סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo139.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

סכמ"ש:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון טוב:) ואני גאה בעצמי
משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: ביום שמש יפה- עברי. התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: הישרדות (הישראלית) סרט השבוע: אין. לא ראיתי. ספר השבוע: לא קראתי.
מאכל השבוע: פסטה:) יאמי! יציאת השבוע: ללימודים
חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מסויים. בעיקר ללמוד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין. התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר ללמוד. ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: עבר בסדר. העיקר שנגמר:)

EVE Lights

New member
בלופ בלופ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי משהו רע שקרה לך השבוע: ספירת מלאי מעצבנתתת שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני התחדשות השבוע: חח להתחיל לפרט? אין לי כוח
מלא סריגים, חולצות ארוכות וטישרטים מפולאנדבר. וגם שרשראות מדיווה. ראו שרשור
איפושהו תוכנית השבוע: בובות (ארץ נהדרת חוזרתתתתתת בראשון הבאאאאאאאא
) סרט השבוע: היום הולכים לראות החוב ספר השבוע: לא היה מאכל השבוע: סלט חסה עם עגבניות שרי ופטריות יציאת השבוע: לא משו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סילבסטר!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בייב ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "החייל הנעדר"
חח אוף אנחנו כאלה דפוקים תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, סילבסטר, קצת אביב וזהו בערך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

lost green eyes

New member
עונה ../images/Emo68.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ממ.. שום דבר מיוחד. שבוע נעים כזה..קליל. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם בנאדם אהוב.. שיר שלא הפסקת לשמוע: לה גרדיה - בורח (מומלץ! חבר של חבר שלי מבצע..) התחדשות השבוע: עשיתי שופינג קטן בסופרפארם.. :) כמה קרמים.. שמפו.. מסיכה תוכנית השבוע: אין. חיה מרגע לרגע.. :) מהיום להיום.. מקסימום מהיום למחר. סרט השבוע: לא ראיתי.. ספר השבוע: כנ"ל מאכל השבוע: ספגטי בולונז :) יציאת השבוע: היום אני יוצאת לפאב.. מאוחר יותר.. עם החבר.. החברים שלו ועוד 2 חברות שלי :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיול עם החבר בת"א + בית מלון ועוד כמה אירועים חשובים של החבר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את המפיק של חבר שלי. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "השאלה, אשר בינינו מרחפת והכאב, שייך לבני אדם אותה שממה, את גורלנו היא חורצת ותקווה אחת, אולי היא תחזור.." (מתוך "אמונה" של כפיר אפשטיין) תמונת השבוע: *מצורפת* התוכניות שלי לשבוע הבא: כמו שכבר ציינתי כמה שורות לפני.. ת"א עם החבר.. קצת פינוקים וכו' :) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע נפלא.. תענוגות ~

yaeli87

New member
אולי אחרי הכל תשמח מהחיים...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ לא יודעת,היה מצב רוח טוב כזה משהו רע שקרה לך השבוע: סיימנו בלא לדבר.באסה. שיר שלא הפסקת לשמוע: התבלינים-אין סוף,הפרוייקט של עידן רייכל- בשדות של המושב התחדשות השבוע: סוודר מפוקס,אוכל,סיגריות,דיאט קולה. תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: מת לדייט ספר השבוע: - מאכל השבוע: רביולי פטריות יציאת השבוע: אממ לא היה משהו מיוחד,אתמול הטקס סיום קורס טיס אולי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבור מהר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "את כזאת יפה,אני לא מאמין שיש יופי כזה" תמונת השבוע: -> התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר בסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה+-

Mrs big

New member
בום בום בום איי וונט יו אין מיי רום

משהו טוב שקרה לך השבוע: המבחן במת' הלך טוב משציפיתי אבל אין לדעת, יום שלישי היה ממש נחמד, אתמול בלילה היה נחמד. משהו רע שקרה לך השבוע: נוי לא מדברת איתי, פגעתי במשה ברמה שלא האמנתי שאגיע אליה אי פעם, דברים לימודיים. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני מהדיסק שיונתן הכין לי. התחדשות השבוע: מישהו לרזומה? תוכנית השבוע: תכנית הבוקר של ערוץ 2. סרט השבוע: אני רובוט ספר השבוע: נאמנות גבוהה. יונתן צדק, זה באמת אירוני נורא. מאכל השבוע: כל מה שבא ליד. יציאת השבוע: מקווה שתהיה היום. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההופעה ביום חמישי אולי. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: התשובה בגוף השאלה. אבל זה לא יקרה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היו מלא דברים אתמול עם יונתן ונועה והיום עם רות, אבל כלום לא עולה לי כרגע. :( תמונת השבוע: התמונות מימי ההולדת אצל נוי ונוי לא מדברת איתי, אז... התוכניות שלי לשבוע הבא: לשקם את חיי? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה טוב, עד עכשיו בערך.

Lilo the fairy

New member
אני עייפה....................................

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חמישי
משהו רע שקרה לך השבוע: הכפרה שלי נסעה שיר שלא הפסקת לשמוע: כל שירי Nickelback האדירים! אאא וגם 3 doors down. התחדשות השבוע: התחדשות מלפני 10 ימים, קצת יותר.. מצלמה דיגיטלית
!!! תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: בבל בחינם, אז נראה היום או משהו מאכל השבוע: גומי לעיסה ללא סוכר בטעם ספירמינט
[הירוקים של אורביט
] יציאת השבוע: אתמול! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עומס? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד באופן מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: היו כל מיני מצחיקים, אבל אלו בדיחות פרטיות אז לא תבינו במילא D: תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: עומס. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+

Summer moved on

New member
../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הוווווווואאאאאא
משהו רע שקרה לך השבוע:בלבול ועייפות.
שיר שלא הפסקת לשמוע:מטרופולין- אחת שתיים שלוש.
התחדשות השבוע: מממממ נאדה.
תוכנית השבוע: -
סרט השבוע:-
ספר השבוע: -
מאכל השבוע:לחם וקוטג'.
יציאת השבוע: מחר למשפחה.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות אות:)
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותוP:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:בי"ס, אולי עבודה, לצאת(?)
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רובו היה טוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

little shorty

New member
מענטזתתת

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה של אתמול והיומולדת של החברה, התפטרתי וחזרתי לעבודה הקודמת במסעדה, עשיתי קצת שופינג... משהו רע שקרה לך השבוע: התפטרתי חחחח, דפקתי הרבה גלבות השבוע לא יודעת למה, היה קצת בלאגן אתמול עם משטרה... שיר שלא הפסקת לשמוע: החידוש של איינג'ל של רובי וויליאמס רק שזה האוס כזה יפה התחדשות השבוע: חולצה צהובה כוסית, 2 גופיות, 3 חזיות, 2 תחתונים של טום וג'רי, ונוסיף גם של שבוע שעבר... מגפונים מדהימים שחורים, חולצה ורודה מפוקס, 2 ספרים אממ וזהו. תוכנית השבוע: נולד לרקוד סרט השבוע: משהו חדש {איזה סרט חמוד} ספר השבוע: קרוב להפליא ורועש להחריד מאכל השבוע: הקבב של איציק יציאת השבוע: המסיבה של אתמול כמובן משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האירוע של יום שני {הסילבסטר} אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את חברה שלי שבאה מהצבא ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "מה את אוכלת עליי גרביון?"
תמונת השבוע: הייתי מסטולה מתההההההההההההההההההה מהמסיבה של אתמול התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עם קצת עצבים אבל עברנו :]

שלום

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטיול אתמול, השינה שדפקתי בבית כשחזרתי, בכלל להיות בגדוד... משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה לחץ שיר שלא הפסקת לשמוע: בואי נעזוב/רן דנקר התחדשות השבוע: מממ כל מיני דברים בyellow חחח והיום עשיתי שופינג! ג'ינס ו-3 סריגים תוכנית השבוע: טלויזיה? לא קורה סרט השבוע: אין ספר השבוע: אני קוראת עכשיו את רומן רוסי של מאיר שלו אבל אין לי זמן לקרוא מאכל השבוע: ספגטי! היה מלא פעמים בחד"א השבוע. והיום בבית הייתה אחלה ארוחת צהרים יציאת השבוע: לyellow פעמיים! חחח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהכל יתקתק כמו שצריך אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי, אבל מתחיל להיות טוב בגדוד אז יחד עם זה מגיעה גם ציפייה לפגוש חבר'ה אחרי הסופ"ש.. זה ממש כיף שאני מתחילה להרגיש ככה:) ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: קו-רע תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: יש הצגה על סמים לגדוד, לסגור תיק הסברות והפיץ למ"מ, לסגור דו"חינוך ולשלוח לקצינה שלי, כל מיני התעסקויות של תחילת חודש בקיצור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה ממש נחמד (וסתם עוד משהו... הגר אני גאה בך!!!!
|שרוךאפור| כבוד ועוצמת על)

mkarin

New member
חרא של שבוע

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטיזינג עם ההוא [לא שיצא מזה משהו] משהו רע שקרה לך השבוע: הייתי חולה, מבחנים שגרמו לי להרגיש טיפשה, זה שלא יצא כלום מהטיזינג, מבחן 06 שנכשלתי בו, מלא כסף [שאין לי] ובזבזתי, חוסר זמן מטורף, עייפות מתמשכת שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: חולצה, סווטשרט, מכנס ומלא מלא אוכל. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: סיפור במניפה של קרול סי. מאכל השבוע: שוקולד ועוד שוקולד. יציאת השבוע: ביוטופ? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חיבוק. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את החיבוק. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: יש הרבה, אבל הן גדולות מדי ואין לי כוח להקטין. התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לספר, מבחן בספרות, מבחן באנגלית, מבחן 07, יום חיילות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ר-ע.

N o o s h y

New member
נהפוך את זה לסיכום של שבועיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל ההווי בטירונות, מיכל המצחיקה הזו, בקי, נעה הוונאבי מכ"ית, הצחוקים בתורנות מטבח, הביקור בשבת והקרמבואים, הסמלת כפרעליה ואפילו ימי המטווחים. משהו רע שקרה לך השבוע: מסדר ציוד מרושע, נהלי בוקר מעצבנים. שיר שלא הפסקת לשמוע: "ראשונות במקום, דרוך במקום". חחח התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: דני חווווווום! יציאת השבוע: סגירת שבת :] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים ת'טירונות! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כל הבנות והסגל כמובן. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "הפ הפ הפ", "איזה רוע לבבבב", "הקשב נטע!", "מה אתן אומרווווווווות??", "ממש אבל ממש לא!!!" וכאלה. תמונת השבוע: זו באוהל מיום שישי בערב בשבוע שעבר כשסגרנו. התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים טירונות ולקבל צו סיפוח! ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצחיק בטירוף ומעייף בטירוף.

N o o s h y

New member
ותמונה מהיום

ב11 בבוקר, אחרי שאני ערה עשר שעות, בלי להיות בבית שבועיים, כל הפנים שלי אדומות ועוד הקוסמטיקאית משאירה אותי להתייבש בחוץ :[

©big smile©

New member
אוףאוףאוףאוף.

משהו טוב שקרה לך השבוע: הטופס מתקדם, השגתי את החתימות הכמעט אחרונות. משהו רע שקרה לך השבוע: יום ראשון היה גרוע, תורנות מטבח מאתמול, קיבלתי מחזור ואני מתה מכאבים. ולבד, ובלחץ. שיר שלא הפסקת לשמוע: אני כל הזמן שומעת את הדיסק שעשיתי לאוטו. התחדשות השבוע: סיגריות, 4 חודשים בצבא תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: תירס יציאת השבוע: היציאה מהבסיס אתמול ב3 בצהריים :| משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתגמר התורנות, לצאת ב11 ביום שלישי ולקבל כבר תשובה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את הבן אדם שיגיד לי שהטופס מאושר. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: יום שלישי חצי יום חופש, ובראשון לנדנד למש"קית ת"ש ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע.

אהלן

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין לי מושג משהו רע שקרה לך השבוע:השעות שלי התהפכו.. חיה בלילה וישנה(ועובדת..) ביום. אני מתחרפנת שיר שלא הפסקת לשמוע:Tears dry on their on של איימי ווינאהאוס התחדשות השבוע: פרוזן יוגרוט?
תוכנית השבוע: סיפורי הוליווד חח סרט השבוע:החבר'ה הטובים ספר השבוע: אם יש גם עדן בפעם השניה מאכל השבוע:פרוזן יוגרוט יציאת השבוע:היום! היה מהנה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מסיבות גיוס של שלוש חברות אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את השלוש חברות.. ועוד חברה טובה שחוזרת מהש"ש ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: .. תמונת השבוע: אני, בתכנה הזאת בפייסבוק של הרישומים. זה מגניב P: התוכניות שלי לשבוע הבא: סילבסטר, עבודה, מסיבות גיוס למיניהן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר+-

Small talk

New member
מחר תהיה תמונה

[אבל תקראו!]. משהו טוב שקרה לך השבוע: התחדשיות,נהיגה,שדחו את העבודה בתנך בשבוע. משהו רע שקרה לך השבוע:מלא הרגשת חרא דיי מסכם את הכל. שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: קיפי חדשות, שני טרנינגים מחממים,ארון,וילון,מסגרות. תוכנית השבוע: בטי סרט השבוע:ג'קאס 2 ספר השבוע: עדיין הספר של הבוקריפורט מאכל השבוע:שניצל בטורטיה וגולדסטאר יציאת השבוע: איך שבועות על גבי שבועות אין לי מה לכתוב ועכשיו יש לי 3 יציאות שונות [לא ממש יציאה אבל נחשב לכתוב] אבל נבחר באתמול לפאב באזור משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גניקולוג אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ? ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: היו מלא השבוע, אבל הנבחר - [דיברנו על הגילגול של קפקא] -"אבל את לא תתיחסי ככה לבן שלך גם אם הוא יהפוך להיות ג'וק" -"אני לא אקרא לבן שלי גריגור!". תמונת השבוע: מחר התוכניות שלי לשבוע הבא: סיור ללטרון [שזה מטר מבית ספר,אבל היינו צריכים אישור הורים],בית ספר,בית ספר,בית ספר, סילבסטר [למרות ש99.9% סיכוים שאת הסילבסטר אני אבלה בצפייה ב'בטי'], גניקולוג,עבודה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב פחות או יותר.

טוב../images/Emo71.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חזרנווו,ידיד טוב שלי חזר מסין והביא לי מתנה:),קיבלתי הודעה שנופיע בערוץ הילדים חהחהח,מפגש מש"צים בת"א כמובן,שיעור היפהופ ממש טוב,הבוחן במת' היה סבבה,ראיתי מישו נחמד שלא ראיתי כבר 3 חודשים.חח משהו רע שקרה לך השבוע:התבטל הטיול,ידיד טוב שלי חזר יומיים מאוחר יותר ממה שצריך וחשבתי שאני מתה חח,היה לי קצת עומס,נכשלתי בערבית ואני לא רוצה לדעת מה הציון במורשת,70 בלשון[שבדר"כ אני על 85 ומעלה\:] שיר שלא הפסקת לשמוע:אני היי בנאטוראאאאאאאאאל לא עושה סמים בכלל.ואם רציני אז חורף של עברי לידר
התחדשות השבוע: צמיד גומי כזה דק אדום,שלקחתי לחברה מהמפגשמשצים למזכרת:)נשמה היא. תוכנית השבוע: לא רואה כמעט טלויזיה סרט השבוע:הייסקול מיוזיקל 2!!סרט יפה :) ספר השבוע: שומרת אחותי..ספר מדהים,סיימתי השבוע.אה והתחלתי אחד חדש-רודף העפיפונים.אבל אני בעמ' ה3 חח מאכל השבוע:לוידעת יציאת השבוע:ברביעי לת"א:) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי לפגוש אותו[?],אזכרה של סבתא[\\:..],מבחן בערבית ובאנגלית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו?את כפית גם ברור. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אני וברקוש מדברים..חחח ואני מדברת איתו על המורה[הזכר] להיפהופ בסטודיו. ברק:"בטח הוא מהזה הומו. עם טייצים ובגדי גוף וזה חחחחח" אני:"מפיתאום!המורה שלי להיפהום רוקד היפהופ!!!" חחחחחחחחחחחחחח תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:ע"ע למעלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה:) קראת?:]

Immortality

New member
יאללה :) ברוח האופטימיות

משהו טוב שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה היה אחד השבועות הכי טובים שהיו לי. החל מהסופ"שים שתחמו אותו ועד לטופס 55 שלי שהוגש סופסוף [וכולן צריכות להחזיק אצבעות בשבילי]. המפקדים שלי הפתיעו אותי לטובה ויש תחושה כללית של שינוי לטובה בחיים שלי, משהו שחיכיתי לו המון זמן [חצי שנה? לפחות]. משהו רע שקרה לך השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו. כמה דברים התפקששו לי קצת, אבל לא משהו רציני. שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מה שיש בגלגלצ, אין לי זמן לשמוע שירים לפי בחירה... התחדשות השבוע: משבת שעברה נחשב? סוודר משגע בצבע טורקיז-כחול כזה, ארוך מאוד למטה עם שרוולים נפוחים עד המרפק, ומחשוף עצום. אחד היפים, באמת. :) תוכנית השבוע: מי רואה טלויזיה? ]: סרט השבוע: וואלה, קשה לי. לא ראיתי סרטים כבר מלא זמן ספר השבוע: איש הקוביה/ לוק ריינהרט מאכל השבוע: פרופיטרול של מדזו יציאת השבוע: כל הסופ"ש שעבר שהיה מהמם והסופ"ש הנוכחי שעד עכשיו היה חמוד מאוד ומקווה שישתפר עוד, ככה שזה בעיקר האנשים והאווירה ולא בהכרח המקומות משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אולי תשובה לגבי ה-55 שלי [אין סיכוי] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שניקייייי!! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אני לא קריר! אני מנסה להיות סקסי!" (אלעד בוידוי מביך) תמונת השבוע: אין >: התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא, פיזיוטרפיה, כנס קצונה, צבא צבא ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מ-ע-ו-ל-ה :)

למעלה