סיכום שבועי!

סיכום שבועי! ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דה יוזד: שיר השבוע לא של דה יוזד: להקת השבוע: אלבום השבוע: משהו טוב/רע שקרה השבוע: קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ציטוט: השבוע במילה אחת: תכנונים לשבוע הבא: מתנגן בראש/בפלייליסט: תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:

סופששש

שיר השבוע של דה יוזד: פשוט כל לייז פור דה לייארס.
דיסק מושלם. שיר השבוע לא של דה יוזד: stop this song של פראמור the unioun של טייקינג down in a hole וnutshell של אליס להקת השבוע: היוזד.
אלבום השבוע: לייזזזז משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב- היום, התחלתי ב10 ובאתי לשעתיים פוטושופ, וזה כזה כיף. למרות שהמורה -טיפה- חופר חח רע- העיפו אותי כבר משני שיעורים, ועוד אחד מורידים לי מנה >_>. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: נמלטיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!#@!$@!~2132432$%^#%%^#@@#%. כולי חגיגות שזה חזר. והכי גאים עונה שנייה. הדיוידי המזדיין שלי כל הזמן נתקע אני חייבת לראות במחשב או משהו ציטוט: "מכירה את הלהקה הזו הים? שהסמל שלה הוא כזה -" "הארטאגרם?" "חרטהגרםםםםם!" השבוע במילה אחת: פסדר תכנונים לשבוע הבא: מכון מתנגן בראש/בפלייליסט: my blue heaven של טייקינג תמונת השבוע: עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:נדלקתי על מישהו חדש בבית ספר שלי. אבל אני ממש לא היחידה, כי יש לו כבר איזה מועדון מעריצות קטן. כוסאמק.

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif עונה גם

שיר השבוע של דה יוזד: take it away שיר השבוע לא של דה יוזד: kamelot-ghost opera metalica- enter sandman להקת השבוע: kamelot אלבום השבוע: ghost opera משהו טוב/רע שקרה השבוע:
הורדתי מלא שירים חדשים
סידרנו את האינט' בלפטופ
עברה לי הדלקת אוזניים
לא יצאתי כל השבוע מהבית קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: סרט- פחד באמצע הדרך או משהו כזה :S סדרת- "טעם האהבה" סרטון- http://www.youtube.com/watch?v=TYgueygzJa4&feature=related מדינה לייק עושים יוגה
http://www.youtube.com/watch?v=OLj75iQzCMI&NR=1 אוונג'ד סבנפולד עם מאטאק ציטוט: "I'm not gay but my boyfriend is" מת'יו ליאוני השבוע במילה אחת: מבוזבז תכנונים לשבוע הבא: לישון אני מניחה מתנגן בראש/בפלייליסט: ghost opera, enter sandman תמונת השבוע: מוס
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: סירופ לימון של עסיס זה טעים הודגש באמצעות מדגישומטיק

Butterflies and Hurricanes.../images/Emo219.gif

שיר השבוע של דה יוזד:
-- שיר השבוע לא של דה יוזד:
-- להקת השבוע:
-- אלבום השבוע:
-- משהו טוב/רע שקרה השבוע:
בלאגן עם ההקבצות,בי"ס טיפש. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע:
"הפיג'מות 5",דה. ציטוט:
ריבקי לרון-”נו,רון! תן בד בלארג'יות!” -- עמית לרון-”מואה.” -- ליאן אומר/ת: נראה לך ששמרנים עושים סקס עם מזוזות?D: -- המורה לערבית-”אנתי לוטנ?” [או משהו כזה OO”] אנוכי-”דה. אהההה..” -- אביבית המורה למדעים-”חבל,אין לנו סרטים טובים על נושא המים. אבל יש לנו סרטים מצוינים על רבייה!” --
מהצ'אט עם ליאן.
מאט בלאמי- רוני רון שומע מרלין מנסון. השבוע במילה אחת:
מטריד. [לא מינית
פשוט,קשה לי שלא לחשוב על דברים שקשורים לבי"ס,בגלל הבלאגן עם ההקבצות
] תכנונים לשבוע הבא:
להתקשר למורה פרטית. O:
להקשיב בבי"ס. זה חשוב. O: מתנגן בראש/בפלייליסט:
Draconian-The Everlasting Scar. הם מעולים. תמונת השבוע:
תמונהיפה. עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר:
אלה חיבקה ונישקה אותי!!!!!!!1111111

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

"להקשיב בבי"ס. זה חשוב. O:" חחחחחחחחחחחחח סתומההXD

עונה!!../images/Emo152.gif <יש ציטוטים!>

שיר השבוע של דה יוזד? Poetic Tragedy
שיר השבוע בכללי? 30 Seconds To Mars - R-Evolve 3 Doors Down - Be Somebody 3 Doors Down - Kryptonite 3 Doors Down - Better Life HIM - Death Is In Love With Us HIM - Razorblade Kiss HIM - Right Here In My Arms HIM - Gone With The Sin Blessthefall - Times Like These Blessthefall - Could Tell A Love Blessthefall - Black Rose Dying Boys Like Girls - Thunder Boys Like Girls - Up Against The Wall Boys Like Girls - Holiday My Chemical Romance - House Of Wolves בלייב. של אסקייפ: Dragging Bodies In Blue Bags Up Really Long Hills As Your Falling Down When I Go Out I Want To Go Out On A Chariot Of Fire The Flood החדש!
להקת השבוע.סדגש| HIM - חזרתי אליהם ובגדול.
אלבום השבוע? כל מיני. סדרת השבוע? מאצ'ו.
דבר רע שקרה השבוע?
כבר קבעו לנו מבחן בתנ"ך ובמת' בשבוע הבא!
האימונים שלי בחדר כושר השבוע היו ממש גרועים.
דבר טוב שקרה השבוע?
התחלתי ללמוד פסיכולוגיה.
ביטלו לי שעתיים מת' בימי חמישי ועכשיו אני מסיימת במקום ב-2 וחצי - ברבע ל-1 וזה כייייף <:
הכיתה שלי מצחיקה אותי כלכך.
יש קטעים שאני על הריצפה ממש! XD ציטוט השבוע?
יש מצב שלא תיקרעו מזה, כי לא הייתם נוכחים ולא קלטתם את ההבעת פנים או הטון.
אבל זה עדיין מצחיק! 1) המורה לאנגלית: "מטיאס, באיזה גיל עלית לארץ?" מטיאס: "אממ..2001."
2) התלמידים בכיתה מתלוננים שהשאלת ספרים לא הביאה את -כל- הספרים שצריך! במיוחד את של אנגלית אז... המורה לאנגלית: "מזה?! תגידו לגברת הלןןןןןןןןן שאחראית על ההשאלת ספרים שאתם רוצים לקבל את הספרים שמגיעים לכםםםם ורצוי שהיא תיתן אותםםם!" עידו: "ועאועאועאהעאה מה שאני אעשה להלן הזאת. זה לא בסדר." חחחחחחחחחחחחחחח הרגו אותי. XD 3) באמצע שיעור פסיכולוגיה המורה לפסיכולוגיה מדברת על זוגיות: המורה:"מה מזכיר לכם זוגיות? קדימה." מישל:"בחילות!" XD 4) בשיעור תנ"ך דיברנו על שירים ארוטיים שאומרים שכתב שלמה המלך. הלנה (המורה): "המשפט הזה בעצם אומר שהם עושים סקס. מקיימים יחסים." אסף: "אהה יענו הוא בוחש לה בשוקו?"
5) הלנה ממשיכה: "יש פנטזיות ששלמה כתב עליהם כמו איך האישה חולמת שאהובה לוקח אותה לסרט, למסעדה...איך הוא מפנק אותה..." עמית: ~ממשיך אותה~ "איך הוא מביא לה כאפה..איך הוא זורק אותה.." XDDDDDDD 6) הלנה:"נו חבר'ה אתם בי"ב, אף פעם לא התאהבתם?!" אסף:"לאאאא איכככס, מזה?! איככככ ~כמו ילד קטן~"
7) המורה לאזרחות: "עידו תחזור למקום שלך! תתרחק מנאדיה!" עידו:"רגע שנייה, אני מציע לה דייט!!" XD 8) המורה לאנגלית: "עידו ורעות split פליז." עידו: ~מתקןאותה~ "לא ספליט..s-e-p-a-r-a-t-e!" המורה לאנגלית: "ספליט!!!" עידו: "s-e-p-a-r-a-t-e!!!!!" המורה לאנגלית: "ספלי...~מתהמצחוק~" 9) הלנה (המורה לתנ"ך): "היום נדבר על א-ה-ב-ה.. ~נאנחת~" עידו ואסף: ~מחקים אותה~ "אוו..א-ה-ב-ה..~נאנחיםומחזיקיםכזהידיים~" XDDDDDDDDDDDD 10) עדה (המורה לכימיה):"המורה החדש לפזיקיה..ממש לחוץ! O:" אני: "כן, כאילו באמת. הוא בא למקיף ו'...הוא לא יכול להיות כלכך מסודר, כלכך מצליח, כלכך רציני. כמו שאומרים 'ברומא תתנהג כמו רומאי' אז במקיף ו' תתנהג גם בהתאם!" מוריאל: "לגמרי! הוא מנסה להשליט פה אידיאולוגיה חדשה. לא ילך לו." XD 11) עידו: "הלנה (המורה לתנ"ך) תדאגי שיביאו לנו לוח חדש! של טוש, לא של גירים!" הלנה: "כבר דאגתי לזה. היום יחליפו לכם. הוא מיד מגיע לסדר." עידו: "תזהרי שמורה אחרת לא תבוא ותעשה לו עיניים ואז הוא יחליף אצלהם!" הלנה: "אל תדאג! אני כבר עשיתי לו." חחחחח XD אני לקרן: "הכי קל להיות מורה לתנ"ך..כל מה ששואלים אותך את אומרת:"אני לא יכולה להגיד לך אם זה נכון או לא, לא הייתי שם." מה לא?
הפרחולה מהאח הגדול: "וואי, זה אבאשלייייייי! אני לא מאמינה זה אבאשלייייייי" ולא זוכרת עוד.
השבוע במילה אחת? מצחיק! <: תמונת השבוע? נוסטלגיה ;; איזה כיף היה בפורים. |סף| תוכניות לשבוע הבא? חדר כושר + חרישות לתנ"ך.
מתנגן בראש/פלייליסט: מאמא של MCR.
עוד מישהו מעניין (או לא מעניין) שבאלכם לספר?סדגש|

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif XDDDDD איזה אנשים מסטולים

ואיזה תמונה קטנה

למעלה