סיכום שבועי.

adiss90

New member
טוב

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון נורמלי במבחן סוף סוף! (87, אנחנו בדרך הנכונה), בת דודה התקשרה אליי והייתה מתוקה כזו. ואמרה שהיא רוצה לבוא לכאן שבוע הבא ושנסדר את זה איכשהו. (היא בת 21, אני חושבת) משהו רע שקרה לך השבוע: אני חולה מגעיל כזה, הלך לי חרא במבחן בפסיכו(שזה בדר"כ מקצוע שאני מוציאה בו 99+) שיר שלא הפסקת לשמוע: איפה התחדשות השבוע: איפה. אין זמן, כסף ויכולת לנוע. אבל אני רוצה מייק-אפ נורמלי. וזמן !! (מישהי יודעת איפה אני יכולה להשיג זמן?) תוכנית השבוע: משחק של מכבי. ליותר מזה אין לי זמן. סרט השבוע: "אבק כוכבים" (אין על דייט עם סבתא בסינמטק. באמת שאין)," פרנקנשטיין הצעיר" (מל ברוקס
) ספר השבוע: ספר של בני גורן. מאכל השבוע: המון. נכון שבדר"כ כשחולים אז לא רעבים? אז אצלי זה עובד הפוך. יציאת השבוע: סינמטק. ובשאר הייתי דיי חולה. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחנים :( אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: איזה קוסם חתיך עם גלימה בצבע כחול, עם כוכבים כסופים שיעשה הוקוס פוקוס ויגרש ת'נזלת. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: היו כמה. המורות השנה הזויות-טיכו. לא היה כזה דבר. תמונת השבוע: איגור, תעשה לי ילד. התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

AnGeL DoLlY

New member
too late to apologize

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום ראשון היה מצחיק ביום חיילות, סילבסטר סולידי ונחמד שהסתכם בחזרה כיפית בלהקה וארוחה עם כל הבנות, והרבה אוכל טעים (סמכו עלינו
), הרמת כוסית, תיעוד בווידיאו והרבההה צחוקים :) וחוץ מזה הספקתי כלמיני דברים שרציתי לעשות, מה1.1.08 התחלתי דיאטה מחודשת והפסקתי לכסוס ציפורניים
נראה כמה זמן זה יחזיק. משהו רע שקרה לך השבוע: לא היו לי שיעורי נהיגה כל השבוע שזה דיי גרוע בהתחשב בכך שאני עושה 1 ל7, ובכלליות לא היה שבוע מלהיב במיוחד. שיר שלא הפסקת לשמוע: Apologize מהדהד לי בראש כל הזמן התחדשות השבוע: ג'קט-מעיל עד סוף המותניים בערך בצבע שמנת מ24/7 ממש יפה, טרנינג היינס סגול חציל וספריי ELNET לשיער. אהה והארי פוטר השביעי!!! סבתא קנתה לי :] תוכנית השבוע: קצת הישרדות סרט השבוע: "עד שהחתונה תפריד בינינו", כי אין לי באמת זמן לסרטים כרגע ספר השבוע: צלה של הרוח. לא מסתמנת עלילה מעניינת במיוחד, מקווה שישתפר מאכל השבוע: יציאת השבוע: קניון קריית אונו. חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור בהצלחה את המיונים בירפ"א א'!!! יאו הלוואי. 2 שיעורי נהיגה כי השבוע פספסתי, וללמודדדד. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין מישהו מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "גבר, אני מקווה שמי שינתח את חברה שלך יהיה מישהו נורמלי- כי החזה לא נמצא כאן!! (יום ראשון, יום חיילות עם השכבה, הכיתה שלנו בביתן של חיל הרפואה. עכשיו דמיינו לכם את החייל הכי סטנדאפיסט בצה"ל, אחרי שמישהו מהכיתה מסתכל על תמונה שמנתחים בנאדם בבטן או משהו וצועק "היי הנה היא עושה הגדלת חזה!" והחייל עונה לו את התשובה הנ"ל
היה כזההה מצחיקק). תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחן באנגלית, מבחן בביולוגיה, מיונים לאשכול מבצעים ופיקוח, להקה, שיעורי נהיגה, הצגה בקאמרי עם השכבה כנראה. ולסיכום איך עבר עליך השבוע: pretty boring.

AnGeL DoLlY

New member
וואי, אולי מור זוכרת

ישמצב שעומר או משהו אבל אי אפשר לפספס אותו. הוא אחד המצחיקיםםםם

Roselisa

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שהוא נגמר, שעברו המבחנים באנגלית ומתמטיקה, שהיה גשם ^^
משהו רע שקרה לך השבוע: איכ היה שבוע מגעיל אש בכלליות
שיר שלא הפסקת לשמוע: האלבום של Jack Savoretti
התחדשות השבוע: "אהבה בימי כולרה"
תוכנית השבוע: טופ מודל
סרט השבוע: גם השבוע לא ראיתי סרטים
ספר השבוע: "בתו של שומר הזיכרון" [זה רק כי הוא נמרח בטירוף]
מאכל השבוע: הווווו צ'יפס טעיםטעים ועוגת ביסקוויטים שהכנתי במו ידי
יציאת השבוע: לא הייתה /=
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שיגמר מהר מהר
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: את כולם בשישי בערב
ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "ho SILENCE night" XD וגם "where are the virgins that Bin Laden promised me?" חהחהחה אחמד דה דד טרוריסט רולז
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: המון למידה ופסנתר
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אה /=

את יכולה לחכות לי, אבל אז תהיי לבד

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמרתי לבוסית שלי על הצימר סופסופ
; ראיתי מישהי שלא ראיתי שנים והתגעגתי אליה כ"כ, ממש חיים שכאלה; ראיתי את הקטןשלי ביום רביעי נדמה לי, הוא היה ברחובות במקרה והיה מושלם
משהו רע שקרה לך השבוע: הציון בפסיכומטרי היה נפילה רצינית; ימים של לחץ בעבודה; אתמול בערב. שיר שלא הפסקת לשמוע: שרית חדד - חופשיה. שיר טוב! התחדשות השבוע: *חושבת* עוד תרופות לגרון? שבוע שלישי ברצף, לצערי. תוכנית השבוע: אוהו. גריז, נולד לרקוד, איילאבניויורק סרט השבוע: החיים ע"פ דן
ספר השבוע: למי יש זמן לקרוא? :[ מאכל השבוע: סנדוויצ'ים של אבא. יציאת השבוע: אתמול היה ביזיון, אבל רק לשם יצאתי. [נען] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: משכורת!!!!!! וחמישה חודשים איתו. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הדס, סבתא. ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: מאתמול, אחד החברים הדפוקים - "נו מה זה הדיכאון הזה? שירו שירים שמחים לפני שאני מתחיל לבכות פה..." פאוזה "התנשאי לי אהובה, התהיי לי לאשה, ותתני לי את ידך ולנצח אשאר לצידך??"
תמונת השבוע: זהירות רוצחת P: התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, שני-שלישי בירושלים. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עם הרבה דמעות, אבל לוקחים דברים בפרופורציה.

SuGaRBabe1

New member
טלטול היית בנען אתמול?

גם אני הייתי... דווקא היה ממש כיף :]

כן, הייתי

תהיתי לעצמי אם היית גם את :] פעם ראשונה שלי שם, האמת. המקום עצמו חמוד ולא יקר, הקטע המעצבן היה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=67&msgid=111069974 לא קשור למקום, אלא יותר החברה
ופיזזת בישראלי או בשחורה?

RainbowL

New member
משעמם

משהו טוב שקרה לך השבוע: רזיתי קצת, נהניתי בעיקרון. משהו רע שקרה לך השבוע: הצוות, הפעולה, התאטרון. שיר שלא הפסקת לשמוע: רעמים וברקים, לא חושבת ששמעתי משהו חוץ ממנו... [של הכבש השישה עשר] התחדשות השבוע: חולצת-סריג כזאת אפור כהה עם פרח חמודה כזאת. חולצה מפולנדבר בצבע לבן מלוכלך ועגילים מקסטרו. תוכנית השבוע: המורדים סרט השבוע: מעודדות צמודות ספר השבוע: קראתי ברכט... מאכל השבוע: הגלידה אתמול בברית, והטוסט הרגע יציאת השבוע: לא הייתה נראה לי, קר מדי בחוץ משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הפרוייקט בתאטרון? שיעבור המבחן בצרפתית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עדי אבל זה לא יקרה ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "רוני איך זה שכשאני בוכה אני נראית כמו כלב ים במחזור וכשאת בוכה זה רק עושה אותך יותר יפה" הייתי כזאת עצבנית שזה היה נחמד לשמוע תמונת השבוע: אולי בהמשך יהיו מהברית התוכניות שלי לשבוע הבא: מבחנים, פעולה, פרוייקט בתאטרון, שוםדבר מיוחד ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בסדר...

©big smile©

New member
"כל השבוע מרגיש כמו שבתתתת" ;[

הלוואי. משהו טוב שקרה לך השבוע: לא הייתי הרבה בבסיס, אבל לא מסיבות טובות ככה שאולי זה לא ממש טוב. עשיתי סיכום של 2007, וזה טוב רק כי סיימתי אותו. משהו רע שקרה לך השבוע: יום שני היה יום פשוט נוראי. ונזק כספי רציני [בעיקר 600 ש"ח ביומיים על הפסיכולוגית]. ובעיות לגבי העניין של הטיסה, שפשוט שיגעו אותי. וכל השבוע היה נוראי, הרבה יותר מקודמיו. שיר שלא הפסקת לשמוע: הדיסק שעשיתי של אביב גפן, עם כל השירים שלו. התחדשות השבוע: חולצה מפולאנדבר, סיגריות תוכנית השבוע: אין סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: תירס, כרגיל יציאת השבוע: אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהעניין של הטיסה יסתדר כבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: יונית [הלוואיהלוואי] ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "שכחתי כמה להרגיש זה כואב" [יוניבלוך] תמונת השבוע: אני לא במחשב שלי, אין לי פה תמונות התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור אותו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היסטרי [לרעה]

little shorty

New member
לא היה לי זמן לנשום.

אני נוגעת במחשב אחרי איזה שבוע. משהו טוב שקרה לך השבוע: הסילבסטר והייתי באירוע שהיה כיף, המסיבה של יום חמישי. משהו רע שקרה לך השבוע: עבדתי יותר מדי. שיר שלא הפסקת לשמוע: תני לו ללכת התחדשות השבוע: אמממ בעיקר גופיות ושטויות לצבא תוכנית השבוע: הישרדות סרט השבוע: ג'ון טאקר מהזה גמור וגם לכודה ספר השבוע: בדיוק סיימתי את קרוב להפליא ורועש להחריד מאכל השבוע: קרם בוואריה יציאת השבוע: האירוע של יום שני והמסיבה של יום חמישי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לספא :] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא מישהו מיוחד ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: "כל כך יפה לך משקפיים! את נראית כמו הסטודנטיות האלה שבבוקר הן תלמידות טובות עם מאיות בהכל ובלילה הם מפזרות תשיער, מורידות תמשקפיים וקורעות מעליהן את החולצה"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה

אאאאני.

משהו טוב שקרה לך השבוע: יום רביעי לקחתי חופש והיה נחמד [ופגשתי את אסי במקרה בעזריאלי! הזוי...] משהו רע שקרה לך השבוע: שמוליק והקטנוניות שלו, כאפפפפפות שיר שלא הפסקת לשמוע: Somthing like this - Kidd skilly feat. Akon התחדשות השבוע: סריג אפור עכבר עם שרוולים קצרים וארוך באורך, טוניקת כיווץ לבנה [שניהם מקמיזה או איזה שקר כלשהו] והשרשרת הזו עם הסיכת בטחון, מדיווה. תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: צוואה/ גרינבוים משהו מאכל השבוע: הצימוקים מצופים שוקולד האלה, למות מזה יציאת השבוע: הסילבסטר משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מלאך המוות ציטוט\\\יציאת\\\מילת השבוע: ברכה, זו שאני חולקת איתה משרד (והבחורה הכי מצחיקה ומגניבה שקיימת מעל גיל 40) מנתקת שיחה עם לקוח ומכריזה לכל עבר: "הוא היה חופרררררררר!" ואז שואלת אותי בלחש - "אמרתי את זה נכון?"
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: בבקשה לצאת מהדכאון שנפל עליי, בבקשה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא יודעת

למעלה