סיכום שבועי

ערן1987

New member
גם אני עונה

הרשיתי לעצמי להחליף את הסדר בין הרע-לטוב

משהו רע שקרה השבוע: זה יהיה בקצרה (יחסית) כי אין לי כוח לחפור על זה.. כבר 3-4 שנים שלאמא שלי מאוד כואבות הרגליים ועם הזמן זה החמיר כשאף רופא/בדיקה לא הצליח/ה לעלות על מה שיש לה ושהמצב רק החמיר. עד שבראשון האחרון היא נפגשה עם פרופסור מומחה שקר-כלשהו (שדוד שלי היה צריך לסדר לה את המפגש איתו כי דרך הקופ"ח הפגישה נקבעה בכלל לפאקינג דצמבר) שאמרה לה תוך רגע את הבעיה שלה. עשו לה צילומים, בדקו וגילו שהוא גם צודק - יש לה גידול שפיר שחוסם 90% מחוליות 8-9 של עמוד השדרה שלה ושאם לא תוציא אותו תוך שבוע-שבועיים היא תהיה נחה לכל החיים. הפאקינג רופאים המטומטמים, האעלק מומחים ששלחו אותה לאלף בדיקות שונות ומשונות במשך כל הזמן הזה, לא הצליחו לעלות על מה שהוא ראה מזה שהיא הלכה מולו במשך דקה. בדיחה, באמת בדיחה. אמא שלי הייתה יכולה להפוך לנכה, סאמק אערס. בקיצור, מפה לשם קבעו לה ניתוח דחוף ומיידי. חשבו בהתחלה לעשות אותו בערב ליל הסדר אבל בסוף דחו אותו ועשו אותו "רק" אתמול, בחמישי בבוקר.. ומכאן לחלק הטוב של השבוע..

משהו טוב שקרה השבוע: הניתוח עבר בהצלחה מלאה! כל הגידול הוצא, אמא שלי מרגישה טוב בסה"כ (כמובן שיש לה כאבים בגלל המיקום הרגיש של הניתוח) וזה מדהים אבל כבר תוך שעתיים-שלוש מאז שנגמר הניתוח היא התחילה להרגיש שיפור משמעותי, היא הרגישה את הרגל שלה שזה משהו שהיא לא הרגישה כבר מלא זמן. בקיצור, הכל טוב עכשיו ואני הרבה יותר רגוע

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אהיה הרבה עם אמא שלי, בבי"ח ובתקווה בבית גם כשהיא תשתחרר בימים הקרובים

התחדשות השבוע: לפני הניתוח עוד הספקתי לצאת ולראות סרט אז גם קניתי לי את "עיר ובלהות" של דודו טסה ולחברה שלי את "תרגיל בהתעוררות" של שלומי שבן.. שמעתי את דודו פעם אחת ואהבתי, גם אם זה היה די חפיפניקי

סרט השבוע: ראיתי את "נוח" (או "המבול" כפי שהוא הופץ בארץ) וממש אהבתי אותו! יש בו משהו מאוד מיוחד, שונה, אחר. אני מת על דארן ארונופסקי!

סדרת השבוע: ראיתי בבי"ח את שני הפרקים הראשונים של "זגורי אימפריה", זה חביב אבל לא ממש מעבר

ספר השבוע: בעיקר עיתונים

שיר השבוע: נאדה

אלבום השבוע: לא היה לי זמן/ראש בכלל לאלבומים אז ברירת המחדל הוא הדיסק של דודו טסה שבעצם היה היחיד ששמעתי השבוע

מאכל השבוע: מקדונלד'ס כשר לפסח חח.. חסר טעם אבל ניתן לעיכול

ציטוט השבוע: נאדה

תמונת השבוע: נאדה

תכניות לסופ"ש: הייתי היום בבוקר אצל אמא שלי עם חברה שלי ואחותי כשהגיעו כמה חברים/משפחה לביקור ועכשיו אני בעבודה עד 23:00. מחר בבוקר שוב הולך אליה, בערב הולך להופעה של רד בנד (ב-83 ש"ח בלבד, פאק יה!) ואז נראה מה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני כבר כמעט 3 שעות לתוך המשמרת והראש שלי כל כך לא פה אלא עם אמא שלי.. באמת, הכל בסדר איתה והיא ערנית, מאופסת על עצמה וכו' - אבל אני לא מרגיש שאני "פה". זה מתסכל.

ערן1987

New member
אה, עוד משהו טוב שקרה השבוע

ידידה שלי סיפרה לי שהיא בהיריון! :) איזה כיף!

Drunk in Love

New member
וכמובן שגם החלמה מהירה ורפואה שלמה לאמא!

זה נס שמצאו את זה בזמן.

ערן1987

New member
תודה רבה!

וממש נס.. גיסתי אמורה ללדת בשבועיים הקרובים וחשבנו על זה שאם זה היה קורה לא היינו יודעים אם היינו בכלל מצליחים להיות שמחים

Drunk in Love

New member
אהבתי את האפקטים ואת התוספות לסיפור המקורי

האבנים האנושיות, הגרעין מגן עדן וכדומה, אהבתי גם את המשחק של נוח ושל אמה ווטסון וראסל קרואו. מה שפחות אהבתי זה את האובר-דרמטיזציה ואת הרשע שכביכול חמק לתיבה, ממש לא הוסיף לכלום.
אהבתי מאוד בסך הכל.

ערן1987

New member
הבנתי שה"מלאכים" האלו כן מופיעים בתנ"ך

אבל לא קראתי את הסיפור של נוח בערך מאז כיתה ב' ככה שאל תטפוס אותי במילה

וכן, ראסל קרואו והשאר היו מעולים! חוץ מהבן הבכור, אני לא מת עליו.. הוא יותר מדי פריטי פייס לתפקיד "מחוספס" כזה

DAN1EL

New member
באסה לגבי אמא שלך,

אבל מזל שבסוף הכל הסתדר והמצב שלה מתחיל להשתפר. :)

אני דווקא ממש ממש אוהב את החדש של שלומי שבן.
את דודו טסה עוד לא ניסיתי.

ערן1987

New member
לא התלהבתי משלומי

אני לא אוהב את הכתיבה שלו ובטח שלא את סגנון השירה שלו, הוא מרגיש לי כל כך עילנאי ומתנשא. דושבאג של ממש.

ותודה!

Music Man XD

New member
ליבי החסיר פעימה!

וואו, חתיכת סיפור. שמעתי כל כך הרבה כאלה, על רופאים שעושים אנליזה שגויה, וזה תמיד מכניס אותי לשוק מחדש.

אני כל כך שמח שזה הסתדר בסוף, מאחל לאמא המון בריאות ומקווה שהיא תמשיך להרגיש שיפור במצב!

תתחדש על דודו, אני פחות מכיר את המוזיקה שלו, אבל אני שומע עליו דברים טובים מכל עבר.

ומה יש לכם ממקדונלד'ס?
זה חרא אוכל.

DAN1EL

New member
הצ'יפס של מקדונלד'ס

המילקשייק של מקדונלד'ס

הגלידה

קריספי צ'יקן

השאר - גילטי פלז'ר, אני מודה.

ועדיין -

Music Man XD

New member
אני כן אוהב את הגלידה.

אבל אני יכול לחיות ללא השאר. כאילו, הצ'יפס נחמד, אבל... סבבה, צ'יפס. יש צ'יפס בעוד מקומות.

BBB ובלאק לעומת זאת -

DAN1EL

New member
בלאק הכי טוב.

פעם מוזס היה הכי טוב לדעתי, אבל זה השתנה.
BBB אחלה, אבל יש להם חסרונות.

בכל מקרה, תודעת השירות בבורגוס היא הכי גבוהה, וזה מפצה על זה שההמבורגר שם הוא לא מקום ראשון. והם יודעים את זה. הרשת הזאת בנויה על זה.

Music Man XD

New member
השירות בשתי הרשתות היה ממש

טוב בכל הפעמים שהלכתי, האמת. ובכל מיני סניפים.

אח, המבורגר זו המצאה נהדרת.

DAN1EL

New member
במוזס ובבלאק השירות פחות טוב.

לפחות מהחוויות שלי - ואני אוכל בשתי הרשתות ובסניפים שונים כבר שנים.

אבל אני בחיים לא אתלונן על שירות.
גם כשהשירות מחפיר - מבחינתי מלצרים הם קדושים!

באמת.
אני בחיים לא הייתי שורד אפילו יום כמלצר.

ואני חייב להעיד על עצמי שאני הלקוח המושלם. באמת.

בגלל זה אני כל כך שונא לקוחות.
לקוחות בטוחים שמגיע להם הכל. אין יום כמעט שאני לא נאלץ להעמיד מישהו כזה במקום (למרות שמלכתחילה רוב האנשים לא מתעסקים איתי, כי אני משדר "רק תנסו").

Music Man XD

New member
זו עבודה סופר קשה.

יש גם המון מלצרים שמועסקים באופן מחפיר, על בסיס טיפים וכאלה.
אני מעריך מאוד את העבודה שלהם. אם השירות מחפיר אני לא אתעלם מזה, אבל אני מבין שמלצר לא יכול להיות האפי האפי ג'וי ג'וי אחרי 10 שעות על הרגליים. הוא לא צריך להיות מופע מהלך. ויש אנשים שמצפים לזה. שאם לא מחייכים אליהם הם מתחילים להתעצבן (קרה גם לי כשעבדתי. התחילו לשאול אותי "למה אתה כועס?" כי את כלבה! זה למה!
. לא קרה לי הרבה פעמים כי התאפקתי, אבל כשאני לא מרוצה זה די ברור לכל, קשה לי להסתיר).

ערן1987

New member
אוי, מוזס נוראיים

הייתי שם לפני כמה חודשים עם חברה שלי (בסניף של סינמה סיטי ראשל"צ) והם היו נוראיים, התנהגו בצורה לא נחמדה וכאילו עשו טובה שבכלל שירתו אותנו.. מילא האוכל היה מפצה על זה, אבל גם הוא הגיע שגוי, באיחור, קר וגם לא כזה מלהיב (כבר ציינתי כאן בעבר שאני לא תופס ממוזס בכלל).

למעלה