גם אני עונה
משהו טוב שקרה לכם השבוע-
אתם יודעים מה... לא נפרט.
משהו מבאס שקרה לכם השבוע-
זה היה מהשבועות האלו, שבהם לא קרה שום דבר מבאס. טפו טפו טפו, שיישאר ככה. אני מסוג האנשים שכשדברים הולכים להם, מצפים ומחכים לרגע הנפילה. כי לא ייתכן שלי יהיה טוב. זה פשוט לא ייתכן.
סרט/סדרה/ספר שראיתם/קראתם השבוע-
סדרה - מרלין, העונה ה-5, שנהניתי ממנה מאד. חבל שהסדרה נגמרה, אבל האמת שהיא נגמרה בדיוק בזמן הנכון, לא מוקדם ולא מאוחר מדי. וזה יפה. חוץ מזה Arrow חזר בעוד פרק מצויין, ואני מקווה שעכשיו לא תהיינה הפסקות לפני תום הסדרה. רוצה אוליבר קווין ברצף. וחוץ מזה, עוד שבוע משחקי הכס חוזרת למרקע. ועוד שבועיים חוזרת הסדרה הטובה ביותר שראיתי, הסדרה האהובה עלי ביותר, הסדרה שהגיבור הראשי הוא אחד מאלילי, בטח מבחינת המראה, האלגנטיות, הקסם האישי והכריזמה שלו - מד מן (אח, דון דרייפר, מי ייתן והייתי נראה כמוך. ג'ון האם, שמגלם אותו, הוא לעומת זאת שלוך מרושל שמזכיר יותר הומלס מאשר את האלגנטיות והקסם של הדמות אותה מגלם). בקריאות אני בעיקר עם ענייני לימודים, ונהנה מאד.
משחק מחשב/קונסולה ששיחקתם השבוע-
כשהיה לי זמן השבוע, ולא היה הרבה בכלל, אז עם Aion. מי שאוהב משחקי רשת, אל תלכו יותר רחוק. עד שסקיירים ועד ש-neverwinter יעלו ברשת, Aion זו בחירה מצויינת.
התחדשות השבוע-(מכל תחום)
שוב, אתם יודעים מה ההתחדשות שלי השבוע, אז לא ניכנס לזה.
ציטוט/משפט שעשה לכם את השבוע-
אם תרצו - אין זו אגדה.
שיר
הנה הלינק לביצוע המדהים, המשגע, הנפלא, היפהפה, של אגם בוחבוט להכניסיני תחת כנפך. מתחרה בכיר על תואר הביצוע הטוב ביותר שהיה עד היום בביה"ס למוסיקה. תקשיבו לזה, ותגידו לי שזה לא מרגש ומדהים ויפהפה:
http://www.youtube.com/watch?v=r4FHsNlzHnI