשת את הקטנה שלך? איזה כיף זה פורים לילדים

ובאסה עם המבול

כשהייתי בצבא יצאנו למסיבה בפורים מהמשרד שלנו ובחזרה היה מבול מטורף ולא הצלחנו למצוא מונית חזרה אז פשוט עמדנו מתחת לעץ מחטים כאילו שזה מה שיציל אותנו

חזרנו ספוגות!

זה מה שניסינו לעשות
להתחבא תחת עץ בריף

לא עבד!!!

זה תחפושת שקניתי באיביי, סוג של משהו ויקטוריאני, היא בחרה ויצא ממש יפה עם מטריית תחרה ורודה

מרתון אנטומיה מההתחלה, כי בהוט התחילו מההתחלה אז ראיתי פה ושם פרק, ואז שהם הגיעו לעונה 3 ממש נכנסתי לזה ופשוט המשכתי ב VOD,
אני עדיין מתבאסת שפיספסתי את העונות הראשונות שוב, אבל לא יכלותי להתחיל שוב. עכשיו אני בעונה 8, עם זולה וכו'.

ראיתי אתמול פל"ל, זה לא ממש התקדם לשום מקום, הם קצת מעייפים אותי שהם נותנים לנו חשוד ואז לוקחים אותו אחרי כמה פרקים ואז שוב חשוד חדש.....

shirush3

New member
אנטומיה מההתחלה

קשה לי לראות פרקים מההתחלה ולראות מה עשו עם זה העונה
, למרות שהפרק האחרון היה בסדר

זולה
האמת שאהבתי את עונה 8 חוץ מהפינאלה.
איך הצלחת לראות את הפינאלה של 6 שוב? אני ניסיתי לראות שוב ולא הצלחתי

פלל מבאס
כל פעם מאשמים מישהו אחר ואז פתאום משומקום הוא נעשה מפחיד

לא היה קל בכלל

והייתי בסוג של לחץ, הלחץ התחיל מהרגע שגארי הגיע עם אישתו לבי"ח ופתאום את יודעת איך זה עומד להגמר........

האמת שעכשיו אני בחלק שגם קשה לי, הנרי בדיוק מת וטדי מפתחת כלפיו שנאה ומתנהגת ממש ממש מגעיל וגוררת אחריה את כריסטינה.
המרתון הזה שינה את דעתי המון, אני ממש אוהבת את אוון, אני רואה אותו לגמרי אחרת.
וגם את קפנר (במיוחד עם מה שקורה איתה בפרקים החדשים), היא דמות ממש חמודה ולחוצה

ומשום מה אריזונה באה לי ממש ממש רע מתחילת המרתון, כי לפני חיבבתי אותה מאוד, עכשיו ממש קשה לי איתה.

את עדיין חברה שלי? למרות אוון וקפנר?

Macphista

New member
מישהו יודע איפה ג'ימי?

שאלה מתחלפת: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם)
פורים אף פעם לא היה הצד החזק שלי...

היום הכי טוב: רביעי. היה יום ממש טוב ואני ארחיב עליו בהמשך אם אכן דברים יסתדרו בסדר.
היום הפחות טוב: אולי יום ראשון? למרות שקיבלתי הודעה חשובה ביום ראשון שהפכה אותו ליום איכותי והשכיחה את הבוקר המזעזע. אז.. בגדול היה לי שבוע טוב.
משהו מעצבן: אנשי מכירות, או אנשים שמעריכים אנשי מכירות.
משהו טוב: כן, קרו הרבה דברים טובים השבוע. וברגע שדברים יסתדרו ארחיב. טפו טפו טפו

ציטוט או משהו מצחיק: אוקי, ציטוט מעצבן. כידוע עברתי לגור בדירה ששייכת לקרוב משפחה. קרוב המשפחה מבוגר, עבר לגור בבית אבות, וכמה חודשים אח"כ מאחר והמשפחה לא רצתה שהבית יעמוד לבד וגם לא רצו להשכיר לזרים, הציעו לי לעבור לבית. עברתי קצת בהיסוס ואחרי התמהמהות גדולה אבל בגדול התרגלתי והכל סבבה. טפו טפו טפו.
אז בצהריים חזרתי הביתה ותפסה אותי שכנה. לא מזקנות השכונה. אישה כבת 35-40. והיא ראתה שאני נכנסת לכיוון הבית ושאלה על זה. אז אמרתי שכן, עברתי לגור פה. תגובתה - אה, אז בגלל זה הוא עבר לבית אבות? יא חתיכת בת של X%$^# מה אני אוציא בן אדם מהבית שלו כי בא לי לגור שם?! ממש כעסתי.

קניית השבוע: מזרן!!!! זהו! סוף סוף אתמול אחרי הצהריים הלכתי לעמינח, הזמנתי מזרן מהמם! ונוח! וקשיח! ומה אמר המוכר? אה, אם נוח לך תוכלי לקבל אותו כבר מחר! וכן! הבוקר ב9 וחצי כבר הגיע המזרן שלי! והוא מדהים!!!! וזהו!!! לא עוד אנוע בחוסר נוחות בין בורות, קפיצים, שקעים ואזורים שרופים על שני מזרוני יחיד בני 20+ שדחוסים ביחד על מיטה זוגית והורסים לי את הגב.

סרט: עוד לא יצא לי לראות פומפיי ואחרי שקראתי את כל הביקורות הממש ממש גרועות נראה לי שאוותר עליו בקולנוע וכבר אארגן משהו בבית.
סדרה: שובר שורות! בערך באמצע העונה החמישית והאחרונה. וואו. והרשימה השחורה. וואו.
ספר: ריקוד עם דרקונים, לקראת עמוד 400.

תוכניות לשבוע הבא: להיות אדם בוגר וענייני. וללכת לפסטיבל הקומיקס!
תמונה? מממ

שבת שלום

זה מדאיג, אני מקווה שהכל בסדר אצלו.

איזה כיף זה מזרון חדש, איך היה אתמול בלילה?

והשכנה הזו ממש ממש חוצפנית!!!!

אתמול הבאתי לאמא שלי מהספרייה את "פומפיי", היא כ"כ אוהבת רומנים היסטוריים, אם יש לך המלצות אני אשמח.

Macphista

New member
היה תענוג! ומוזר בו זמנית...

איכשהו כבר התרגלתי להתגלגל למקומות מסוימים במיטה, והלילה כשזזתי פשוט הופתעתי שאין בורות לכלוא את גופי.
מרתק.
את רוב היום גם ביליתי במיטה עם הקינדל שלי.
אני בדרכ מעדיפה לקרוא בישיבה על ספה/כורסא, אבל המיטה כל כך נהדרת!!!!

רומנים היסטוריים? אני יכולה להמליץ רק על ברנרד קורנוול אבל אני לא בטוחה מה תרגמו אצלו לעברית.

Macphista

New member
אני לא רואה כלום. אני אישה עובדת.

מסתבר... נראה לי... ככל הנראה...
רק עכשיו פתחתי את תפוז מאתמול בלילה!
רק עכשיו אני מתארגנת לצפייה בפרק של וואנס!
אבוי, למה השעבוד לחשבון הבנק שלי הפך אותי...

כל הלא מעניינים הלכו לשם.
אין לוק. אין בן. יש אנשים שאין להם משהו טוב יותר לעשות מאשר להגיע לאיחוד.

חשבתי שזה הדרכה, אבל הלכתי לחפש

זה מה שויקי סיפרה לי:
ירוק - בוגרי קורס פיקודי להכשרת חוגרים שאינם נמנים בסעיפים הקודמים (בעבר גם מערך ח"נ), בוגרי קורס מ"כים במערך מגל או חיל האוויר, מאבחנות מדעי ההתנהגות בחיל הים, מד"כ‏[1].

מיותר לציין שעדיין לא הבנתי?

למעלה