סיכום שבועי

איתי96

New member
יורוטריפ סרט גאוני!

היה לי אותו בנוקיה הקודם שלי הייתי רואה אותו בשיעורים כשהיה לי משעמם! אני מכיר את הסרט הזה בע"פ! כשראיתי אותו לפני שנה וחצי פעם ראשונה וסיפרתי לאמא שלי היא עשתה כזה "טוובבב" עם עיניים פקוחות לרווחה ואז אמרה.. טוב נו.. בינינו כבר ראית הכל! XD
האנגובר בבנגקוק אני צחקתי מאוד! אבל אין כמו הראשון שהיה מקורי ביותר!
לגבי דיויד בואי.. אני שמעתי כמה שירים שלו אחרי שדיברנו על השיר הנ"ל בעבר.. ואני פשוט לא מצליח לאהוב אותו!! השירה לא מחרפנת אותי!!

®NuLy®

New member
בהחלט סרט טוב

אבל הייתי מכניסה בקטגוריה של סרטים גאוניים סרטים אחרים.

לגבי בואי, טעם וריח
הוא לא דומה ללינקין בשום צורה ולהיות מוקסמים משירים שלו מפעם ראשונה זה קשה, או להתפס בהם בפעם הראשונה זה קשה.
לא אהבת - לא אהבת, אבל אני מעריכה את זה שלפחות ניסית

איתי96

New member
לינקין פארק..

זו הלהקה הכי מפתיעה מצדי שאני אוהב! כי אני לא אוהב DJ וכל הדברים מהסוג הזה.. אני אוהב רוק כבד, מטאל, גראנג' ולהקות נוסטלגיה כאלה סטייל סקורפיונס לד ביטלס וכל הגדולות... ולינקין לא משתייכים לקטגוריות האלה.. אז הפתעתי את עצמי באהבתי הרבה מאוד אליהם.. אז אמרתי ננסה גם את בואי כי הוא משהו אחר.. נראה אם שווה משהו.. ולא אהבתי..

®NuLy®

New member
שלג, גשם, ברד, ערפל

שום דבר לא עוצר אותך כשיש רכב חברה!

LPMCR

New member
התמונה

בהצלחה בסימולציה :) סוףסוף היה היום קצת שמש
!

shaharEB

New member
סכ"מש "מאוחר"

שיר השבוע של LP שלכם: FROM THE INSIDE שיר השבוע לא של LP שלכם: כל מיני ..
להקת/זמר/זמרת השבוע:
אלבום השבוע:
תמונת השבוע:
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה): סרט- :-X ספר- X ,סדרה- דה וויס, השמינייה
,סמנתה מי ? PLL
משהו טוב שקרה השבוע: סיימתי עם המבחן בהיסטוריה סוף סוף !!! משהו רע שקרה השבוע: להתכונן להיסטוריה היה מצחיק.. אבל זה סיוט שהחומר משעמם
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: חופש D: ! שאלת השבוע: יצא לכם להיות בשלג השבוע? לא
!!

2MayaN2

New member
יאללה את בקרוב מסיימת עם זה D:

(נראה לי
) ויו פורים
בא לי
תהני D:

shaharEB

New member
כן השנה D: תודה
למה באלי ?