סיכום שבועי

אוו את זוכרת אותי?../images/Emo110.gif

קטנה כזאתי נמוכה שקנתה ממך סיכות של דה יוזד ואוונג'ד? ((:)

O L g i T

New member
אני !!

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: all shall perish - theres no business to be on a dead planet
להקת השבוע: פנטרה!
אלבום השבוע: קאובויז משהו טוב/רע שקרה השבוע: משו טוב: קניתי 3 דיסקים של פנטרה והזמנתי את קאונט יור בלסינגס !!! ושמו 3 שירים של פנטרה במוסד! שמו את שדינג סקיןןןןןןן!@!@! או יההההההההה ~~~ משו רע: האלבום החדש של ברינג מי גרוע ברמות זוועתיות..הם נהרסו תחת והם נשמעים כמו איזה להקת מטאלקור מחורבנת
נגמר עידן הברינג מי ! אה כן וגם כל הגב שלי תפוס וכואב
קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ראיון של פנטרה עם הגרין באג חחחחחח ציטוט: השבוע במילה אחת: נחמד תכנונים לשבוע הבא: אין מתנגן בראש/בפלייליסט: protest the hero - nautical תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר: לא חפפתי איזה שבועיים ויהיה לי מזה כואב להסתרק היום

Broken sound

New member
וואו שנים לא כתבתי.

שיר השבוע של דה יוזד:Sick Hearts שיר השבוע לא של דה יוזד:slipknot-Psychosocial incubus-Love Hurts blink 182- down הדג נחש- מה נעשה/מה שבא בא/ קליפורניה להקת השבוע:הדג נחש. אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע:בית ריק לשיררררר.היה מושלם. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:מגרש ביתי שלהלהלהללה ציטוט:חחחחחחחחחחחחחחחחחחח השבוע במילה אחת:כיףףףףףףףףףףףףףףף תכנונים לשבוע הבא:מממ תאוריה,אולי קריתגת.לקנות דברים לבצפר.ווליוםםםםםםם מתנגן בראש/בפלייליסט:ffaf- history תמונת השבוע:סתם מאילת עוד משהו מעניין (א לא מעניין) שבא לכם לספר:l

נעלמתי קצת. O:../images/Emo219.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
Yesterday Feelings
שיר השבוע לא של דה יוזד:
Eluveitie-Slanias Song,
!!!11
היועוד. להקת השבוע:
Eluveitie,נגיד. אלבום השבוע:
-- משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הלכתי לאורתודנט אתמול וכואבות לי השיניים מאוד. >>
שבוע עד הבי"ס!!!11 D::: [כן,זה טוב,חוץ המחלק של לראות את האנשים משם,אבל ללמוד זה פאן D:] קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:
"תנאים של חיבה". איזה סרט עצוב. >: ציטוט:
ירדן 2 אומר/ת: אפשר להגיד שאקסל לפעמים נשמע כמו בדואי קטן כזה שרץ ברחובות ב"ש ובורח מאבא שלו --
קלי אומר/ת: ג'רארד כ"כ נהנה מחוסר הצלחתו ככוכב רוק נופל עד שהוא החליט להקים סניף של בורגראנץ'. --
כל אלה על הספרים והתחת,עם קלי,אבל אין לי כוח להעתיק את זה מההיסטוריות הודעות..
השבוע במילה אחת:
מאט בלאמי. [אז מה אם זה לא מילה אחת@#!@$@%$#%$@] תכנונים לשבוע הבא:
לקנות חולצות אחידות לבי"ס. P: מתנגן בראש/בפלייליסט:
Nightwish-Master Passion Greed
תמונת השבוע:
בא לי את זאת. ג'רארד,אדם לזארה,ועוד איזה סקסי אחד.
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:
אני עוד תוהה אם הספר שקניתי למדעים,ברבייה,הוא הספר הנכון. |בוהו|

למעלה