סיכום שבועי

אתן לא רציניות. :ם

אני מכירה בתי ספר שמוציאים משלחות גם לגרמניה וגם לארהב, כמו אצלנו. בכל אופן, ארהב פי כמה וכמה יותר יפה. :ם וואו, אני פשוט חייה מהמקום הזה, אני כלכך אוהבת כל מה שקשור לשם. לא משנה מה, גם אם זה המיונז המסריח שיש לי בבית שכתוב MADE IN NZ. פתטי, אבל אני פשוט מטורפת על המקום.

adiiiXD

New member
חחחחחחD:

האמת שעדיין לא הייתי בארה"ב. פשוט הייתי בגרמניה, וראיתי את ארה"ב בסרטים , וגרמניה נראית לי יותר יפה . מה גם שיש את עניין התרבות השונה והכל.... נטוס , נראה ונשפוט XD

אין, זה פשוט מדהים אותי

שזה אשכרה המרכז של כל העולם. הכל שם כלכך.. אמריקאי, דאמ. אהבה שכזו. <:

TheMarsArmy

New member
חחח לוהטת שכמותך. :)

בטח כבר כל הפורום שונא אותנו...בכל אפשרות שיש לנו אנחנו מציינות אחת לשנייה כמה כל אחת לוהטת.

my reflection

New member
../images/Emo31.gif

אני לא רוצה להיות בארה"ב בכלל!!!! כי זה....סתם.P: ופשוט הייתי בשוק שמוציאים משלחת לארה"ב כי על זה עוד לא שמעתי
........

AlmogiToMars

New member
לנו יש משלחה לפולין ..

על השואה וכל זה .. ות'אמת ? לא נראה לי שהבצפר הקמצן שלי יעשה משלחת לארצות הברית חחח D: בכל אופן לפולין זה גם לא כזה נורא .. [=

adiiiXD

New member
חחח זה לא כמו המשלחת לפולין-

פשוט בוחרים את 20 התלמידים הכי טובים מהשכבה באנגלית , עושים להם ריאיון באנגלית כדי לקבוע את רמתם , לוקחים את מי שעבר את הריאיון לניצנה לשבוע כדי ללמוד פיזיקה , עושים על זה מבחן ומי שעובר את זה - נכנסת לקבוצה שתטוס. עוד לא עשינו אפילו את הריאיון, אבל אין סיבה שאני לא אצליחD: [קצת פירגון עצמי לא מזיק [;] וזה לא מהבית ספר הפפפארסי שלי , זו תוכנית שבה כל פעם נבחרת עיר אחרת . והפעם , דימונה .

AlmogiToMars

New member
נקווה שזה גם יגיע לאשדוד

בעוד שלוש שנים בערך ככה אני יטוס בעזרתת ה' אבל אני אומרת שככל שהשנים עוברות הריאיון הוא יותר קשה וכך גם המבחן.. למרות שלא בדיוק הבנתי מה הקשר למבחן בפיזיקה... חחחח
.................................................

adiiiXD

New member
אני אסביר:

המשלחת עצמה זה לא סתם, זה בשביל לעבור שם פרוייקט/פעילות על נאס"א. אז מן הסתם, צריך גם ידע בפיזיקה. :)

my reflection

New member
לכוווווווולם יש פולין../images/Emo3.gif

אבל יש בתי ספר שמארגנים משלחות לגרמניה להתארח אצל משפחה אחרת וזה...נחמד><

AlmogiToMars

New member
חחח תמיד חברה שלי אומרת..

" אני טסה לגרמניה" חחח רק בגלל טוקיו הוטל ... בעעע

למעלה