חזרתי!../images/Emo9.gif
דבר טוב במיוחד שקרה השבוע: הולנד!!!מאוהב| מזג אוויר קריר ויפהפה, אמסטרדם- עיר מגניבה להחריד (בהנחה שמתעלמים מהנשים החצי ערומות בחלונות ומתמקדים בריח המרגיע באוויר...
), המון קניות של בגדים יפים, פארק קופים מצחיק, ספרים מעולים, ו.... קניתי את הספר של טים!!!! D: דבר רע במיוחד שקרה השבוע: נמאס לי טוטאלית מהמשפחה שלי, אחרי שביליתי איתם שבוע וחצי 24\7
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ללמוד לפסיכומטרי, ללכת לרופא, צו ראשון... בתקווה גם לפגוש חברים איכשהו סרט השבוע: - ספר השבוע: שיר של אש ושל קרח- הראשון שלא זכור לי שמו. small gods של פראצ'ט, the melancholy death of oyster boy
אמן השבוע: דיליין ת'ריון ונייטוויש שיר השבוע: ever dream, nothing left המלצת השבוע: הלהקות ב"אמן השבוע", הספרים ב"ספר השבוע", ואמסטרדם
ציטוט השבוע: מsmall gods- "The gods like to see an atheist around. Gives them Something to aim at." "Gravity is a habut that is hard to shake off." ועוד המון שאני לא זוכרת כרגע... וכמובן: "כשמשחקים במשחקי הכס, מנצחים או מתים..." "החורף הולך וקרב." "Hear me roar!!!!"
אתר השבוע: - תמונת השבוע: אני צריכה לחכות שיעלו את התמונות מהטיול... יש חידוש
אחר (או: מסר חשוב לאומה ): עם כל הכבוד לאמסטרדם, גם ברלין עיר מבדרת- יש להם איש רמזור עם כובע מצחיק, נזירי הארי-קרישנה בקרוקס ירוקות, ואת רחוב בן-גוריון
סליחה על החפירה...