סיכום שבועי.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo79.gif ... Cause you had a bad day ../images/Emo126.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הלך לי מממש טוב בלשון, השלמתי עם ה BF
, בייבסיייטר, 80 בכלכלה משהו רע שקרה לך השבוע: ישב"צ גרוע (!!), 77 בצרפתית, הפלאפון חזר שלם
חח שיר שלא הפסקת לשמוע: ההההמון שירים של עברי לידר
(פרח, חורף, ביום שמש יפה, אף אחד משנינו ...) התחדשות השבוע: כדורים לכאב ראש חחחחח תוכנית השבוע: השרדות סרט השבוע: לו רק
ספר השבוע: מיסטר הייד וד"ר ג'יין (?) מאכל השבוע: תפוזייייים
יציאת השבוע: קפה הלל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: העשרת מדריכים, ישב"צ אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שוואבללללה ! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ת'אמת שאני לא ייייודעת ... כל הזכרון בפלאפון נמחק
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה לגמרי +

SomebodyElse

New member
.

משהו טוב שקרה לך השבוע: ציירתי משהו רע שקרה לך השבוע: אחותי שיר שלא הפסקת לשמוע: פינק פלויד התחדשות השבוע: 2 ג'ינסים וכנראה היום בערב עוד דברים תוכנית השבוע: טופ מודל סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: אין יציאת השבוע: לא משהו מיוחד משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לצייר עוד אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אני מרגישה כאילו מישהו הוציא לי את הרוח מהמפרשים

mayhaktana

New member
משעמם..../images/Emo136.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: החברות שלי,לראות גריזD: משהו רע שקרה לך השבוע:אתמול בעע..אני צריכה לעשות טבלת יאוש עד שילך.. אני חושבת. שיר שלא הפסקת לשמוע:הממ..שמעתי בעיקר רדיו התחדשות השבוע: חולצות בצפר נחשב?חח.. תוכנית השבוע: - סרט השבוע:גריז ספר השבוע: - מאכל השבוע:מנה חמה?
יציאת השבוע:לא הייתה
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:רק שיהיה יותר טוב מהשבוע,זה הכל. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ממש אבל ממש אף אחד! ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אנערף..אני אף פעם לא זוכרת תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:למות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מגעיל

MaddyD

New member
same old story

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמממ ההשקעה בפסיכומטרי שהשתלמה, היציאה אתמול משהו רע שקרה לך השבוע: היציאה אתמול שיר שלא הפסקת לשמוע: איזה עיבוד טקנו מטורף לשירמעפן של דפש מוד התחדשות השבוע: נאדה תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה סרט השבוע: מממ ראיתי המסור שוב ספר השבוע: משחק המושבעים מאכל השבוע: לא יודעת יציאת השבוע: אתמול, החלטנו שאין מצב ויוצאים. אני אחרי צהריים של בכי על אי הצלחה בכמותי והוא על שבירה מול תרגיל לא קל בג'אוה. היה גאוני קיצר. היינו בדאדא ובברקפסט משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ כלום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אתמול.. שהיה קצת קשה "בבקשה אל תרחיק אותי" (אני). 'אני לא יכול גם אם הייתי רוצה, את חלק ממני' (הוא). אחד הדברים היותר אדירים שאמרו לי תמונת השבוע: אין לי התוכניות שלי לשבוע הבא:. פסיכומטרי. חמישי אני מקווה לצאת כמו שצריך כי שישי לא יוצאים, בשבת יש בר מצוה לבנדוד שלו והולכים.. אזזז ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר אני יודעת

Roselisa

New member
ימ

משהו טוב שקרה לך השבוע: הים של ראשון, זה שהיה שבוע של מזג אוייר נעים, בייביסיטר, שעבר המבחן בביוכימיה משהו רע שקרה לך השבוע: בייביסיטר /=, ושעוד מעט מתחיל חדש ואין לי כוח :S, אני מצוננת :(:(:( שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני FUNK התחדשות השבוע: 4 ספרים במבצע של צומת :)))))))) תוכנית השבוע: אנג'לס אין אמריקה
סרט השבוע: אין :( ספר השבוע: "בתו של שומר הזיכרון" מאכל השבוע: צ'יפסססס |יאמי| יציאת השבוע: היום בבוקר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעבר המבחן במתמטיקה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המפ אין/= ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "LIVING IS EASY WITH EYES CLOSED" תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: אין משהו מתוכנן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היה סביר

Tin Doll

New member
../images/Emo120.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום חמישי משהו רע שקרה לך השבוע: יום חמישי שיר שלא הפסקת לשמוע: שלומי שבן - מותק, את אצלי בראש התחדשות השבוע: מכנס קורדרוי אפור בהיר מגולף, טוניקה סריג אפור-כהה עם מחשוף נדיב שבא עם צעיף אפור, גם כן מגולף תוכנית השבוע: האנטומיה של גריי סרט השבוע: פחד ותיעוב בלאס וגאס, חכמת הבייגלה ספר השבוע: מאכל השבוע: פסטה כפרית באיזו מסעדה-קפה בקינג ג'ורג' יציאת השבוע: חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "טוב-טוב יא מדהימה אחת." , "את האוצר של המחלקה, פשוט אוצר." תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: שירות, כרגיל. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר כזה. הרבה הרהורים עם עצמי

היה לי שבוע בן זונה :]

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה שבוע מאוד פרודוקטיבי בעבודה, הרגשתי יעילה וכאלה :p משהו רע שקרה לך השבוע: לא זוכרת שיר שלא הפסקת לשמוע: העבירו לי כל מיני שירים לפלאפון, אז אותם. במיוחד "קראנק דאט'" של סולג'ה בוי שגיליתי באמ-אמא של האיחורים... ונמשכת החרישה המאסיבית על הדיסק שלוגן הכין לי. מלא פוסטל סרביס, דה שינס ודאת' קאב פור קיוטי
התחדשות השבוע: אומייגאד, נראה לי שלא קניתי כלום
הייתכן? תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: עשיתי חרישה על ספרים השבת! קראתי את מלך החומוס ומלכת האמבטיה בשלוש שעות, וסיימתי את "כל מי שנחשב" של לורן וייסברגר. מאכל השבוע: מוקפץ בעבודה. טעים:] יציאת השבוע: יום ג', זמן איכות עם רינצ'וק
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שימשיך להיות כ"כ עמוס בעבודה... אני עובדת טוב תחת לחץ! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סקיי, הכלבה של אחותי. אני מתגעגעת. :p ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אבא שלי מקפיץ אותי לעבודה ואת רינת הביתה על הדרך. השמענו לו כל מיני שירים בפלאפון, ובינהם In your eyes של עופר ניסים השכונתי. (אם אתן לא מכירות - http://www.youtube.com/watch?v=3BqHN8Lbgw4 ) *הזמרת צורחת לה...* אבא שלי: מה זה, המואזינים?
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד, לצאת באופן נורמלי, לבקר אצל רז בחיפה (שנים!) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בן זונה באופן מיוחד. :)

AnGeL DoLlY

New member
אחד השבועות הכיפיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: בית רייייייק מיום רביעי, אנד סטיל קאונטינג !! היה כזהההה כייייף אתן לא מבינות, כולל היומולדת של שחר אתמול והקאמל!!!! אין אין דברים כאלו בכלל, לא היה סטנדאפיסט אחד שלא שתל אותנו בירידות
כאבו לי הלחיים מלצחוק כל היום.וגם סאפ ודני שהתנחלו כל שבת והכנו פנקייקים ומקרוני צ'יז ומה לאאא. חח היה אדיר. אממ וחוץ מזה הייתי בשני כנסי הסברה מעניינים של הצבא (אשכול מבצעים ופיקוח, להקות צבאיות) וראיתי פרצופים מוכרים היה ממש נחמד
, התקבלתי לשחק בהופעת בכורה, היו לי 2 שיעורי נהיגה בשבוע שהיו מעולים :) ואפילו בבוחן במתמטיקה הלך סבבה! משהו רע שקרה לך השבוע: לא קיבלתי 100 בבוחן כמו שציפיתי, אבל הלך נחמד. שיר שלא הפסקת לשמוע: מזזזזררררחייייתתתת. התחדשות השבוע: פיילוט שחור 0.4 תוכנית השבוע: הישרדות
סרט השבוע: אממ בופור עם דני ובומר, למרות שזה היה בשבת שעברה ספר השבוע: צלה של הרוח מאכל השבוע: בייגל טוסט בקפה ג'ו, והפנקייקים שסאפ דני ואני הכנו אצלי בבוקר היום!! ס-ו-ף יציאת השבוע: אתמול לקק"ק [קאמל קומדי קלאב], היה הכי מצחיק בארץ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: האמת שאני לא מצפה לשומדבר מיוחד. רק להמשיך לרזות ולסיים את כל העבודות שיש לי.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישו ספציפי ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אחח כל הסטנדאפפפ!! פשוט הכל.. רודי סעדה "תגידו איפה יש את הזונות הכי טובות?" מישהו מהקהל: "במגשימים!!!!!"
תמונת השבוע: פעם אחרת התוכניות שלי לשבוע הבא: להקה, בקו"ם מחר, וההורים שחוזרים, שיעורי נהיגה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כיפי בטירוף הודגש באמצעות מדגישומטיק

אם אני כבר בבית

משהו טוב שקרה לך השבוע: רביעי בערב, היה יום מזעזע ובערב ישבנו כל הקומונה ושרקנו וקלטתי כמה אני אוהבת אותם וכמה הם עושים לי טוב. משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי חוץ מהערב \: היה פשוט יום נוראי בפנימיה. שיר שלא הפסקת לשמוע: האוסף של שלום חנוך.. טוחן אצלנו שעות בקומונה התחדשות השבוע: המממ... טרנינג משבוע שעבר? תוכנית השבוע: חוץ מה"אי" שאני רואה עם הבנות ממש לא יוצא ליל ראות טלויזיה. סרט השבוע: הדיוידי של כוכב נולד ברננים שנה שעברה... כאלה חמודייייייייייייייייייים ספר השבוע: רזונת מאכל השבוע: בהחלט הסטייק סינטה שאכלתי לפני חצי שעה בערך. יציאת השבוע:אוווווווו היציאת קומונה אתמול.. יאצנו לשוקת בעמק יזרעאל והיה כ"ככככככככ מצחיק... וואו נועה שתתה מלא ואני ושקד גם לא מעט והיה כזה כיף ועשינו שטויות והייתה מוזיקה מעולה ורקדנו באמצע הפאב.. היה גדול. חבל שעשיתי משמרת בוקר שמתחילה ב-6 וחצי בבוקר.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ישיבת צוות ושיחת הדרכה.. לא שזה כזה כיף.. פשוט יש לי כמה דברים שממש חשוב לי לדבר עליהם בשניהם. והכניסה של הש"ש החדשה לקומונה שלנו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המממ ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אני, תודה לאל, ילדה אינטיליגנטית" ואם הייתן מכירות את הילדה שאמרה את זה הייתן מבינות למה זה כזה קורע. תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: פנימיה, ישיבת צוות, שיחת הדרכה וסופ"ש בבית. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע יחסית קשה בתכלס.

aYaLoLy

New member
"אני לא מבין ב..חמזמזים"

משהו טוב שקרה לך השבוע: השבוע היה זוועתי אבל היו רגעים מצחיקים. גם אתמול בערב היה כיף :) משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע הזה. בתכלס. היה מזעזע שיר שלא הפסקת לשמוע: sunday bloody sunday - pearl jam קאבר מהמם התחדשות השבוע: קיבלתי כובע מגניב ליומולדת תוכנית השבוע: איזה תכנית. טופמודל אפילו לא ראיתי סרט השבוע: כוורת בסרט ספר השבוע: הארי פוטר? אני תקועה מאכל השבוע: ארוחת בוקר של לנדוור שאכלתי היום יציאת השבוע: רייב צפונבונים אתמול משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לדבר הרבה עם מר ת' והמסיבה בבית הריק שלו שישי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מר ת' ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: אין איזה משו מצחיק תמונת השבוע: מאתמול.מפחידה קצת התוכניות שלי לשבוע הבא: לשרוד אותו. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: איכס

Moreiro

New member
מיפ

משהו טוב שקרה לך השבוע: איזו שיחה משהו רע שקרה לך השבוע: אותה שיחה גם, וגם נהייתי חולה בקטנה שיר שלא הפסקת לשמוע: שוטי הנבואה - משתוללים בכפר, Maroon 5 - Wake Up Call התחדשות השבוע: שלושה זוגות מכנסים יפים יפים מברנרד:] תוכנית השבוע: ממ וואו לא יודעת כל התכניות די נגמרו לי... נולד לרקוד? סרט השבוע: איזה משהו על אנשים שלוקחים פטריות ביער ומתחילים להזות דברים. הזוי לחלוטין וחסר תועלת ושכחתי איך קוראים לו. ספר השבוע: אוו קראתי הרבה! את "כל מי שנחשב" של לורן וייסברגר, את "דקסטר חולם חלומות אפלים" של ג'ף לינדזי [אכזב. הסדרה יותר טובה], ועכשיו התחלתי את "חיי פיי" של יאן מרטל. מאכל השבוע: ממ, נו מקדונלדס כרגיל יציאת השבוע: יום חמישי לידיד לראות סרט, עד כמה שאפשר להחשיב את זה כיציאה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נונו ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ממ אוף אני תמיד שוכחת את אלו תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודהעבודה, וקבעתי עם ידיד לצאת לסרט אבל נראה אם זה יסתדר לנו עם השעות של העבודה באמת ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: ישנוני למדי, סהכ בסדר

LimiMimi

New member
יאללה.

משהו טוב שקרה לי השבוע: אמ, אפשר להגיד שהתקדמות הסיפור עם ה..בנים. פתאום הרגשתי כאילו הכדור במגרש שלי וזו אחלה של הרגשה, ושיזדיין העולם.
חוץ מזה, הייתי באילת, היה ענק אדיר מרהיב מדהים וכו'. גם יומולדת לג'ן בתחילת השבוע. יאללה. משהו רע שקרה לי השבוע: שלחתי אסמס לא טוב ;[ אוף. שיר שלא הפסקת לשמוע: סולג'ה בוי שיו ואו. ואמברלה, אבל פשוט טחנו את זה בכל מקום שהיינו בו
התחדשות השבוע: שני דיסקים חדשים. אינפקטד וגבע אלון. תוכנית השבוע: סקראבס, דפנטלי. סרט השבוע: ? ספר השבוע: חתונות של אחרים. מאכל השבוע: ההמבורגר בניו-יורק ניו-יורק. יציאת השבוע: כל אילת... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מחר? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: שגיא ציטוט//יציאת//מילת השבוע: אייתתי למישהו את השם משפחה שלי ויצא לו איכשהו בנאנאסולין. ג'יזס
ועוד מלללללללא צחוקים באילת אין לי כוח יותר :]

MC SammY

New member
לפני העבודה../images/Emo136.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הסופ"ש
משהו רע שקרה לך השבוע: המורה הפרטי שלי עיצבן אותי ויצאתי עליו? אבל בקטנה שיר שלא הפסקת לשמוע: Lauryn Hill-Stand by me התחדשות השבוע: כלום? תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: הקפה הקולומביאני
יציאת השבוע: לEVE בשישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: New year's eveee
, סופ"ש אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נדבי, שימ ושיר ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: וואו יש יותר מדי, אבל כמו תמיד..לא לכאן
תמונת השבוע: איב על העמדה
התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד, לעבוד, סילבסטר ולצאת
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה ביותר

למעלה