סיכום שבועי

סיכום שבועי../images/Emo13.gif../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם בביצועה של הראל:
שיר השבוע שלכם בכללי:
אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי:
משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע:
משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע:
מאכל השבוע:
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: שבת שלום

עונה../images/Emo66.gif

שיר השבוע שלכם בביצוע של הראל:כבר לא שיר השבוע שלכם בכללי:לא יכלתי לעשות כלום-נינט טייב ומלא מלא קרן פלס
אלבום השבוע:לבדי-הראל מויאל ציטוט מוזיקלי שבועי:אמ...לא עולה לי כרגע משהו מעניין שקרה לכם השבוע:כל מיני... משהו טוב שקרה לך השבוע: 98 בבגרות בביולוגיה משהו רע שקרה לך השבוע:חרישה לבגרות שיר שלא הפסקת לשמוע:מבול-קרן פלס התחדשות השבוע: בגדים תוכנית/ספר/סרט השבוע: כוונות טובות וחשופים מאכל השבוע:ספגטי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:חופששששששששששששששששששששש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברות תמונת/פליקס השבוע: אין לי כוח לעלות התוכניות שלי לשבוע הבא:חופש חחח שבת שלום

orianush

New member
מסכמת

שיר השבוע שלכם בביצועה של הראל: סימנים שיר השבוע שלכם בכללי: עוד מחר- שלומי שבת אלבום השבוע: -- ציטוט מוזיקלי שבועי: "חיים הם כמו משחק של מלחמות קטנות, מתוך המפלות באים הנצחונות" משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: בגדים לטקס סיום תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טקס סיוםםם אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יש הרבה תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: להתכונן לטקס וללמוד למתכונת באזרחות

orianush

New member
של שלומי שבת ופבלו רוזנברג

איזה הופעה להסתדרות המורים... איזה מעפנים המורים האלו לפני הופיעו גם יהורם גאון וישי לפידות, וקלוד דדיה היה הרקדן שלו אבל לא ראינו את זה נכנסנו רק לשלומי ופבלו

אלינה מ

New member
מקווה שנהנת../images/Emo13.gif

שאת לא תהני מהופעה של שלומי?! D: הא, שלומי מופיעה אצלינו בעיר [חדרה].. ראיתי שלט שהוא, בועז שרעבי ושרית חדד אם אני לא טועה יופיעו פה.. לא קראתי ממש תאריך ואת כל זה.....

orianush

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אולי אני אבוא... יש לי משפחה בחדרה אולי אני גם אראה אותך =) בכלל יוצא לי להיות שם הרבה.. אפשר להפגש איזה פעם

bratz girl

New member
../images/Emo176.gif עונה ../images/Emo176.gif

שיר השבוע שלכם בביצועה של הראל: אמ,כבר לא שיר השבוע שלכם בכללי: ואיי לא עולה לי כרגע אלבום השבוע:
ציטוט מוזיקלי שבועי: "אני תפקידי לנשק לך את הדמעות..". משהו מעניין שקרה לכם השבוע:
משהו טוב שקרה לך השבוע: הרבה צחוק,אירוע לבת דודה,אחי הקטן ניצח בשלושה משחקים בטניס
משהו רע שקרה לך השבוע: אכלתי משהו מקולקל והרגשתי כל כך גרוע-הקאתי ופשוט סבלתי!! שיר שלא הפסקת לשמוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע: ראיתי איזה סרט מקסים,אבל לא זוכרת איך קוראים לו |לשון| מאכל השבוע: אפרסקקקקק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שייגמר מהר ואז יירד ממני כל העומס!!!!!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל אדם שיעלה לי חיוך זה טוב תמונת/פליקס השבוע: הקטע עם המורה והתלמיד שבתפוז בעמוד הראשי
ממש עצוב התוכניות שלי לשבוע הבא: לימודים,עבודה ,חתונה של בת דודה והעיקר שיהיה בכיף למה השבוע הזה אין לי זמןןןן

bratz girl

New member
אמ,ככה

היא הענישה אותו וביקשה ממנו לצאת החוצה והילד לא היה מוכן בזמן שכל הוויכוח התקיים שאר הירקות {הילדים בכיתה} פשוט צילמו בפלאפון את הוויכוח שהתנל וומממש צחקו!! ממתי תפקיד המורה נהייה אופציה כל כך גדולה לזלזול? מה קורה פה? לאן הגענו?

אני שונאת את התולעים הקטנים עם הפלאפונים../images/Emo4.gif

ובכלל,המקום של המורה כבר מזמן לא אותו מקום כמו פעם,אפילו פה בתיכון יש מקרים כאלה.

1 shiran 1

New member
עונה על קמצוץ שאלות

שיר השבוע שלכם בביצועה של הראל: שיר השבוע שלכם בכללי: אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: גיליתי שרב התשובות שלי בבגרות בתנ"ך טובות אחרי שיצאתי מהבגרות בהרגשה גרועה מאוד משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות בע"פ במחשבים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:להתחיל ללמוד להיסטוריה

למעלה