-מעתיקהמאסקייפדהפייט-
שיר השבוע של דה יוזד: With Me Tonight Let It Bleed Alone This Holiday All That I've Got
שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape the Fate- My Apocalypse Escape the Fate -Reverse This Curse Escape the Fate- Friends And Alibis April Sixth-Foster April Sixth -Living A Lie Madina Lake - Me Vs The World ס'שיר יפה. *-* Oasis - Stop Crying Your Heart Out השיר הזה מזכיר לי את הסרט "אפקט הפרפר"
My Chemical Romance - Hang 'Em High My Chemical Romance - Its Not A Fashion Statement Its A Deathwish My Chemical Romance - Skylines And Turnstiles Taking Back Sunday - Liar Taking Back Sunday - MakeDamnSure ישראל בר און- געגוע ישראל בר און- בדיוק כמו פעם ישראל בר און- ניסים ישראל בר און- הלאה עברי לידר- מרי לנצח, חולצת פסים, לאונרדו, בוא, יותר טוב כלום מכמעט ועוד כמה בהופעה באשדודיה שלשום. <: אביב גפן- דיכאון אביב גפן- רוצה לשכב איתך מוניקה סקס- גשם חזק
להקת השבוע: יותר בכיוון של זמר - עברי לידר.
אלבום השבוע: שמעתי שירים בודדים ולא אלבומים מלאים. <:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הלכתי עם קארין ביום שלישי להופעות ופשוט לא התייחסנו אליהן ורק דיברנו וחפרנו והיה כלכך כיף.
הלכתי שוב עם קארין
ועוד כמה חברות להופעה של עברי לידר והיה מושלם! הוא פשוט ת-ו-ת-ח בלייב.
ביום שני נפגשתי עם נעם, שימרית, מרי וקארין המדהימות [!!!] בשביל הכתבה למעריב לנוער על ה-DVD החדש של MCR.
ממ, שוב דחיתי ודחיתי את העבודה במת'.
אין לי כח. ;;
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
ומאצ'ו שהתמכרתי בגלל עדי הזאת!
ציטוט: כתבת ממעריב לנוער:"חבר להקה אהוב?" מרי: "פרארד" חחחחחחחחחחח
השבוע במילה אחת: פאנן.
תכנונים לשבוע הבא: מפגש פורום MCR&TU ביום שני!#$%@!
עדי באה לישון אצלי ביום שני וביום שלישי נישן אצל קארין <: ס'אושר
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: שובבים.
בטח פראנק עוד פעם מחפש מפרט.|שורק|
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: ממ..שש..ממ..אני באמצע העונה הרביעית של הג"ש#$%#$@!# עוד מעט זה נגמר!