סיכום שבועי

סיכום שבועי ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר:

אלמוג את מציפה את הפורום חח

אבל כמו שצריך כי גם ככה יבש פה כ"כ! שיר השבוע של דה יוזד: מייבי ממוריז שיר השבוע לא של דה יוזד: אוונסנס - מיי אימורטל להקת השבוע: מרילין מנסון, נירוונה אלבום השבוע: אנערף, מרילין מנסון הכל משהו טוב/רע שקרה השבוע: הייתי חולה והקאתי את הנשמה כל הלילה. וגם איבדתי את התאבון המוזיקלי שלי ): שמישהו ימליץ לי על הרבה הרבה שירים אקוסטיים! ): קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סופרנטורלללללללל. ופרוייקט מסלול
ציטוט: אין השבוע במילה אחת: עבודהקשהמאודולאבאלילחזורלביתספר תכנונים לשבוע הבא: עבודה.עבודה.עבודה. מתנגן בראש/בפלייליסט: A Beautiful Tragedy של וית' ברוקן וינגז תמונת השבוע: אין עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר: שמעתם על מסיבה / הופעה נחמדה וטובה שתהיה שבוע הבא איפשהו בצפון? משהו מעניין לפני בית ספר? אני אשמח לפרטים :)

Secondhand serenade מומלץ בחום!

יש בתל אביב ב-27 לחודש הופעות מדהימות ומסיבה שווה בסטודיו 49.! מסיבה שווה אש. אני יהיה שם וכל שאר הפריקים הקשוחים והאפלים

לא רוצה קשוחים ואפלים,

אני רוצה פאנקיסטים מניאקים.
והלהקה הזאת.. אוי הם חמודים! שמעתי עכשיו את פאל פור יו.. מילים קצת קיטשיות.. אבל אהבתי, תודה!

"אני רוצה פאנקיסטים מניאקים" חחחחחחחח XDDD

והאמת שסקונדהנד לא להקה :O הם איש אחד :O וכן, השירים קיטשים
וכל השירים נשמעים אותו דבר
אבל השירים שלו מצויינים במצב רוח לאקוסטית 3>

באמאשלי, יש לי בעיות נפשיות,

מניאקים זה פשוט מוצא חן בעיני, ופאנקיסטים זה הכי טוב שיש.. פאנקיסט או סתם מישהו עם מוהק + זבל של בןאדם = שלמות.
וכן עכשיו הבנתי שזה רק איש אחד, הוא די חמוד. את מכירה עוד שירים אקוסטיים? לא חייב להקות ששרות אקוסטי, גם שירים בודדים בסגנון..

רשימה של כמה שירים (המובחרים) שיש לי במחשב:)

ובטח את רובם את מכירה :O Staind - Outside שיר כואב עם מילים קשות... ~מחפשתעודשירים~ New found glory - Iris (Acoustic) מתארת לעצמי שאת מכירה Lifehouse - Everything Lifehouse - Take me away (Acoustic) בכלל, ממש ממליצה על לייףהאוס אם את לא מכירה!
Diary of jane (Acoustic) שגם בטח את מכירה, של ברייקין בנג'מין... Mayday parade - Three cheers for five years (Acoustic) ~ממשיכהלחפש~ בית הבובות, אם את בקטע של עברית
Alesana - Apology (Acoustic) - יותר טוב מהגרסה הרגילה, ממש מומלץ לשמוע. Incubus - I miss you (Acoustic) די דומה לגרסה הרגילה. Silverstein - My heroine (Acoustic) Stoey of the year - Anthem of our dying day לא הכי אקוסטי אבל שקט ונחמד Switchfoot - I dare you to move Switchfoot - You Switchfoot - Only hope Paramore - That's what you get (Acoustic) The red jumpsuit apparatus - Face down (Acoustic) אם אני יראה עוד אני יגיד לך, אני פשוט חייבת לזוז

ואו איזה חמודה, תודה ענקית!!

מכירה את הרוב, אבל יש פה כמה שאני לא מכירה וגם אין לי מאיפה להוריד, אני יכולה רק לשמוע ביוטיוב או בלאסט אף אמ ולהוריד בחרא איכות. בכל אופן יהיה נחמד אם תכנסי אלי למסן ותשלחי לי :) [email protected]

[:

[תמיד זה הכותרת שלי. o_o] שיר השבוע של דה יוזד: lunacy fringe<3 ועוד מלא האמת שיר השבוע לא של דה יוזד: can´t stop של רד הוט slowdance on the inside של טייקינג let´s hear it for the boy מהפסקול של הכי גאים.XD valerie של איימי ווינהאוס ששמעתי בכל חור להקת השבוע: היוזד, פראמור, טייקינג אלבום השבוע: where you want to be של טייקינג משהו טוב/רע שקרה השבוע: הייתי בבריטניה
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: הכי גאים רואה שוב תעונה הראשונהXD זהו בספטמבר אני ממשיכה לעונה 2. ציטוט:
השבוע במילה אחת: בריטיייי. תכנונים לשבוע הבא: ללכת למכון והרבה מתנגן בראש/בפלייליסט: i'm alive גירסת דיוויד קוק תמונת השבוע: סאנשיין אהובי
עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר: שחר חסון =
. וזהו.

אוף, כואבת לי הבטן ;; ../images/Emo10.gif

שיר השבוע של דה יוזד: כל שלושת האלבומים. הם כלכך מדהימים. 3>
שיר השבוע לא של דה יוזד: כל שלושת האלבומים של MCR.
כל האלבום של אסקייפ דה פייט.
Breaking Benjamin -Breath Breaking Benjamin - Skin Katy Perry - Ur So Gay ישראל בר און - ניסים ישראל בר און- מלח הדמעות ישראל בר און - הלאה LEATHERMOUTH - Body Snatchers Forever LeATHERMOUTH - Fifth Period Papa Roach - Time And Time Again Papa Roach - Between Angels and Insects Disturbed - Down With the Sickness
להקת השבוע: My Chemical Romance
מדהים כמה שאני אוהבת אותם. The Used Escape The Fate
אלבום השבוע: יש הרבה! The Used - The Used The Used - Lies For The Liars The Used - In Love And Death My Chemical Romance - I Brought You My Bullets You Brought Me Your Love My Chemical Romance - Three Cheers For Sweet Revenge My Chemical Romance - The Black Parade אח, אלבום גאוני.
Escape The Fate - Dying Is Your Latest Fashion
משהו טוב/רע שקרה השבוע:
חזרתי לMCR בצורה מטורפת וכיף לי כלכך לשמוע אותם ולראות סרטונים שלהם שוב!
מפגש פורום! היה ממש כיף.
עדי ישנה אצלי!!1
אני ועדי ישנו אצל קארין. <:
קיבלתי מחזור ואני מרגישה רע.
העבודה במת' תקועה לי בוריד! הייתי בטוחה שאחרי המפגש אני רצה איתה, אבל לא. O=
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סדרת השבוע - מאצ'ו.
[הכי גאים שיש בדר"כ מופיעים כאן אבלללללל...החמור הדבע הזה לא זז!
] סרטון השבוע- לכו תראו את סליפ בלייב, פשוט אחד השירים המדהימים.
ציטוט: היו כמה אצל קארין אבל אני לא זוכרת.
בטח עדי תכתוב.
Brian: Ben needs more muscles like I need another cock חחחחחחחח המשפט הזה נחרט לי בראש.
השבוע במילה אחת: כייייייייייייייייף!
תכנונים לשבוע הבא: ממ, לסיים ת'עבודה במת', ללכת לקנות דברים לבית ספר.
מתנגן בראש/בפלייליסט:
תמונת השבוע: התחלתי כלכך לחבב אותו!
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: TBPID זה DVD מושלם.

עונה~ ../images/Emo223.gif

שיר השבוע של דה יוזד: הכל.
שיר השבוע לא של דה יוזד: MCR - Sleep This is how I disappear
להקת השבוע: מכ''ר ודה יוזד.
אלבום השבוע: כל מה שלמעלה, נו.
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- מפגש פורום, קניתי שרשרת של הימ. 3> רע- הימים עוברים יותר מדי מהר...
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- יש לה ביצים, בזמן שגנבת. סדרה- מאצ'ו.
ציטוט: אני שומרת לסלקציה.
השבוע במילה אחת: לאדעת~
תכנונים לשבוע הבא: אני מניחה שלקנות דברים לביצפר? ><
מתנגן בראש/בפלייליסט: MCR - Blood , אנלא מאמינה שאני שומעת אותו
הוא מצחיק. <:
תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר: הDVD ברת' ממש מצחיק. <:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Unaffected

New member
תפוזונה ><

פעמיים שלחתי וזה נתקע שיר השבוע של דה יוזד: - שיר השבוע לא של דה יוזד : MxPx - Tommorow Is Another Day\My Life Story להקת השבוע: MxPx דה
אלבום השבוע:MxPx - Secret Weapon משהו טוב/רע שקרה השבוע: ההופעה של MXPX
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: נמ.מגרש ביתי? ציטוט: (Mike: What do you people work at? Dude#1: I'm in the army Dude#2: I'm a bartender Dude#3:I'm in the army Dude#4:I'm driving the tank Mike: In the army? Dude#4: No Mike:So you just driving the tank for fun Tom: Nah,he do deliveries! Mike: Yeah,pizza! השבוע במילה אחת:MXPX תכנונים לשבוע הבא:עבודה,שיעורי נהיגה.. אולי ת"א או משו מתנגן בראש/בפלייליסט:MxPx-My Life Story תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר:

למעלה