סיכום שבועי!

עונה. ../images/Emo13.gif ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: Paralyzed.
שיר השבוע לא של דה יוזד: Westlife - Total eclipse of the heart
להקת השבוע: נגיד שווסטלייף. <: בקושי שמעתי שירים השבוע.
אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- שיגרה כיפית כזו של לקום בבוקר לעבודה וללכת לישון מוקדם.
רע- שבקושי היה לי כוח לזוז.
אבל חפיף.
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- יצאת נסיך, איך להיפטר מבחור ב10 ימים.
סדרה- מאצ'ו.
ציטוט:
השבוע במילה אחת: אחלה. <:
תכנונים לשבוע הבא: יום שני מפגש!@#
ואחרי זה לישון אצל שיר ואחרי זה אצל קארין. <:
מתנגן בראש/בפלייליסט: Bon Jovi - Always
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אין על שירים קלאסיים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo79.gif אני בלי תיתול!

או שזה חיתול? |חושב| שיר השבוע של דה יוזד: אמ.. כל מיני <: שיר השבוע לא של דה יוזד: מלא
להקת השבוע: מכ"ר ואוונג'ד אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- הופעות וכאלה שהלכתי עם שיר ונפגשתי עם חברה שלא ראיתי מלא זמן רע- אחי מעצבן אותי תמיד ובא לי לחנוק את אימא שלי :) קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרטון- הטריילר לDVD החדש של אוונג'ד+המייקינג של האלבום האחרון
סרט- המומיה 3, הנקוק, שודדי הקריביים, יש עכשיו את 3 ולא ראיתי אתמול את 2 ;; ואני שונאת לראות לא לפי הסדר
, Never Back Down סדרה- צחוק מעבודה ועוד כמה שלא זכור לי עכשיו ציטוט: אמילי:"שתיתי וודקה עם תפוזים, אבל זה בסדר אני רוסיה שלא משתכרת" דוד של שיר למישהי:"מזה הכובע הזה? סוכן חשאי?!" לא זוכרת עוד ;; השבוע במילה אחת: אחלה
תכנונים לשבוע הבא: מפגש, בתקווה שהדבר הזה שקוראים לו אימא לא יהרוס לי, שיר ועדי באות ביום שלישי לישון אצלי
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: חמודים
זה נראה כאילו יש לו לק ורוד, למרות שאני לא אתפלא
עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: אני רוצה לראות את האביר האפל ורקוויאם לחלום

איאיאי]כגםיכםגגגטאיאיאיאיבבמכלךיאאייאיאי!@#$$

שיר השבוע של דה יוזד: Maybe Memories The taste of ink Box full of sharp objects Bulimic Greener Cut up angels שיר השבוע לא של דה יוזד: Guns N roses - Welcome to the jungle Red hot chilli peppers - Californication Dani california Suck my kiss Give it away Eminem - Ass like that Just lose it Like toy soldiers Alesana - Apology Tilt the hourglass Ambrosia כמובן להקת השבוע: האמת שזה אמן השבוע - לגמרי אמינם.
אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: הייתי בדיזינגוף סנטר וקניתי חולצה של דה יוזד!!! ועוד כמה שטויות... הייתי אתמול במסיבה בסטודיו 49 והיה כלכך כיף!! אני וחברות שלי היינו ברחבה האלטרנטיבית והיה שם אלסנה ודה יוזד וברינג מי דה הורייזון ומיי כימיכל רומנס ופראמור וסואסייד סילנס סליפקנוט הכל !@# בהתחלה ישבנו כזה ואני כזה: "וואי הלוואי שיהיה דה יוזד" ופתאום אנחנו כזה שומעות תהתחלה של בוקס פול אוף שארפ אובג'קטס אף אחד לא רקד ואנחנו התפוצצנו על הרחבה והיה כזה כיף!!! היה מלא בולט פור מיי ולנטיין ורקדנו כמו משוגעוות!!! |מפסיקה| קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ריקוד הניפלס
ציטוט:
השבוע במילה אחת: מאתגר שכלית ? וואי זה שתי מילים שכלית
תכנונים לשבוע הבא: מפגש!@# :O מתנגן בראש/בפלייליסט: Muse - Hysteria תמונת השבוע: :O >>>> עוד משהו מעניין שבא לכם לספר: מיוז טובים

חחח ושהיה דה טייסט אוף אינק אז כל הפאנקיסטים

כזה עשו כאילו הם חותכים ורידים ואני שרתי להם בפרצוף וקפצתי והתחרפנתיייייייי כמו איזה לא יודעת מה! ובא אליי כזה אימו כזה ועושה לי "תגידי את גם בקטע של לחתוך?" ואני כזה "למה ניראלך" והוא מנסה להתחיל איתי וזה וזה אבל אחרי שראיתי את היד שלו לא היה אכפת לי שהוא חתיך, כי הוא פסיכי, גאש.

למעלה