מסכמת
שאלה מתחלפת: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם):
לפני אי אלו שנים בשנות העשרים שלי התחפשתי לדמות הנפלאה של אומה ת'ורמן - מייה וולאס מספרות זולה,
ועוד תחפושת שאהבתי היא מכיתה א' - הייתי וונדרוומן, הכל הכנו בבית, ויצא ממש מקסים
היום הכי טוב:
היום
הקטנה קמה ב 6 בבוקר נרגשת ביותר, אז קמתי גם אני מוקדם כדי לארגן אותה, היא ממש התרגשה, והיה כיף לאפר אותה ולעזור לה להתלבש,
מזל שזו שמלה ארוכה אז שמתי לה חולצה מתחת+טייץ כי היה ממש קר. צילמתי אותה בבית ובבי"ס עם החברות, הקור קצת הרס להם את החגיגות, אבל הם
ממש נהנו. מקווה שיום ראשון יהיה נעים יותר.
היום הפחות טוב:
אתמול
הרבה הרבה זמן לא יצאתי לבלות, ותמיד כל שנה יש בריף הדולפינים מסיבת פורים, כמה שנים לא יצא לי להיות שם,
והשנה ממש רציתי והחברות התלהבו שאני מסכימה לצאת, יצאו מגדרם כדי לארגן הזמנות למסיבה (כי הם לא למכירה), בערב כבר היה קר ודי יצא לי החשק
אבל לא רציתי לאכזב אותן, אז התארגנתי, התאפרתי, סידרתי שיער יפה ושנייה לפני שיצאתי התחיל גשם
אבל אחרי כמה דקות הפך לטיפטוף קל, לקחתי מטרייה ויצאתי, ישבנו אצל חברה, ואז יצאתנו, הגענו, נכנסנו, קנינו שתייה ו....מבול!! נכנסתי עם פאן יוצאתי משם
עם חצי תלתלים, ברחנו הביתה
.
משהו מעצבן:
אתמול^^
משהו טוב:
סליחה, כתבתי את זה פעמיים
ציטוט או משהו מצחיק:
מהפרסומת של הוט: "יש שכל, יש דאגות"
קניית השבוע:
מטען למחשב (200 ש"ח), חולצות לבית, נמאס לי מהסמרטוטים, אז קניתי כמה חולצות טריקו חמודות עם הדפסים ממחלקת גברים (גדול ונוח)
סרט:
היום יש את "מלחמת העולמות Z" - נקליט ונראה איך זה.
סדרה:
הצטברו לי מלא בגלל המרתון האנטומיה, כיף לראות פתאום רצוף. יש לי לראות פל"ל, טין וולף, שיקגו פייר, האישה הטובה, נאשוויל.
ספר:
לא
תוכניות לשבוע הבא:
בע"ה ביום ראשון לקחת את הקטנה לעוד סיבוב תחפושת, יש חגיגות בעיר, מקווה שלא יהיה הומה מדי
תמונה?
מייה וולאס