וואו מירה מאיר זרקת אותי כמה שנים אחורה
היה לי איזה יזיז בקבוץ נחשון , אברהם זיגמן ,הוא היה הרבה יותר מבוגר ממני אבל היות שלשנינו לא היו ציפיות גבוהות זה נמשך כל עוד שזה נמשך
הוא הלחין מנגינות מדהימות וצובטות בלב, כמה למילים של מירה, פעם כשבאתי לבקר הוא לקח אותי לביקור אצלה ופגשתי אשה מקסימה ביותר, היה להם חיבור הרמוני ביותר, למשל שיר כמו גשם ראשון, נחל נערן ואולי עוד כמה לא זכור לי ,
אגב, השיר בתי את צוכה או בוחקת למרות שיובב כץ כתוב ככותב המילים נאמר לי על ידי שניהם מירה וזיגמן ,שלמעשה הוא כתב רק שתי שורות והן היו איומות ושניהם שיפצו את השיר ומה ששומעים זה בעצם הטאצ' של מירה וזיגמן.
הוא כתב עוד שירים ידועים כמו מדרום תפתח הטובה , אלעד ירד אל הירדן , דרך ארץ השקד , יום אחד באתי לבקר אותו כשכבר גר בירושלים ואני למדתי שם, הוא היה בגבעת המבתר ואני היה לי קורס בהר, יתר הלימודים היו בגבעת רם , אני רואה כמה ספרים של כל מיני מקובלים גדויילים פתוחים אצלו על השולחן מצידי חולצתו השתלשלו ציציות ,שאלתי מה קורה גם אתה נפלת , הוא אמר שאני לא יודעת כלום ועולם גדול ומופלא נפתח לפניו ,,,
אמרתי שכנראה זו פעם אחרונה שאנחנו נפגשים..זהו .שמעתי שהוא עבר לגור באחת השכונות של החרדים ויש לו עשרה ילדים אבל מי אני שאשלול אושרו של אדם, הוא גם המשיך לעבוד ברשות השידור שנים רבות .
נזכרתי בעוד שיר שכתב לדודו זכאי לפני כמה שנים גם קסום בצורה יוצאת מהכלל.