סיכום שבועי

איתי96

New member
סיכום שבועי

שיר השבוע של LP שלכם:
שיר השבוע לא של LP שלכם:
להקת/זמר/זמרת השבוע:
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה):
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:
שאלת השבוע: יצא לכם להיות בשלג השבוע? שיהיה שבוע טוב וחג פורים שמח

איתי96

New member
סכמ"שי

שיר השבוע של LP שלכם: TC TM שיר השבוע לא של LP שלכם: Walking In Circles - DBS, Sad But True - Metallica, Dosed - RHCP להקת/זמר/זמרת השבוע: RHCP, Dead By Sunrise, מטאליקה, לינקין. אלבום השבוע: Dead By Sunrise - Out Of Ashes תמונת השבוע:...... סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): אבודים, המתים המהלכים, החיים זה לא הכל. משהו טוב שקרה השבוע: הרבה גשם.. מלא שיעורים חופשיים.. לא היו מבחנים! משהו רע שקרה השבוע: היה דיי משעמם.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש!!!! לעבור את המבחן המעצבן בספרות.. שימשיך להיות גשום כמו עכשיו
שאלת השבוע: יצא לכם להיות בשלג השבוע? לצערי לא.. שיהיה שבוע טוב וחג פורים שמח
נ.ב. סורי ששכחתי להדגיש.. אני חדש בזה בכל זאת.. XD

PureSHIT

New member
משהו לא מסתדר לי כאן

מלא שיעורים חופשיים, אבל היה משעמם? WTF?! אל תדאג לגבי ההדגשה, גם לי היו כמה פעמים ששכחתי לעשות משהו XD רק דלית רגילה לעשות הכל כמו שצריך.. היא עושה את זה כבר שנים.

איתי96

New member
חחחח.. עכשיו אני מרגיש טוב עם עצמי..

ובקשר למשפט הראשון.. היו מלא שיעורים חופשיים זה היה כיף ברור.. מצד שני היה שבוע משעמם כזה.. לא קרה לי בו שומדבר מעניין! אולי זה שנקרע לי מיתר והתפוצץ לי לפרצוף? XD למחרת קניתי חדש.. קיצור שבוע משעמם כזה..

איתי96

New member
חחחחחחחחחחחחח

דווקא לכוון גיטרות זה לא הבעיה שלי! הייתי עם חברה שלי ועוד אחד ניגנו על גיטרה בלובי של הבניין שלי וסיפרתי איזה סיפור מצחיק על משהו שעצבן אותי ודפקתי על הגיטרה על המיתר הראשון והוא התפוצת לי לפרצוף! (כאב!!) XD

איתי96

New member
חחח.. לעולם לא..

חוץ מזה.. שפשוט בימי שבת יש מרתון של איזה 5-6-7 פרקים ואין כל כך מה לראות בTV אז אני יושב רואה ומתפוצץ מצחוק מחדש!

®NuLy®

New member
חביתה

שיר השבוע של LP שלכם: אין שיר השבוע לא של LP שלכם: David Bowie - Rock N' Roll With Me, David Bowie -1984, David Bowie - The Man Who Sold The World, DonMcLean - American Pie להקת/זמר/זמרת השבוע: David Bowie אלבום השבוע: David Bowie - Diamond Dogs. קניתי אותו יחסית מזמן עם עוד אלבום שלו, ורק השבוע יצא לי לשמוע אותו. אלבום ממש מוצלח שלו תמונת השבוע: 9gag זה גאונות
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): אלקטרז, יצא לי לראות גם סקראבס קצת (נוסלטגיה). ובדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק משהו טוב שקרה השבוע: שלג
משהו רע שקרה השבוע: עבודה משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שתהיה סימולציה מוצלחת, שיהיה קצת שמש!! ופורים! שאלת השבוע: יצא לכם להיות בשלג השבוע? כן
בעיקר לנהוג בשלג, שזה גם מגניב וגם מפחיד הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

איתי96

New member
בדרך לחתונה עוצרים בבנגקוק סרט מעולה ומצחיק!!

"דה מן הו סולד דה וורלד" אני אוהב יותר את הגרסת של נירוונה!

®NuLy®

New member
בוא נגזים

סרט חביב, אם כבר קומדיות מטופשות מהסוג הזה לדעתי יורוטריפ לוקח את כולם. מה שכן הסרט עשה לי געגועים לתאילנד
וכבר דנו ב-The Man Who Sold The World בעבר, והגעתי למסקנה שמי שלא יתעמק ממש בבואי, בשירים שלו, יבין את התרומה הענקית שלו למוזיקה ויבין שהוא מעבר למוזיקאי - פשוט לא יבין את בואי ואת הגאונות שלו.

למעלה