סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo15.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

סכמ"ש:)

משהו טוב שקרה לך השבוע: חורף!
:) כיף
משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: חוזר אלי- עברי מטרופולין התחדשות השבוע: אין. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלויזיה כמעט. סרט השבוע: רק ידידים. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אין משהו מסויים. אה, אולי שבוע חופש:) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין אדם מסויים. לא יודעת. התוכניות שלי לשבוע הבא: בעיקר ללמוד:)
ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: היה שבוע נחמד. שיהיה סופ"ש נעים ורגוע לכולנו:)

Tears Dont Fall

New member
climbing up the walls

משהו טוב שקרה לך השבוע: שומדבר מיוחד משהו רע שקרה לך השבוע: סילבסטר לחלוטין שיר שלא הפסקת לשמוע: little by little של oasis התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: אוכל של אמא יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור נהיגה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא יודע ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: שיחה משעשעת באוטו עם הבוס שלי 'גל מעשנת? ממג הייתי מצפה, אבל ממך?' 'מזה מזה? למה ממני אתה מצפה?' 'כי את מופרעת כזו, היא לא ממש' '
' תמונת השבוע: אה התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים אותו בשלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מחריד

ShiRa1101

New member
../images/Emo28.gifלחתול יש חיתוללללל

משהו טוב שקרה לך השבוע:שהוא נגמר. משהו רע שקרה לך השבוע:לא יצאתי בסילבסטר,הוא היה עמוס כמו החיים!!!,אכזבתי בן אדם אחד שחשוב לי.. שיר שלא הפסקת לשמוע:"heaven" בגרסה של קלי קלרקסון,"עד שבאת" של בית הבובות
התחדשות השבוע:תמונות לתעודת זהות! תוכנית השבוע:איזה תוכנית שנים שלא ראיתי.אבל לצורך העניין הישרדות ישראל! סרט השבוע:-- ספר השבוע:-- מאכל השבוע:פאד תאי של למון גראס.................................. יציאת השבוע:חחחח.היום? משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:מבחן בפיזיקה וכימיה!!יאיייייייייי סתם ERASEEE.:S יומהולדתתתתתתתתת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:משפחה!!כל כך הרבה זמן שלא ראיתי אף אחד מהם:( ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע:"נפתחנוווו מה נשמע מה העניינים מה קורה?"טוב נו.אתן צריכות לראות את זה על לייב תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:לחגוגגגג
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:חרא.

lost green eyes

New member
../images/Emo24.gifראשונה?

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת של חברה טובה
.. ברכה שכתבתי לחבר לכבוד הסילבסטר שהוא ממש ממש אהב והתרגש
משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים עם אימי..
שיר שלא הפסקת לשמוע: Eagles - Dust In The Wind התחדשות השבוע: אין תוכנית השבוע: אני לא ממש רואה טלוויזיה.. כך שאין
סרט השבוע: "הבושם" .. למען האמת עוד לא צפיתי בו.. אבל מתכננת לצפות היום
קיבלתי עליו מס' המלצות ספר השבוע: ארבעה בתים וגעגוע מאכל השבוע: לא משהו מיוחד
יציאת השבוע: השוקת - ברמת ישי. חגגנו יומולדת לחברה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ.. קניות בסופרפארם.. ובאסטרו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו ספציפי.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "היא הייתה חזקה מהחורף.. היא הייתה חזקה מסופה. לצמוח מכלום שהיה לה זה סוד הכוח שלה" תמונת השבוע: *מצורפת* (תמונה שצולמה בסיני.. בשירותים ההזויים שהיו שם
לפני כחצי שנה) התוכניות שלי לשבוע הבא: אף פעם לא מתכננת שום דבר.. אצלי הכל ספונטני נורא.. לפעמים יותר מדי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: שבוע נפלא.. רגוע בחלקו הגדול..

mayhaktana

New member
../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודעת לא משהו מיוחד.. משהו רע שקרה לך השבוע:שכנה שלי נפטרה ומזג אויר שלא בא בזמן..וקצת באסה ,אבל באמת קצת. שיר שלא הפסקת לשמוע:when you tell me that you love me התחדשות השבוע: אוכל של טבעול?חח לא יודעת.. תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע:- ספר השבוע: - מאכל השבוע:וואו כמעט לא אכלתי.. יציאת השבוע:עוד לא הייתה היום בעזרת השם.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שלא ירד גשםD: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: או יותר נכון אדם שאתה לא רוצה פםגוש שבוע הבא.. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: כרגיל לא זוכרת.. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:הכל כרגיל..שגרה,שגרה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סביר משעמם כזה בלי יותר מדי טוב ובלי יותר מדי רע.

EVE Lights

New member
איכ איזה קור.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום שני, ציפורים קטנות לחשו לי שהמנהל החדש שלנו אוהב ומרוצה ממני, זהו בערך משהו רע שקרה לך השבוע: צפריר עזב.
עבדתי ביום רביעי 11.5 שעות וזה היה סיוט ואביב לא בא :/ שיר שלא הפסקת לשמוע: כל מיני התחדשות השבוע: שפתון דובדבן של נטורליפ. יש לו ריח כ"כ טוב שבא לי לאכול אותו תוכנית השבוע: בובות סרט השבוע: בשישי שעבר ראינו "החוב". מומלץ! ספר השבוע: לא היה (כרגיל) מאכל השבוע: שוקולד גרדנה של לואקר..
יציאת השבוע: לא היה שום דבר שנחשב.. יום שני בקפה קפה סתם היה מעפן. רמת השרון מעפנה מדי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: עבודה ואביב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ראו למעלה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "נו אורנית, מה את אומרת?" "שנורא נקי כאן" (אורנית בתגובה למנהל החדש אחרי ששאל מה דעתי על הטינופת שהייתה על הרצפה לאחר הזזת אחד האנדים בחנות ..
) תמונת השבוע: נהה. התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, אולי תל אביב איזה יום אחד, אביב ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: up and down

שלחופה2

New member
מעתיקה ממחול../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: הופעה שראיתי, מכירות טובות בעבודה משהו רע שקרה לך השבוע: המון עצבים, ספירת מלאי בעבודה= עבודה מ-7 בבוקר שיר שלא הפסקת לשמוע:breath me התחדשות השבוע:צבע לקיר בחדר החדש? תוכנית השבוע: בנות גילמור סרט השבוע:לא ראיתי ספר השבוע:לא קראתי יציאת השבוע: עם חברה למייקס פלייס משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיעור בלט, חוזרת סופסוף גם למודרני, נסיעה לאיקאה לקנות לי רהיטים חדשים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:חברות, בנות מהעבודה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "כל הכבוד פוצי!!!" (המנהלת שלי בעבודה... ) התוכניות שלי לשבוע הבא:עבודה וסטודיו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פ'סדר

אלוהים

משהו טוב שקרה לך השבוע: אולי זה שיצאתי הביתה וגם זה נגמר לא טוב משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע בערך, הכאבים בראשון כל היום, האנשים נפטרו פתאום לכולם מסביבי, ההתרחקות שלו, וזה שנגמר. שיר שלא הפסקת לשמוע: גלגלצ התחדשות השבוע: אמאמ קנתה לי שני סריגים. וכאבי מחזור נוראיים. תוכנית השבוע: סרט השבוע: רוקדים עם אנטוניו בנדרס, אלוהים. ספר השבוע: מאכל השבוע: חוסר תאבון כבר הזכרנו? יציאת השבוע: השבוע אין אבל שבוע שעבר היה מדהים משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: כלום ראבק יש לי שבת לסגור ורע לי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון כמה שיותר, בחיי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: זוועה ]:

Summer moved on

New member
איזה דבר נפלא זה פוך../images/Emo99.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינג עם חברה
ושיחה טובה. משהו רע שקרה לך השבוע: עייפות נוראית, מצבי רוח משתנים, דכדוך, מחזור. שיר שלא הפסקת לשמוע:אחת שתיים שלוש- מטרופולין. התחדשות השבוע: מכנס מהיינס בצבע ערפל
, קפוצ'ון ברצלונה בהיינס בצבע ירוק בקבוק
, תיק מאודם שקיבלתי עליו מלא מחמאות היום, וצעיף ירוק מאודם. אה, וכם כל מיני פיתוחי תמונות. תוכנית השבוע: המורדים בVOD.
סרט השבוע: ספר השבוע: עיתון מאכל השבוע:בראוניזP: יציאת השבוע:לשופינג בת"א. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם המבחן, תל אביב, עבודה אולי, להתחיל להכין את האלבום, הליכות. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה, אבא. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: צילום שלי. התוכניות שלי לשבוע הבא:^ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עם מצבי רוח משתנים יותר מדי!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

SuGaRBabe1

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יצאתי הביתה בשעה נורמלית ביום שלישי, המפקד אגף שלי לא כ-ז-ה שונא אותי אחרי הכל (ואולי הוא אפילו סבבה איתי...), היה יום כיפי עם החברות ביום רביעי, ומשכתי כסף רק פעם אחת השבוע... כל הכבוד לי :] משהו רע שקרה לך השבוע: הלכתי 11 שעות עם נעליים חדשות ונקרעו לי הרגליים :[ ונפלתי מכיסא ועכשיו יש לי סימן כחול בתחת
שיר שלא הפסקת לשמוע: rihana - don't stop the music התחדשות השבוע: וואו דווקא הרבה
אולסטאר מגניבות שאחותי הנשמה קנתה לי! מי פנים שנגמר לי, קרם פנים וקרם ידיים מושלם
תוכנית השבוע: טופ מודל סרט השבוע: "אוצר לאומי"... בכלל לא הסרט שהתכוונו לראות אבל סבבה לאללה ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: ארוחת צהריים בקפה מצדה [סלט ירוק + לחמניות + שניצל ענק + פירה + קולה] היה טעים לאללה! יציאת השבוע: כל היום כיף עם החברות ביום רביעי... [קניון, ארומה, טיילת תל אביב, קפה מצדה, סרט ביס פלאנט, שוב ארומה] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אמממ לא יודעת. שיעבור מהר? ושלא יחפרו יותר מדי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: חח כבר כתבתי את זה בשאלון נראה לי אבל השבוע אני והחברות דיברנו על השביתה שהיתה בתיכונים ואז חברה שלי כזה - "מה נגמרה השביתה?!?" תמונת השבוע: מיום רביעי בטיילת תל אביב... חברה שלי החליטה שזה יצירתי לצלם את הגב שלי... ההקטנה קצת הרסה את זה.. התוכניות שלי לשבוע הבא: יום ראשון לבקר את סבתא וללכת לקוסמיטקאית, כל שאר השבוע בבסיס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין :]

s h a r o n 7

New member
../images/Emo126.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיייילבסטר, פגישת מקסיקו (!#@), מלאמלא ימי הולדת, קשר טוב עם חניכה משהו רע שקרה לך השבוע: פעולה מעפנה שיר שלא הפסקת לשמוע: ואולי - עברי לידר
התחדשות השבוע: באמת שכלום ... אולי מים אפרסק תוכנית השבוע: השרדות ! אני מכורה חחחח סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: קרוטוניייייים יציאת השבוע: מסעדת SIMPLE ברמת החייל משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תחקירים, מבחן בלשון והיסטוריה, טייייייול יום שבט אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המרכזת בשביל להכנס בה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: עידו !!! תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כפר גלעדי, בייבסיטר, ישב"צ, מתמט' פרטי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבבה אחייי

Lost Lullaby

New member
יאללה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין משהו ספציפיץ אולי היציאות משהו רע שקרה לך השבוע: התבכיינויות שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: יה! סווטשירט כחול על פתיתי שלג כזה מפוקס, ומה שבתמונה תוכנית השבוע: טח סרט השבוע: טח [למרות שראיתי אבל נו] ספר השבוע: אחד משעמם אז אני לא ממשיכה אותו מאכל השבוע: מתוקים:< יציאת השבוע: יצאתי שלוש פעמים, איזה מוזר זה. יום שלישי עם הצוות במצפה, אתמול ליומולדת של חברה והיום למסיבת גיוס. היה נחמד בכולם משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: 2 שיעורים:] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמיד יש לי מיליון וכשאני מגיעה לפה אני שוכחת. בכל מקרה לפני איזה שעה ראיתי את האייפוד הפיצפוןןןן של מור והיא אמרה שיש בו איזה 8 ג'יגה, אז שאלתי איך, הוא כזה קטן שהוא אשכרה פג תמונת השבוע: חולצה חדשה התוכניות שלי לשבוע הבא: נאמ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אפס אנד דאונס הודגש באמצעות מדגישומטיק

LimiMimi

New member
שבוע עמוס.

משהו טוב שקרה לך השבוע: - היה לי שבוע ממש ממצה. לא התעצלתי, עשיתי דברים שכבר רציתי להפטר מהם. - הסילבסטר שהיה ממש כיפי, היומיים שאחרי שנפגשתי איתו והיה הכי כיף בעולם.. ועכשיו ההרגשה הזאת ש.. יש מישהו, והוא ממש מראה נכונות לגבי. זה כיף. ומחר נפגשים. - שוטטויות אינסופיות ברחבי כפ"ס, בלוקבסטר, משמרות מספקות + קיבלתי עוד הרבה כאלה לשבוע הבא. משהו רע שקרה לך השבוע: אין לי מושג איך, אבל רבתי עם יותר מידי אנשים. באמת שלא רציתי וזה קרה. היום רבתי עם שני חברים הכי טובים שלי, אני מרגישה הכי מועקה בעולם, זה כלכך לא במקום.. הייתה האזכרה לאבא.. פשוט כבד בצורה לא נורמלית. שיר שלא הפסקת לשמוע: אין לי מושג, אבל The Garden של Zero 7 תפס אותי חזק. התחדשות השבוע: כלום בערך... תוכנית השבוע: לא ראיתי כ-ל השבוע. סרט השבוע: חיים של אחרים. ספר השבוע: לא קראתי. מאכל השבוע: יציאת השבוע: יום רביעי. ישבתי עם הבחוריקו בקופיטרי והזמנו בקבוק יין. היה הכי טוב שיש. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לפגוש אותו, לעבוד.. כמו כל שבוע, כל השבועות עד עכשיו היו ממש מספקים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בלה בלה. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "אבל אני, אני בכלל מסיפור אחר"
ואו, זה היה אחד החזקים. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ראשון-שני-רביעי-שישי-שבת אני עובדת. שלישי-חמישי פוגשת אותו. ראשון יומולדת, שני גיוס. ואעה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מספק לחלוטין. אפילו קצת התעייפתי ממנו.

TiKi PooH

New member
עוד שבוע עבר אה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ.. הסילבסטר היה נחמד. הסושי היה טעים. יום הורים מביך ומצייד באגו לשנתיים, הצלחתי לרוץ בחדר כושר 15 דקות יותר מבדרך כלל אחריי יומיים בלי סיגריות; ואם כבר סיגריות ( זה מזעזע כמה ההודעות שלי חוזרות על עצמן, סלחו לי על הכפייתיות)- היום החמישי בלי, דהיינו- חסכתי עד הלום 100 ש"ח על סיגריות ועוד לאיודעתכמה על שטויות שקונים בקיוסק עם הסיגריות ( מסטיק, קולה, ארטיק, שוקולד...קיוסק). מוי ריספקט. שיר שלא הפסקת לשמוע: העברתי לאייפוד כמה דיסקים שזיו השאיר פה מזמממן, אז אני נודדת בין כל מני לקטים של היפ הופ-דאנס-טראנס-אלקטרוני. לעת עתה התבייתתי על אינפקטד מאשרום התחדשות השבוע: אימא חזרה מאוסטריה והביאה איתה זוג אולסטאר יפות לאללה. גבוהות, מבחוץ זמש חום-סגול, מבפנים צמר אופוויט.. משהו חמוד בקיצור. וקצת שוקולד טעים. ואתמול גם קיבלתי את המתנות מאז כשהיא חזרהממרוקו, כי לא הספקתי אותה בין לבין, אז יש כל מני איפורים טבעיים, מקלות לשיער, של צבעוני דק, שרשרת ועגילים... נחמד כזה. אה וקובי שלח לי צנצנת סוכריות לב ופילינג רימונים. תוכנית השבוע: הדבר היחיד שראיתי בטלוויזיה היה איזה סרט טיפשי באחד הבקרים ספר השבוע: בשמחה רבה- לחמן בגרות היסטוריה ב' מאכל השבוע: שום דבר מפתיע או חדשני או שמגיעה לו שורה פה.. אכלנו סושי בג'פניקה לכבוד 08, אבל אפילו הוא היה לא להיט יציאת השבוע: סילבסטר? נסענו לדיזנגוף, הרמנו כוסית במייט, עצרנו בג'פניקה, חזרנו. היה חסכוני מהצפוי. וכייף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מיונים, מתכונת, מיונים... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאוד רוצה לפגוש את רוקו, גם היה לו אתמול יום הולדת, אבל אני בספק אם אצליח לפגוש מישהו השבוע ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: לא יודעת, לא זוכרת תמונת השבוע: אין משהו בשלוף ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת שלא קל. תחילת השבוע הייתה קצת מבאסת בעיקר כי הייתי בהתרגלות מפוקפקת לג'וב החדש של האישלי, הסילבסטר היה אתנחתא נחמדה, ושאר השבוע עבר די צולע. אבל בסך הכל לא היה שום דבר טרגי בסדר נערף שבוע טוב שיהיה :)

שיר השירים-

משהו טוב שקרה לך השבוע: עומר באה בהפתעה והיה נורא כיף, זמן איכות עם אור ואיל, והמוווון זמן איכות עם אלישע, שקד ורועי.+ סינמטק כיפיייי וליל וידויים מדהים עם אלישע. משהו רע שקרה לך השבוע: ריבים היסטריים במגמה, המון מתמטיקה. שיר שלא הפסקת לשמוע: די גיוונתי, למען האמת. אבל האלבום השני של שילה פרבר היה זה שהתנגן בעיקר. התחדשות השבוע: טייץ שחור שהזדקקתי לו, סריג כחול יפהפה עם קשירות ודברים, וסריג ורדרד יפהפה גם כן. תוכנית השבוע: לא ראיתי טלוויזיה פעם אחת אפילו. סרט השבוע: שבעה חטאים, שיר אשיר בגשם, חסין מוות ופלאנט טרור. ספר השבוע: משאלה אחת ימינה והארי פוטר השביעי. מאכל השבוע: נודלס מצ'יינה טאון עם ליהיא. יציאת השבוע: אתמול עברב לסינמטק, עם שקד ואלישע. היה אדיר. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ימי עיון בבית ווהלין, עומר, לעשות כסף, ביקור התזמורת בסינמטק. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עומר, קופר. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן במת', קניות, ימי שואה, עומר, יום-כיף-קופר, מכירת עוגות, הופעה של הבילויים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה.

למעלה