סיכום שבועי!

whatascene

New member
יאללה..

שיר השבוע של דה יוזד: אהמ.. שיר השבוע לא של דה יוזד: *מגלגלת עיניים* להקת השבוע: antimatter / rufus wainwright אלבום השבוע: poses משהו טוב/רע שקרה השבוע: הרבה והרבה.. לימודים ועבודה. קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: דיסני! ציטוט: יותר מדי בשביל לבחור כרגע. השבוע במילה אחת: phew תכנונים לשבוע הבא: לעבוד/ללמוד/לאכול/לצאת מתנגן בראש/בפלייליסט: רופוססססס תמונת השבוע: נא עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: רופוס מגיע לארץ (טפו טפו טפו אינשאללללללללללה) בנובמבר! :O

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif סו נייס טו מיט יו, איי הופ איי נאבר סי

יור פייס אגיין
שיר השבוע של דה יוזד: Poetic Tragedy |חושש| שיר השבוע לא של דה יוזד: Avenged Sevenfold - Betrayed Bullet For My Valentine - Ashes Of The Innocent My Chemical Romance - Famous Last Words להקת השבוע: אמ.. נגיד שבולט
אלבום השבוע:
משהו טוב/רע שקרה השבוע: טוב - בגדייייייייייים
רע - אתמול בלילה קליפ/סרטון/סרט/סדרת השבוע: ווהו יש לי כלכך הרבה סירטונים, אבל אתם גם ככה לא נכנסים XD סרט - להרוג את המזל
ציטוט: 1) המחנכת שלנו מלמדת אותנו גם היסטוריה, אז היא מקריאה את המערכת ויצא שהיא איתנו 3 פעמים יקיר:"עוד פעם את?!" 2) המורה לאנגלית:"גל, פליז ריד" דור:"ריד יא מניאק ריד" היו עוד אבל אני לא זוכרת ;; השבוע במילה אחת: אחלה :) תכנונים לשבוע הבא: לראות האביר האפל וללמוד <:: מתנגן בראש/בפלייליסט: The Used - Devil Beside You תמונת השבוע:
עוד משהו מעניין (או לא מעניין) שבא לכם לספר: שכואב לי הגב..?

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif התמונה הזאת היא אחת התמונות היותר

מושלמות שיש בעולם

למעלה