סיכום שבועי

LoveYourHate

New member
סיכום שבועי ../images/Emo112.gif

ראיתי שלא נפתח סכום שבועי אז פתחתי אחד.. שנינוש/ענבלי אני מקווה שזה בסדר?
אנא התפרעו יקירותי
השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: שיר השבוע: להקת השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: ספר/סרט/סדרת השבוע: השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: התמונה שתעשה לכם את השבוע:

etmiys

New member
../images/Emo9.gifמסכמת../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:revolution. שיר אדיר שיר השבוע:השיר המציק הזה של סלין דיון, לא זוכרת איך קוראים לו. הוא חפר לי כל בוקר בשעון המעורר של אחת מהאוהל שלי.. להקת השבוע:30. תמיד. אלבום השבוע:a beautiful lie מאכל השבוע:גמבה וגבינה לבנה. כי אין משהו אחר בחד"א צבאי.. משהו טוב שקרה השבוע:השבוע הראשון של הטירונות היה אדיר!! מצחיק בטירוף! ובנות מדהימות! משהו רע שקרה השבוע:קר בדרום. קר! ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:"זחלתי בביוב כדי להוציא את החוגר!" אתר השבוע:... ספר/סרט/סדרת השבוע:"ג'ין אייר".. או לחילופין- הסרט עם אגם רוטברג ותום אבני בבקו"ם. צחוקים. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:אממ... מטווחים?.. שאני אצא שבת. אמן. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:קר וגשום. גועל. מתחילים אימונים פיזיים. יופי טופי. שיהיייה לכולם שבוע נהדר!! באמת!! נתראה בסופ"ש

my reflection

New member
Yesterday you told me about the blue blue sky

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30:Hunter
שיר השבוע:Lemon Tree
להקת השבוע:System of a down
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:אפונה ושעועית
משהו טוב שקרה השבוע:ציונים טובים,סוף סוף הצלחתי לדבר עם אופק!!3>
משהו רע שקרה השבוע:
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע:אומן האשליות,ה"פ ה-6[הספר כמובן
]
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:סוויני טוד!@#$#
משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:מבחנים ומועדי השלמה><
התמונה שתעשה לכם את השבוע:

מסכמת ../images/Emo9.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: A beautiful lie שיר השבוע: Emergency - Paramore (Crab mix) להקת השבוע: אסקייפ דה פייט, פארמור, 30STM
אלבום השבוע: All we know is falling - Paramore מאכל השבוע: הממ.. אין לי שמץ חח
משהו טוב שקרה השבוע: אני בטוח מסתפרת
משהו רע שקרה השבוע: הרבה דברים
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: I've seen love die, way too many times, when it deserve to be alive אתר השבוע:
ספר/סרט/סדרת השבוע: המסור 2 והטינה
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: תספורת ופלאפון חדש משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: משתדלת שלא לצפות לדברים רעים
התמונה שתעשה לכם את השבוע: החדשה הזאת שג'רד נראה כאילו הוא מצא זבוב במרקXD כבר עשה לי את היום.

../images/Emo79.gif מוחעחעחעחע ../images/Emo123.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: לא שמעתי, אבל אם כבר אז FY שנחרש בכל מקום אפשרי
שיר השבוע: Flo-Rida & T Pain - Low
Rihanna - Dont Stop The Music Alicia Keys - No One Leona Lewis - Bleeding Love Timberland & One Republic - Apologize Britney Spears - Piece Of Me Britney Spears - Gimme More להקת השבוע: אוונג'ד & בולט, נראלי
אלבום השבוע: Blackout Avenged Sevenfold City Of Evil Scream Aim Fire מאכל השבוע: סלט?
משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 81 בספרות ו-96 בתנ"ך
משהו רע שקרה השבוע: קיבלתי 48 באנגלית ונכשלתי בשל"ח
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:
אתר השבוע: פורומי תפוז
ספר/סרט/סדרת השבוע: סרט - הדבר הטוב הבא תוכנית - הישרדות והדוגמניות השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: להצליח מחר במבחן בהיסטוריה ושיהיה שבוע טוב
משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: מבחן בספורט?
התמונה שתעשה לכם את השבוע:

מסכמת ../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30:דה קיל שיר השבוע:אבריל לאבין - מיי הפי אנדינג לינקין פארק - אין דה אנד מיי כמיקל רומנס - פיימוס לאסט וורדס דה רסמוס - דה שדאוו דה רסמוס - נייט אפטר נייט להקת השבוע:מיי כמיקל רומנס אלבום השבוע:ריוט ! של פראמור מאכל השבוע:העודה שאכלתי יום חמישי
משהו טוב שקרה השבוע:קנו לי את את הלאובם של פראמור - ריוט ! משהו רע שקרה השבוע:------ ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע:--- אתר השבוע:תפוז
ספר/סרט/סדרת השבוע:הסרט שראיתי אתמול "הסופר אקסית שלי"
השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע:--- משהו רע שאתם מצפים לו השבוע:--- התמונה שתעשה לכם את השבוע:תמונה של אחיינית שלי
http://img178.imageshack.us/img178/9836/006jy8.jpg

TheMarsArmy

New member
קר לי.

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: attack שיר השבוע: roxanne להקת השבוע: עהא אין אחת כזו. מה קורה לי? אלבום השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: חביתה. כמה עצוב. משהו טוב שקרה השבוע: אני בטוחה שהיה משו אבל כרגע לא עולה לי אחד. אהאהאא דנה לוהטת. משהו רע שקרה השבוע: ממ כל השבוע? ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "נו לא חשבת להודיע לי?" "חשבתי................................" "נו ו...???" "את יודעת מה קורה כשאני חושבת......." אתר השבוע: http://www.climatecrisis.net/ תפנימו. ספר/סרט/סדרת השבוע: האמת המטרידה. זה במת מטריד. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: שיהיה טוב? אה ושלא אכשל בפסיכו. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: אני מקווה שכלום. איזו שאלה לא חביבה זו. :O התמונה שתעשה לכם את השבוע: ממ כלום? לילה.

תודה אופקיטה ../images/Emo24.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע של 30: המממ.. Year Zero שיר השבוע: אממ.. השירים של אלוויס ששמענו במחנה אומנות. להקת השבוע: 30. כרגיל אלבום השבוע: האמתי, שדווקא Say no to the world שך LostAlone מאכל השבוע: התפוחי אדמה הרדיואקטיביים איי שם בגבעה משהו טוב שקרה השבוע: מחנה אומנות משהו רע שקרה השבוע: מחנה אומנות נגמר
האחרון שיהיה לי איי פעם ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: או מיי! אבל הכל אודות לחן הלוהטת! "Hold on Hold on! there's a girl on her cellphone in the fron of the line! what are you doing?! What the hell is she doing? You gotta go you gotta go" אני כל כך אוהבת את הקטעים האלה של ג'ארד כפרות
אתר השבוע: יוטיוב בכללי, זה בפרט http://www.youtube.com/watch?v=Rs9XN-NBVzw&feature=related ספר/סרט/סדרת השבוע: אמממ. כלום. השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ציפיתי, והוא הגיע, הסינגלים של 30, ו..המשכורת שלי משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: צריך לשנות את השורה הזאת. אמממ.. שייגמר הפסטיבל אומנות התמונה שתעשה לכם את השבוע: זה מה שעשיתי כל השבוע. עבדתי על זה איזה יומיים..

LoveYourHate

New member
Don't you step on my Blue suede shoes.

חח אחד השירים הטובים של אלוויס
הציור משגע!!!

A Broken Myth

New member
סכמ"ש D:

השבוע שהיה:
שיר השבוע של 30: The Story ^^
שיר השבוע: Soundgarden - Black Hole Sun
להקת השבוע: 3DD
אלבום השבוע: האלבומים של 3DD ><"
מאכל השבוע: שניצל תירס
משהו טוב שקרה השבוע: לין באה
.
משהו רע שקרה השבוע: חולה, מתמטיקה, בלהבלהבלה
ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: "שמעתי שאתם קבוצה גדולה, אך איכותית!" *שתיקה* "חחחחחחחחחחחחח.." (אני יודעת שבד"כ זה הורס שמסבירים, אבל סביר להניח אפחד לא יבין, ולא בגלל שאתם טיפשים
, כי אתם לא ><", אז אני אסביר; היינו במפגש הראשון של פולין, ובאטובוס שלנו אף אחד לא רוצה להיות ובלהבלהבלה, אז המדריך אמר שהוא שמע שהקבוצה גדולה, אבל ממש טובה וזה, אז שתקנו, מסתכלים אחד על השני, במבטים מושפלים, ופתאום כולם מתפוצצים מצחוק, ואומרים שזו ממש קבוצה איכותית, וממש כל אחד רוצה להיות כאן. חחחחח, אותי זה ממש הצחיק XDDD)
אתר השבוע: פייסבוק
ספר/סרט/סדרת השבוע:
.
השבוע שיבוא:
משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: ת"א?
משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: מבחן במתמטיקה
.
התמונה שתעשה לכם את השבוע: ישן, אבל בקטנה XDDD הודגש באמצעות מדגישומטיק

מסכמתתת...

השבוע שהיה: קיבלנו תעודותת... שיר השבוע של 30: Attack... שיר השבוע: משו של דה קילרז.. לא זוכרל איך קוראים לו... להקת השבוע: 30 תמיד..!! אלבום השבוע: A Beautifu Lie מאכל השבוע: סלט עם ביצה וגבינה לבנה.. (מומלץ..) משהו טוב שקרה השבוע: קניתי היליס סוף סוף!!.. משהו רע שקרה השבוע: אין.. ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: גם אין.. אתר השבוע: הבלוג שלי בישראבלוג.. ספר/סרט/סדרת השבוע: הישרדות.. לא יודעת למה ואיך אבל התחלתי לראות אותה מהאמצע..!?!... השבוע שיבוא: שיעורים כפולים בטניס... ייייששש!!!... משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: לעשות ביביסיטר ולהרוויח הרבה כסף.. משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: מבחן במדעים... איזה ____...! התמונה שתעשה לכם את השבוע:

adiiiXD

New member
מסכמ"שת D:

השבוע שהיה: אחלה בחלה שיר השבוע של 30: 93 מיליון מיילס שיר השבוע: כולם להוזיז ת'טוסיק-מדגסקר XD להקת השבוע: 30 אלבום השבוע: s\t מאכל השבוע: קינואה =] משהו טוב שקרה השבוע: בזכותי נדחה הבוחן בספרות משהו רע שקרה השבוע: ציטוט שאפיין את השבוע/עשה לכם את השבוע: אתר השבוע: גוגל =) ספר/סרט/סדרת השבוע: ספר - מות אכילס השבוע שיבוא: משהו טוב שאתם מצפים לו השבוע: אין בחנים קולולולולו משהו רע שאתם מצפים לו השבוע: קביעת תאריכים לבחנים \= התמונה שתעשה לכם את השבוע: אני +|תומו\ שאנון\ג'ארד \ טים.... נשאר רק לפנטז XD שנה הבאה יוצאת משלחת של תלמידים לארה"ב ורוב הסיכויים שאני ביניהם ! יייאיי=]

adiiiXD

New member
דווקא גרמניה זו מדינה מדהימה,

הייתי שם לפני שנה וחצי.... כל כך יפה שם , D: אתם נוסעים במסגרת פרוייקט שקשור לנאס"א? :)

למעלה