סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין שבא לכם לספר:

-מעתיקהמאסקייפדהפייט-

שיר השבוע של דה יוזד: With Me Tonight Let It Bleed Alone This Holiday All That I've Got
שיר השבוע לא של דה יוזד: Escape the Fate- My Apocalypse Escape the Fate -Reverse This Curse Escape the Fate- Friends And Alibis April Sixth-Foster April Sixth -Living A Lie Madina Lake - Me Vs The World ס'שיר יפה. *-* Oasis - Stop Crying Your Heart Out השיר הזה מזכיר לי את הסרט "אפקט הפרפר"
My Chemical Romance - Hang 'Em High My Chemical Romance - Its Not A Fashion Statement Its A Deathwish My Chemical Romance - Skylines And Turnstiles Taking Back Sunday - Liar Taking Back Sunday - MakeDamnSure ישראל בר און- געגוע ישראל בר און- בדיוק כמו פעם ישראל בר און- ניסים ישראל בר און- הלאה עברי לידר- מרי לנצח, חולצת פסים, לאונרדו, בוא, יותר טוב כלום מכמעט ועוד כמה בהופעה באשדודיה שלשום. <: אביב גפן- דיכאון אביב גפן- רוצה לשכב איתך מוניקה סקס- גשם חזק
להקת השבוע: יותר בכיוון של זמר - עברי לידר.
אלבום השבוע: שמעתי שירים בודדים ולא אלבומים מלאים. <:
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הלכתי עם קארין ביום שלישי להופעות ופשוט לא התייחסנו אליהן ורק דיברנו וחפרנו והיה כלכך כיף.
הלכתי שוב עם קארין
ועוד כמה חברות להופעה של עברי לידר והיה מושלם! הוא פשוט ת-ו-ת-ח בלייב.
ביום שני נפגשתי עם נעם, שימרית, מרי וקארין המדהימות [!!!] בשביל הכתבה למעריב לנוער על ה-DVD החדש של MCR.
ממ, שוב דחיתי ודחיתי את העבודה במת'.
אין לי כח. ;;
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרת השבוע: הכי גאים שיש.
ומאצ'ו שהתמכרתי בגלל עדי הזאת!
ציטוט: כתבת ממעריב לנוער:"חבר להקה אהוב?" מרי: "פרארד" חחחחחחחחחחח
השבוע במילה אחת: פאנן.
תכנונים לשבוע הבא: מפגש פורום MCR&TU ביום שני!#$%@!
עדי באה לישון אצלי ביום שני וביום שלישי נישן אצל קארין <: ס'אושר
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: שובבים.
בטח פראנק עוד פעם מחפש מפרט.|שורק|
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: ממ..שש..ממ..אני באמצע העונה הרביעית של הג"ש#$%#$@!# עוד מעט זה נגמר!

יויו גמאני הייתי בהופעה של עברי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

והיה כזה מדהיםםםם! הוא נתן הופעה פשוט מדהימה
. וגם משינה היו מעולים

D:

שיר השבוע של דה יוזד: i caught fire
שיר השבוע לא של דה יוזד: sex pistols - problems alice in chains - dirt\down in a hole\heaven beside you אין לי כוח לחשוב על עוד חח להקת השבוע: אליס והיוזד אלבום השבוע: in love and death dirt משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- אתמול בלילה היה אחד הלילות המפגרים בחייXDD רע- רוב השבוע השרירים שלי היו תפוסים וביום אחד זה היה ממש גיהנום, בקושי יכולתי ללכת, זה היה כזה חרא. וחברה הכי טובה שלי נטשה לגרמניה ל10-11 ימים..ואני מה זה מתגעגעת אליה חח קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרטיםסרטים באנג באנג אתה מת הר ברוקבק ספרות זולה הכי מתוק שיש [רשמית הסרט שעושה הכי מצב רוח אחרי כל המדכאים שרשמתי פה חח] ציטוט: זה המקום בו אני רושמת ציטוט מחוכם מהכי גאים. אבל לא. כי לא ראיתי השבוע פרקים חדשים. אני בשביתה עד ספטמבר. השביתה הזאת זונה. השבוע במילה אחת: רנדי האריסון. תכנונים לשבוע הבא: לונדוןD: מתנגן בראש/בפלייליסט: סתם שיר של סאן אוף דורק.. יו איזה ישנים הם..איך אהבתי אותם בחופש של שנה שעברה.. קטעים איתי >_> תמונת השבוע: כן..תגידו לי אחרי התמונה הזאת לסכם את זה במילה אחת
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: וואלה..

נראה לי גיליתי איך הסדרה נגמרת|:. ../images/Emo58.gif

שבריאן וג'סטין אמורים להתחתן אבל לא מתחתנים בסוף? |= רק תגידי כן או לא! אם לא אל תגידי מה הסוף!~ כוסאמק יוטוב הזה

../images/Emo58.gif!

יש עוד, אבל בעיקרון כן.
|אימו| נכנסת ליוטיוב וגילת את זה דרך שם?
כי זה בדיוק מה שקרה לי.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כן. סתם הם נשארים זוג אחרי זה אבל?

מה מצחיק?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הם לא מתחתנים בסופו של דבר כמו שכבר הבנת...וג'סטין טס לNY למשרה החדשה שלו ועוזב.
לא ברור מה קורה איתם, זה סוג של סוף פתוח.

למעלה