סיכום שבועי

sapir lee

New member
סיכום שבועי../images/Emo124.gif

שיר השבוע של LP שלכם
שיר השבוע לא של LP שלכם
אלבום השבוע
להקת השבוע
ספר\סרט\תןכנית השבוע
תמונת השבןע
משהו טוב שקרה השבוע
משהו רע שקרה השבוע
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא
שבוע טוב לכולם
ואני נשבעת לכם שזו כבר פעם שלישית שאני מנסה לפתוח הודעה חדשה, משום מה זה לא פותח

Erezh21

New member
סיכום שבוע

שיר השבוע של LP שלכם: Given Up שיר השבוע לא של LP שלכם: Avenged Sevenfold - Afterlife אלבום השבוע: Avenged Sevenfold - City of Evil להקת השבוע: Avenged Sevenfold ספר\סרט\תוכנית השבוע: סרט- האויב שבפנים 3(הכחדה), תוכנית - גיבורים, נמלטים, דקסטר. משהו טוב שקרה השבוע: צמיד של לינקין פארק. משהו רע שקרה השבוע: היה שבוע נחמד. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: חנוכה, ושייצא להגיע למפגש! שבוע טוב לכולם!

LK19

New member
צמיד של לינקין פארק?!../images/Emo2.gif

שים תמונה D:

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif סיכום D: ../images/Emo152.gif

שיר השבוע של LP שלכם כולם!! ככ כולםD: בעיקר מ HT ו METEORA
שיר השבוע לא של LP שלכם פאק יש לי מלא D: כל אלה של שבוע שעבר ועוד כל מיני:)
אלבום השבוע הממ....
לאדעתXD
להקת השבוע LP ו MCR ו BFMV
ספר\סרט\תןכנית השבוע תמיד אין לי
xD
תמונת השבןע זה קשה, יש לי מיליון xD נראה לי התמונה שפראנקי הסתפר למרות שיש לי תמונה ממש טובה של צ'אז
משהו טוב שקרה השבוע יומולדת ל 4576 אנשים
ורכבתי על סוסDDDD:!
משהו רע שקרה השבוע רע... אממ הייתה לי פגישה באמצע הבוקר של מחויבות אישית וזה היה ככ מוקדם שאני כמעט מתתי!
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא יומולדת לחברה שלי לנסוע אליה למשגב, וכנראה גם אשן אצלה, וימולדת לאבאD: בעצם גם חנוכה יהיה לא? D:
שבוע טוב לכולם גמלך
ואני נשבעת לכם שזו כבר פעם שלישית שאני מנסה לפתוח הודעה חדשה, משום מה זה לא פותח כן הוא לגמרי נדפק! בשרשור של המפגש אני לא יכולה לראות אותו יש יל כזה הודעת שגיאה קטנה מתחת! WTF!!

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif והתמונה של צ'אז ../images/Emo23.gif

איזה חמוד
, עכשיו כשחושבים על זה הייתי צריכה לשים את התמונה שפראנקי נותן לריי לשתות, זה יותר חמודD:

DrunkenBar

New member
"סבתא לא מחרבנת,סבתא היא ליידי.."

שיר השבוע של LP שלכם: Figure.09 שיר השבוע לא של LP שלכם: Take The Veil Cerpin Taxt-The Mars Volta אלבום השבוע: The Mars Volta-De-Loused להקת השבוע: The Mars FUCKING Volta תוכנית השבוע: נמלטים,דקסטר,טופ גיר,אוז. חה! תמונת השבוע: יומולדת לקריטי. כפרעליו. "שימי את זה" - "לא רוצה זה נראה ערבי" - "שימי!!" *שמה..* תוצאה: בר במראה הבדואי,שהוא הקיק של קריטי. (מטריד ביותר..+יצאתי מסטולה,חה! כל כך מכוער.) משהו טוב שקרה השבוע: סגירת מעגל. משהו רע שקרה השבוע: ריב. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: חנוכה Madafuckasss שבוע טוב לכולם :]

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gifShh, quiet, you might piss somebody off

Like me motherfucker you've been at it for too long
שיר השבוע של LP שלכם LOATR שיר השבוע לא של LP שלכם A7X-A LITTLE PIECE OF HEAVEN אלבום השבוע A7X-A7X להקת השבוע A7X ספר\סרט\תוכנית השבוע איי לאב ניו יורק ונחשים על המטוס [איזה סרט כואב] תמונת השבוע תראו איזה תמונה יפה
משהו טוב שקרה השבוע לא זוכרת אבל היה טעים
משהו רע שקרה השבוע אמאבא מעצבנים אותי
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא עלייה לתורה ושבת חתן של אחי שבוע טוב לכולם שבוע טוב

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מזל טוב ../images/Emo24.gifDDD:

הוו מיזה ? באמת יפהD:

זה ג'ו, גיטריסט של פוב. ../images/Emo2.gif ../images/Emo223.gif

זה הוא, נכון?
תמונה ממש יפה.

LK19

New member
../images/Emo137.gif

שיר השבוע של LP שלכם Lying from You שיר השבוע לא של LP שלכם mcr- give 'em hell, kid nirvana- Lounge Act אלבום השבוע nervermind
להקת השבוע שמעתי הרבה.. אבל בעיקר nirvana
ספר\סרט\תןכנית השבוע זבנג!! XD תמונת השבןע אין משהו טוב שקרה השבוע ההורים שלי הסכימו לקנות לי חשמלית סוףסוף D: משהו רע שקרה השבוע כמעט כל השבוע הייתי צריכה לקום ממש מוקדם... משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא מפגש
שבוע טוב לכולם

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif אז מזל טוב לך D:

עוד מעט יהיה גם תתחדשי?

L I M O R A

New member
../images/Emo3.gif

שיר השבוע של LP שלכם Figure 09 שיר השבוע לא של LP שלכם Move Along-TAAR אלבום השבוע אין משהו מיוחד
להקת השבוע TAAR ספר\סרט\תןכנית השבוע גולשים בזמן..
תמונת השבוע אין משהו טוב שקרה השבוע שישי שבת בצפון..
משהו רע שקרה השבוע הרבה.. אין לי כוח לפרט
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא מפגש, טיול עם אבא וחנוכה כמובן.. שבוע ניפלא לכולם

השבוע שלי =/

שיר השבוע של LP שלכם: Linkin Park - With You שיר השבוע לא של LP שלכם: Coldplay - Low אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אין ספר\סרט\תןכנית השבוע: ספר: המקרה המוזר של הכלב.." תמונת השבוע: אין משהו טוב שקרה השבוע: אין משהו רע שקרה השבוע: הכל!! וכמעט קיבלתי התקף לב. (כן, כנראה שגם בני 15 יכולים לקבל התקפי לב). משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר!! שבוע טוב לכולם.

למעלה