סיכום שבועי

אורישקי

New member
אסכמש

שאלה מתחלפת: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם) מאז כיתה ו' לא התחפשתי
אבל האהובות עליי הן התחפושת שלי לריטה (
) בכיתה ד' ולקוקה קולה בכיתה ה'.

היום הכי טוב: אני חושב שיום רביעי
היום הפחות טוב: יום ראשון
משהו מעצבן: סתם בעיה קטנה שחלפה!
משהו טוב: הרבה סדרות שנהנתי מהן. מחמאה מגניבה מהמורה שלי להיסטוריה

ציטוט או משהו מצחיק: יש לי מלא במשך כל השבוע ותמיד אני שוכח אותם בסכמש

קניית השבוע: אני חושב שהדבר היחיד שקניתי היה בקבוק קולה

סרט: 12 שנים של עבדות!!!!!!! סיימתי ממש לפני חצי שעה. פשוט סרט מדהים. מצדיק כל קומפלימנט
סדרה: שובר שורות
, הישרדות האמריקאית (שירלי - תראי! עונה מעולה בינתיים), האח הגדול קנדה וכמובן וואנס

ספר: התחלתי היום את "צילה של הרוח".. ספר יפה

תוכניות לשבוע הבא: להנות מהחופש של פורים ומהשקט הלימודי בעיקר

איך מתחפשים לריטה?

שכנעת אותי לחזור להישרדות, אז התחלתי את העונה 27, אני בפרק 4 (אני מבואסת כי למחשב לוקח הרבה זמן....לעבוד על העונה הזו), אני אוהבת אותה למרות שממש ממש התבאסתי שרופרט הלך כ"כ מוקדם.
אבל זה התאזן כי קולטן עזב ממש מוקדם

אורישקי

New member
עקבים, לבוש שחור, איפור מטורף ופאה

הייתה תחפושת מדהימה

ואני שמחתי משני הדברים
אחד מיצה את עצמו עוד בעונה 8 והשני הוא כנראה המתמודד הכי מגעיל בהיסטוריה של התוכנית....
עונה 27 עונה שהיו בה כמה פרקים טובים (ובמיוחד פרק אחד מעולה) והיא לא הייתה גרועה אבל היא הרגישה קצת מפוספסת (את תביני בהמשך) - אבל בכ"מ אחלה עונה. עונה 28 שמשודרת עכשיו גם כן מסתמנת כעונה מעולה עוד יותר

נשמע ממש מצחיק!

אני ממש חשבתי בהתחלה שקולטון השתנה, אבל תוך פרק יצא הפרצוף האמיתי שלו.
אני אמשיך לספר לך איך מתקדם.

Shiri from the block

Active member
אנייייייייי היום הכי טוב: יום חמישי פוריםםםםם
היום הפחות טוב: שאר ימי השבוע
משהו מעצבן: שאני עדיין לא מרגישה 100% עם עצמי וזה מעצבן אותי כבר

משהו טוב: פורים!!
ציטוט או משהו מצחיק: אני לא בעד זה אבל אהבתי את הציטוט: The Queen maybe evil, but im Wicked. and Wicked always win. איך אהבתי שהיא אמרה את זה!
קניית השבוע: כל מיני מוצרים מהסופר פארם. יקר להיות אישה

סרט: עצבניות אש-The heat סרט קורע! וראיתי סוף סוף גם גראביטי שזה אחלה סרט לא מבינה למה כולם בפייסבוק שלי טענו שזה גרוע..
סדרה: יומני הערפד, וואנס אין וונרדלנד, כמעט אנושי, באפי, איך פגשתי את אמא, פאמילי גאי..
ספר:-

תוכניות לשבוע הבא: שיעבור ברגוע בחייאתתתתת
תמונה? האישה השנייה הכי מושלמת ביקום כולו

Shiri from the block

Active member
יוו פיספסתי את השאלה הראשונה! אז התחפושת הכי אהובה עלי שהתחפשתי זה זינה
, מייקל ג'קסון, ואתמול התחפשתי להארי פוטר והסתובבתי בדיזינגוף סנטר והתגובות היו ממש מצחיקות ויפות, איזה חמודים כולם
ממש התלהבו מהתחפושת שלי

פעם בתיכון גם אני וחברות התחפשנו למשפחת אדאמס ויצא לנו קטלני לגמרי! אני צריכה למצוא את התמונה הזאת מתישהו...

Macphista

New member
בן אדם אף פעם לא מרגישה 100% עם עצמו

אלא אם כן הוא איש מכירות מתלהב שלא רואה שהוא לפני מפלה.
כולם לא מושלמים ותמיד יש חתירה להיות טובים יותר. זה טבעי.
ואם זה משהו שאת לא מצליחה להתגבר עליו לבד אין שום בושה בקבלת טיפול.
עדיף על להיות מסובכת סביב עצמך ותקועה.

מה עם חפירת באפי??

יווו ככה ברוק נראית בימים אלה? היא מהממת!!!!!!!
תמיד אהבתי אותה, ותמיד הבובה המתנפחת הייתה מעצבנת אותי שהייתה גונבת לה את רידג'

היית חולה? גם לי לקח המון זמן להחלים ממש, תני לגוף לנוח.

אני כזו סנילית

אני גם חושבת שיעזור לדבר עם מישהו, לא הגיוני בעליל לחטוף התקפי חרדה בגילך.

Shiri from the block

Active member
תכלס ככה היא נראית בימים אלה
ללא סופר ריטוש ופוטושופ חחח
אבל עדיין יפיפייה אמיתית

היא עושה מרתון אופניים באבו דאבי עכשיו, נוסעת משהו כמו 80 קילומטר משהו מטורף

והיא גם רוכבת על סוסים... ורצה מלא... היא ממש שומרת על כושר!!! אישה בת 54!!! מהממת מושלמת שלי

ואיזה כיף לראות את המשפט הזה "ותמיד הבובה המתנפחת הייתה מעצבנת אותי שהייתה גונבת לה את רידג'" שסוף סוף כותבים שטיילור היא זאת שגונבת את רידג' מברוק ולא להיפך!!! כפרות עליך!!! קיבלת עכשיו איזה 100 אלף נקודות פלוס אצלי ברשימה XD

הייתה תקופה מאוד ארוכה שראיתי באדיקות

אבל אז הורידו את זה, ועברתי לצח"מ שנים.
אבל תמיד תמיד אהבתי את ברוק, מצידי שכולם שם יעלמו, שיעשו "דה ברוק שואו" ואני מרוצה. שהיו פרקים שלא הראו אותה הרבה הייתי מבואסת, אין מה לעשות היא הכוכבת האמיתית של הסדרה.
וגם בתמונה הזו היא מדהימה!!

Shiri from the block

Active member
יווווווו את לא מבינה זה תמיד מה שאני אומרת!! ממש באותו משפט בדיוק "מצידי שכולם שם יעלמו, שיעשו "דה ברוק שואו" ואני מרוצה." חחח די כאילו לקחת את המשפט הזה מהפה שלי חח
היא בהחלט הכוכבת האמיתית של הסדרה

shirush3

New member

שאלה מתחלפת: מה התחפושת האהובה עליכם ביותר בילדותכם (או בגרותכם)? אמ... אמ... ביב' התחפשתי עם מלא חברות לדובוני אכפת לי והייתי פאנשיין
זה היה מגניב

היום הכי טוב: היום. אני אוהבת את שבת בבוקר והעובדה שמחר חופש גורמת לי עוד יותר לאהוב את שבת בבוקר
גם אפיתי מלא היום וחברים באים יותר מאוחר... פורים

היום הפחות טוב: חמישי. יותר מידיי לחץ.
משהו מעצבן:המנהל שלי. שיביאו מישהו שיודע לנהל במקומו!! שמו אותי בחמישי בכספות להחליף את מי ששם כי היא הייתה בחופש אז בגלל זה יומיים לפני(משלישי) שמו אותי שם ללמד אותי. עכשיו אם אני לא נמצאת בקופות אז צריך להביא לי מחליף וכמובן שהמנהל שלי לא חושב על הדברים האלה אוטומטית. הוא כאילו "שוכח" מזה שאני לא בקופה ולא מזמין אף אחד במקום ואז נוצר מצב שמביאים מישהו בלחץ ב12 ואז כשאני מסיימת בכספות אני צריכה להשלים את כל העבודה שהם לא הספיקו במשך היום ולאחר לשיעור במיקרו

גם בתחילת השבוע הוא דאג שנהיה 4 ב-9, אבל ב-10 מפתאום! הוא "שכח" שצריך להזמין מישהו לעשירי!!! מי שוכח כזה דבר?! זה מאסט לכל חודש
אוף. אני והעובדת בנק השניה צריכות לעשות לו את כל העבודה
|ס-התמרמרות|
משהו טוב: בעבודה כל מחלקה עשתה משלוח מנות למחלקה אחרת וממש השקענו והיה כיף ויפה
והייתה לנו מסיבת פורים של כל הסניפים העבקיים בצפון, סגרו לנו דאנס בר והייתה שתיה חופשי והיה נחמד

ציטוט או משהו מצחיק:היום התווכחתי על משהו עם אמא שלי ושתינו החזקנו נייר פצפצים ופתאום תוך כדי הוויכוחון שתינו מתחילות לפצפץ אותם ואז קטלנו את זה ונקרענו

קניית השבוע: מוצרי אפיה

סרט:
עדיין פרוזן

סדרה: האישה הטובה

ספר:עיר של מלאכים נופלים

תוכניות לשבוע הבא: חופששששששששששש ושיגמר
גם לשרוד את ה17 בשלום

תמונה? -

יוווו המנהל שלך מעצבן!!!

ממש מעצבן לשמוע שיש בן אדם כזה שמחזיק משרת מנהל.

יפה להם שאירגנו לכם מסיבה, ומשלוחי מנות זה ממש כיף,
אנחנו גם עשינו בעבודה את הגמד והענק, קצת מבאס שאני ממש הקעתי ב 6 משלוחים ומצד שני קיבלתי טוויקס וסוכריה על מקל, איך מקפיסטה אומרת "נו שוין"?

ראיתי את הפרק האחרון של האישה, קצת מבאס, החלק הכי מעניין היה החברה מהאזנות.

למעלה