מה יש? מקנאה?
S Super Alonit New member 20/4/07 #49 לא.../images/Emo11.gif בדיוק יצאתי מהמקלחת ואני לא מעוניינת להתלכלך בכמויות בלתי נדלות של ריר, תודה.
T The Cat Woman New member 20/4/07 #52 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרגת אותי עכשיו יוווו תני לי שניה... טו קאצ' מיי ברית'........ פו! נרגעתי. ועכשיו- את בטוחה שאת לא רוצה מסאג'? זה ממש כיף!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD הרגת אותי עכשיו יוווו תני לי שניה... טו קאצ' מיי ברית'........ פו! נרגעתי. ועכשיו- את בטוחה שאת לא רוצה מסאג'? זה ממש כיף!
T The Cat Woman New member 20/4/07 #57 אז אלונה לא תמימה כמו שהיא מציגה את עצמה..../images/Emo3.gif אלונה את רוצה לספר לי משו עליך ועל סער? ועל מסאג'ים? אה... לא? אולי שמן גוף ריחני יעזור לך להיזכר?
אז אלונה לא תמימה כמו שהיא מציגה את עצמה..../images/Emo3.gif אלונה את רוצה לספר לי משו עליך ועל סער? ועל מסאג'ים? אה... לא? אולי שמן גוף ריחני יעזור לך להיזכר?
S Super Alonit New member 21/4/07 #90 מה הקשר מסאג'?../images/Emo12.gif ונו, אם את מציעה בחינם, מי אני שאתנגד. (התייאשתי מסער הזה, הוא כל הזמן דורש דברים בתמורה )
מה הקשר מסאג'?../images/Emo12.gif ונו, אם את מציעה בחינם, מי אני שאתנגד. (התייאשתי מסער הזה, הוא כל הזמן דורש דברים בתמורה )
T The Cat Woman New member 22/4/07 #93 האמת שהצעתי את סער... ../images/Emo3.gif אבל אם את לא רוצה, נו טוב... הוא יעשה רק לי סער- ענבים!
T The Cat Woman New member 20/4/07 #6 איך סער הגיע להיות מציפן?! ../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל!!!! ח-ז-ק!!! ע-נ-ק!!! ואני מוסיפה: הנושא החביב על הפורום השבוע: סקס! סוף דבר.
איך סער הגיע להיות מציפן?! ../images/Emo6.gif ג-ד-ו-ל!!!! ח-ז-ק!!! ע-נ-ק!!! ואני מוסיפה: הנושא החביב על הפורום השבוע: סקס! סוף דבר.