סיכום שבועי

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif מה? למה? איך? ../images/Emo12.gif

מה קרה?
מקווה שיתסדר בכל אופן :-\

SAMAR

New member
../images/Emo203.gif מה יהיה עם תפוז מה?!

שיר השבוע של LP שלכם: נאמב שמעתי אותו מלאאאאאאאאא. שיר השבוע לא של LP שלכם: סטרונגס של קנייה ווסט :} אלבום השבוע: החדש של קניה. להקת השבוע: לינקינוש XD ספר\סרט\תןכנית השבוע: שמיים פעם שניה... תמונת השבןע: נאדה. משהו טוב שקרה השבוע: וואלה לא זוכרת...אה כע אני כבר לא עובדת... משהו רע שקרה השבוע: אני כבר לא עובדת, עוד שבוע וקצת גיוס. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לנצל כול שניה אפשרית לשינה ולראות חברי אמת. שבוע טוב חברים 3>

Rick0

New member
../images/Emo24.gif שלי!! ../images/Emo24.gif

שיר השבוע של LP שלכם שיר השבוע לא של LP שלכם אלבום השבוע: Meteora להקת השבוע: LP..... obviously :p ספר\סרט\תןכנית השבוע: הצל של אנדר (ספר) תמונת השבוע: אייקון יפה שאימצתי למסן :D :D :D משהו טוב שקרה השבוע: יום משחקים בחווה שלנו
(עם הסוסים כמובן XD) משהו רע שקרה השבוע: חברים שלי לא יכלו להגיע אליי לסופ"ש פרוע XD משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה נחמד לרכב עם המדריכה החדשה בחווה :p

Rick0

New member
אההה שכחתי שירים.... ../images/Emo2.gif

שיר השבוע של LP שלכם : Don't Stay השיר עם ההתחלה הכי יפה ובועטת שיש!! שיר השבוע לא של LP שלכם: Cardigans - Lovefool Silly me...
וסורי על ההצפה..

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif K :)

ראיתי
אני אוסיף אותך אחרי שאני אחזור מבת דוד שלי, אני אמורה להיות אצלה עד מחר אם השביתה הזאת לא תגמר

0דידוש0

New member
So Paint It Black And Take It Back

*עושה העתק הדבק מפורום פוב* משהו טוב שקרה השבוע:
אממ שביתה?
משהו רע שקרה השבוע:
יוו יש אנשים כל כך חופרים בעולם הזה!! דיי כמה אפשר לחפור?!;-[ שיר השבוע של FOB:
אה I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me
שיר השבוע לא של FOB:
אוקיי היו כמה..=]] Linkin Park - From the Inside
Linkin Park - Numb Paramore - Brighter Switchfoot - Only Hope
my chemical romance - our lady of sorrows
התחדשות השבוע:
אין=[ אבל אני צריכה לקנות כפפות!
רגע, ארוחה במקדונלדס נחשבת? פאדיחת השבוע:
ציטוט השבוע:
איי איזה שבוע קורעע 1.~ידיד שלי מרים גבה אחת~ אני:"וואי איזה מגניב הרמת רק גבה אחת!!" הוא:"מה את רוצה יש לי רק גבה אחת" xDD אותי זה הצחיק 2.ידיד שלי:"אתם מכירים את הקטע הזה שהמכנסיים לוחצים מדיי ואז הכל שם נמחץ ונהייה סדר של ביצה-זין- ביצה?....וזה נראה כמו סמל של חילוק"
3.ידיד שלי:"עדי, איך מתנשקים צרפתית בלי לשון?" אני:"אמג"
אדם השבוע:
תמיד שוני שלי!!
סרט/סרטון השבוע:
אממ "הבנות מתחנות" או "ים של חתונות"....אותו הדבר
מאכל השבוע:|קרבמו| ברור שסופגניה
*יאממ יאממ* תוכנית השבוע:
שנות ה-70!!xDD תמונת השבוע:
זה לא מעלה לי את התמונה אז אח"כ... תוכניות לשבוע הבא:
לקנות כפפות=]

0דידוש0

New member
אופס><" זה אמור להיות...

שיר השבוע של LP: אממ Linkin Park - From the Inside
שיר השבוע לא של FOB: אוקיי היו כמה..=]] I Slept With Someone In Fall Out Boy And All I Got Was This Stupid Song Written About Me
לב| Linkin Park - From the Inside Linkin Park - Numb Paramore - Brighter Switchfoot - Only Hope
my chemical romance - our lady of sorrows

Rick0

New member
חחחחחחחחח ממש אהבתי את הציטוט הראשון ../images/Emo6.gif

0דידוש0

New member
*עונה לשניכם!*../images/Emo6.gif

איזה חמודים...קראתם..=]] מגיעה לכם סוכריה
וחיבוק

למעלה